reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Limonka- u mnie TLC to żywioł. A porodówkę oglądam razem z dziećmi. Ola uwielbia a Janek ostatnio też woła ,że chce w tv dzidizi. Aż mi sie to chore wydaje :)
tiluchna- wow!!! może wstaw fotke. Ja zawsze sie cienia dopatrze :)
Mamolinko- ty to naszą wspieraczka i pocieszycielką jesteś. Już coraz bliżej do testowanka , została sobota, niedziela, poniedziałek, wtorek i ...!!!! SRODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zleci już :-D

eee mój G ostatnio powiedział ze ja chyba jakaś zboczona jestem żeby oglądac porodówke ale ja tam lubie se popatrzeć jak sie tam męcza gimnastykują wyją ale jestem niewdzięcznik:-D:-D :D

Limonka spokojnie, nie czytaj za dużo bo będziesz miała tylko mętlik w głowie. Ja jak zaczęłam czytać o plamieniań w połowie cyklu to pół nocy ze stresu nie spałam bo wyczytałam, że to może być torbiel, nadżerka a nawet rak :szok:

a znając życie to są wahania hormonalne po odstawieniu tabletek anty.

dziewczyny
cien cienia cienia ledwo ja sie domyslem
na zdjeciu nic nie widac
negatyw pewnie a ja sobie wymyslam
tak jak mowi Kasoku i tyle :no:

czekamy dalej:tak::-D

Limonka - nie czytaj, poczekaj do wynikow i porozmawiaj z lekarzem :tak:

Mamolinka - pieknie powiedziane:tak:

reklama
jaaaa wlasnie dostalam sms-a ze moja siasiadeczka i dobra kumpela urodzila po tygodniu opoznienia chlopca 4720!!!! szok! a Gabi ma 152cm wzrostu :D:-D

Do góry