reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasoku​ ja też brałam nospę gdy macica mi się stawiał i to kilka tygodni

dziewczyny doradźcie coś,wczoraj Kuba chciał z kartonu zrobić garaż,chciał bym mu ucięła coś,nie mogłam znaleźć nożyczek i wzięłam nóż, wywinął mi się i wbiłam go sobie w brzuch...a dokładnie w okolice pachwiny,niby krew nie poleciała,dziurkę mam szeroką na jakieś 3mm,nie widać by była głęboka ale boli mnie obok węzła chłonnego po dotknięciu,mam tylko dziurkę,brak zasinienia itp.Iść z tym do lekarza czy co ?

aaaaa kasoku weź coś na biegunkę dla Was i Matyldy

Ostatnia edycja:
reklama
Tili - teraz doczytałam o tej nospie. Ja brałam ją w dwóch ciążach, z Jaśkiem w ostatnim trymestrze, teraz praktycznie od początku 3 razy dziennie przez pół ciąży, potem też mi się zdarzało. Niektórzy uważają, że nospa może powodować obniżone napięcie mięśniowe u dzieci ale z tego co wiem nie ma jeszcze żadnych badań, które by to potwierdzały. Mój Jaś faktycznie miał obniżone napięcie. Ale moim zdaniem trzeba wybrać mniejsze zło -skurcze mogą być dla maluszka groźniejsze....

Anabelka - ja bym poczekała kilka dni i obserwowała. No chyba, że bardzo boli? I uważaj na siebie kobieto!;-)

oczywiscie, zgadzam sie :tak::tak:
ja tez biore nospe jak czuje ze musze.. na szczescie na razie tfu tfu tfu jest spokojnie
zawsze trzeba wybrac mniejsze zlo:tak:

a praktycznie wszyscy lekarze polecaja nospe w ciazy wiec nie moze byc zle
ale nospa dziala na miesnie ktore nie wiem czy w przypadku Akuku wlasnie chodzi.. bo tutaj glownie kosci biodrowe bola
dlatego powiedzialam ze moze niekoniecznie nospa:confused:
po co brac cos czego nie trzeba...

zreszta niewazne:) ;-)

padam... prawie nie spalam w nocy, a dzisiaj sie nie moge doczekac az zasne bo mam nowe poduszki..mmmm

Tilli ja tez w nocy nie pospalam.
Powiem Ci ze z bolu brzuch mi sie stawia, wiec muszs sie oszczedzac zeby wlasnie sie nie stawiala..
No ale dzis juz jest lepiej, ale w ciagu dnia prawie nic nie robilam..

Anabelka - bardzo dobrze zareagował :tak: Jest w niej zakochany, ciągle ją ogląda i podziwia jaka jest malutka i śliczna. I wszystkim się chwali :-) Tylko boję się wyjść na minutę z pokoju, żeby z tej miłości nie zrobił jej krzywdy :-p Dla nas przez pierwsze dni był nieznośny i bywało ciężko ale teraz też jest już spokój. I jestem pozytywnie zaskoczona, bo on ogólnie jest z tych nerwowych dzieci

dobry wieczór- i pierwsze co chialam napisac! DOMI GRATULACJE!!!! :*:*:*:*:*:**:*:*

NIE BYLO MNIE TORSKZU- ALE ZAZWYCZJA PRZY WEEKNDZIE JAKOS NIE MAM ANI CZASU ANI WENY.... a dotego zajelam się rekodzielem dla grocha ...i już nie wiem czy się wam chwaliłam czy nie...jak się chwaliłam to ..pochwale się jeszcze raz a co tam...wiec robie swóki z filcu na grochowa karuzelke- na razie wyszylam takieZobacz załącznik 578770 a tak pozatym nic się nie dzieje...wizyte mam za tydzień...zobaczymy co tam u gorchowskiego slychac..ostanio strasnzie warjuej dziś myslam ze mi rozerwie powloki brzuszne tak swirowal:p

jutro rano doczytam co u was a teraz uciekam na film :) buziaki kochane:*

reklama
Do góry