reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kochana Ty nie obiecuj mi , bo ja nie jestem w stanie Cie skontrolowac, ale obiecaj to sobie.
Mnie mozesz oszukac ale samej siebie nie.
Ja Ci mowie ze dasz rade i mala posiedzi w brzusiu do konca, ale na wszelki wypadek oszczedzaj sie teraz.
Ps. Sciagam z Ciebie cala.energie ;-) bo mi jej brakuje... Czuje jak we mnie wchodzi a Ty juz mam nadzieje lezysz i nie nasz sily palcem ruszyc :p
Szkoda ze blizej nie mieszkam bo bym Twoje dzieciorki wziela na plac czy na basen.
Ba skorzystala bym z Twojego ogrodu (ktorego mi tak bardzo brakuje) mialabym dzieci i co wazniejsze Ciebie pod kontrola. Heehe
wiesz moze faktycznie bylo by lepiej jakbys byla w szpitalu, jedzenie podnosza pod nos, lozko sciela , zmieniaja posciel a Ty lezysz i pachniesz.

Tak swoja droga m na dniach jedzie po auto do bracknell, myslalam zeby z nim jechac i was odwiedzic ale mowie Ty potrzebujesz odpoczynku, a najmniej gosci w tym momencie.

reklama
Wlasnie wrocilismy z dziecmi z basenu ja padam a dzieci?? Jeszcze pewnie ze 3 godziny by poszaleli albo na rowery hehe.
Dodam ze na placu tez byli 3 godz.
Ojj chcialabym miec type energii.

A Alex potrafi juz nurkowac, dlugo wstrzymuje powietrze i plynie pod woda. nie bede mowic jaka dumna jestem bo wiecie :-)

niektóre dzieci w ogóle nie boją się wody,mój jak pierwszy raz był w dużym basenie odrazu włożył głowę pod wodę,teraz okulary zakłada i też wkłada głowę pod wodę :-) myślałam by za jakieś 2 lata zapisać go gdzieś na lekcje nauki pływania :-)
Mój właśnie zasnął tzn moi,bo oboje poszli już spać :-) ja jeszcze muszę ogarnąć kuchnię,trochę pokój i pod prysznic,potem też spać :-)

Anabelka moj Alex trochd strachliwy, ale w tym roku chyba te fale na plazy go troche przyzwyczaily heh. Choc na zjezdzalniach juz jakis czas zjezdza.
No my chcemy Alexa zapisac na zajecia plywania ze szkoly. I bedzie jezdzil autokarem z innymi dziecmi.
My mamy karnet miesieczny i moze tez chodzic na basen w weekendy na nauke plywania w ramach karnstu wiec pewnie pochodzimy :-)

Wiyam sie porannie zCzynam dzis 19 tydz !!
Ale ten czas leci.

Juz zaraz polowa. Musze sie zabrac za kolekcjonowanie wyprawki hehe

to dlaczego ja widzę 19 tydzień ?
ja nie wiem kiedy zacznę kompletować wyprawkę,chyba tak jak ostatnio po 26 tygodniu
ja panikara jestem :-) szwagierka plamiła na początku i była na tabletkach podtrzymujących a już wózek miała,wanienkę i jakieś ubranka :-) ja osrana bym była,ale do sklepu z wózkami chętnie wchodzę by zobaczyć co jest na czasie i za ile :-)

Ostatnia edycja:
Anabelko widzisz 18 t na suwaczku, ale 18+to juz 19 tydz.

Ja dla Alexa mialam duzo rzeczy zanim w ciaze zaszlam hahaha...ale ja to za grosze pokupowalam a wiedzialam ze ciaza bedzie I dziecko bedzie.
Z Vikim jak zaszlam w ciaze to mialam niemal wszystko po Alexie ale wiadomo troche podokupywalam, mysle ze w 20 tyg. Mialam wszystko.
A teraz dla niemowlaka nid kupilam jeszcze nic.
Ja nie wierze w zabobony zadne ;-) ja sobie mowie ze wszystko bedzie dobrze I tak ka byc.

reklama
Hej dziewczyny

Moj tez z woda to jak z bratem:-D ale my z nim na basen zaczelismy chodzic jak skonczył juz 4 miesiace:tak::rofl2: nadal plywa w rekawkach ale bede chciala chlopakow zapisac weekendami na basen na karnet i ja z mala bede odpoczywala a chlopaki poplywaja:)

Akuku za niedlugo polowa :tak:a ja we wtorek zaczne 30 tydzien:tak::-)

Zastanawiam sie co tu dzisiaj robic:tak:

Do góry