reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

co do lalek, to stare kobiety z wozkami i lalkami eychodza, koszmar, zboczenie, dsziwne.

Testy kupilam w internetowej aptece, jutro tam zadzwonie i zapytam czy w ogole je wyslali, jak nie, to zamowie gdzies indziej.

reklama
Czeeeeść..środek nocy jeszcze,a ja za 25 min muszę wyjść,żeby zdążyć na ten egzamin ;/ Prawie w ogóle nie spałam,może z 2 godzinki za całą noc i ledwo na oczy patrzę..Ja nie wiem jak ja to napiszę.:no: Nie wiem czy to przez nerwy,czy po prostu tak,bo P.też za dobrze nie spał,tylko młoda ładnie chrapie :-D:-D
Dobra,poczytam was później,idę hm związać włosy i potrenować oko na 10 min.:-p

Cześć ja tez jakos spac nie moge 6.30 a ja już:szok: no helołłłłłłłłłł co jest zaraz ide sie plusakc i spadam do katowic by mi te badanka zrobiły ehh BEDZIE DOBRZE :-) aż sama se musze to wmawiac bo inaczej zgłupieje. Mam nadzieje że mój G jest chory to jego dzieciaczków ( czytaj: aktywna antykoncepcja)na weekend nie bedzie to wreszcie sobie odpoczne jak sie należy ;) a coooo;-) dobra lecem trzymajta kciukasy &&&&&&&

dzień dobry:-D

a ja już w pracy:-( na szczęście "tylko" do 15.
karotka- powodzenia!!! na pewno napiszesz:tak:
limonka- trzymam kciuki!! będzie dobrze!!

a reszcie miłego i owocnego:tak: dnia

Karotka powodzenia

limonka bedzie dobrze

A ja mam dzien do kitu, zostalam w domu, zle sie czuje, wydaje mi sie, ze to wszystko jest bezsensu, co prawda dzieiaj test owu pokazal kreske testujaca ciemniejsza od kontrolnej, ale ...wszystko nie mam sensu.. W czoraj ogladalam program o niewinnym tytule "zrozumiec sex", caly byl poswiecony plemnikom i jajeczkom, wychodzi na to, ze zdrowa para ma w kazdym cyklu tylko 30% szans na zajscie w ciaze, bo nawet u zdrowego chlopa sa plemniki niewlasciwe o zlej budowie, ktore docieraja ale nie zapladniaja, nie mowiac o jajeczkach, duzo jest cykli bezowulacyjnych, o ktorych kobieta nawet nie wie bo wystrzal LH jest :szok:. Zrobilo mi sie tak zle, ze nawet zaprzestalam przytulan z M, po prostu zrezygnowlalam chyba, i tak nie zajde, jestem po 30 i moja plodnosc to katastrofa :crazy::no:. Moj M mowi, ze mam nic nie kupowac, zadnych testy owu, bo tylko sie spinamy dzieki nim, spontan i jeszcze raz spontan, ja jednak tak nie potrafie, nie umiem sie wylaczyc, nie myslec o tym, tak bardzo chce...lecz coz z tego, ze jak chce jak prawdopodobnie ie moge:no::no::no::no::no::no::no::no:
:no:Dzisiaj jestm masochistka na maxa i przepraszam za zdolowanie, ale juznie widze swiatelka,caly czas mam to samo, bol owulacyjny czekanie a 21 dc plamienie i nadzieja pryska jak banka mydlana, w nastepnym cyklu to samo i to samo juz prawie pol roku :(((

Nic ide prasowac, musze wykorzystac dzien wolny w pracy, buziaki.

Kasoku :-(
przykro troszke, ze tak myslisz bo uwazam ze nie masz powodow, masz przeciez core wiec plodna jestes!:wściekła/y:
i faktycznie za bardzo nie wierzysz i sie spinasz :angry: klapsa na tylek i tyle

ja wczoraj tez odpuscilam przytulanie bo po prostu bylam meeega zmeczona
jak sie nie uda teraz to kiedy indziej

zadaj sobie pytanie - czemu wlasnie TERAZ chcesz zajsc?

i dlaczego myslisz ze juz sie nie udalo?
ehh ale jestes przypadek :-D

Pandora - i milego dnia dla Ciebie :tak:

Limonka - a ile lat maja jego dzieci? :-) i jak sie dogadujecie?

Karotka - powodzenia!!

ja dzisiaj dolegliwosci czesc dalej
dzisiaj wiecej sluzu wiec juz sucho nie jest
czekamy dalej ;-)

Karotka, Limonka powodzenia 3mam za Was mocno kciuki!!!

Kasoku ej, co to za łapanie doła, huh? grunt to pozytywne nastawienie!!! Przesyłam pozytywne fluidki ~~~~ Mąż trochę racji ma, może za bardzo się spinacie? bo jednak mierzenie tempki, badanie szyjki, testy owu sprawiają, że ciągle o tym myślim, czy to dobry czas na przytulanki, kiedy będzie owulka, kiedy @ przyjdzie, a może i nie przyjdzie itp. itd. Zauważyłam pewną prawdłowość, im bardziej się ktoś stara tym niej z tego wychodzi, a jak ktoś raz się nie zabezpieczy to hop siup, już w ciąży. Bez sensu to wszystko no ale na to wychodzi, że ta natura jest właśnie taka przewrotna...

czesc juz po badaniach teraz tylko czekac kasolku ja dołączę do ciebie tez mam mega dołujący dzień ehhh te baby w tym laboratorium jeszcze bardziej mnie zdołowały bo pytaja po co ja robie jeszcze raz ze powinnam udac sie do lekarza i zrobic jakies tam szczegolowe badania ktore kosztuja 130 zl. bo te niby bez sensu sa nosz szlag mnie trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja wogole juz stracilam nadzieje na dzidzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie stac mnie na to zebz co 5 dni wydawac 150 dla kaprysu bo nikt nie moze mi pomoc aby tyle nie wydawac kasy

Limonka - a powiedz mi jeszcze raz w skrocie co ty za testy robisz? czy sa konieczne?
ja sie staram o 3 ciaze i jedyne testy jakie mialam robione to juz w czasie ciazy, pobieranie krwi i sprawdzanie pod katem HIV i jeszcze czegos - wszystko wyszlo negatywnie i zadnych testow na wlasna reke nie robilam
dodatkowo zadnych tabletek na wywolanie @ ( choc pare razy mialam cykle 60 dniowe ) nic na podtrzymanie..
jedyna kase jaka wydaje to na testy ciazowe :)

czasami jak czytam ile kobiet wlasnie wydaje pieniazkow na badania przed ciaza.. jak mi kolezanka powiedziala kiedys ze wydala sama 1500 zl za same badania a jeszcze w ciazy nie byla.. potem chodzenie do lekarza co miesiac , usg itd - strasznie drogo ja ta ciaza kosztowala!
hmm...

no nie wiem
powiem tak jesli to jest cos co trzeba zrobic to zrob
ale jesli to jest cos dodatkowego .. no nie wiem..

a jaki ma wplyw to na dziecko? w sensie ta choroba ktora probujesz przetestowac?

reklama
tiluchna gin. zleciła mi podstawowe badania ( morfologie, badanie moczu, grupa krwi, HBsAg antyHCV, VDRL, TSH, toxo igg, toxo igm, rub igg, ) i wszystko wyszło w porządku tylko te zakichane antyHCV wyszło podwyższone 14.92 nie mam pojęcia jaka jest norma ale powiedzieli że jest wysokie no to kuźwa robie powtórne badania na ten hcv bo tak w szpitalu na zakażnym powiedzieli ze jeszcze raz musze to zrobic a powtem jak cos bedzie nie tak to beda sie zastanawiac co dalej zapisałam sie do prywatnego ale wizyte mam dopiero w środe 21.11

Do góry