reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dziewczyny to jak czekać na tego lekarza i wyniki czy wyluzować się i starać? już sama nie wiem tu jest pełno dziewczyn z tym samym problemem i one albo sa w ciąży albo sie starają:/:-:)-:)-(

reklama
Karola - skoro przecietnie cykle sa 30 dni zaczelabym na twoim miejsu w 12/13 dc
i codziennie o tej samej godzinie (najlepiej miedzy 16-18)
powodzenia:tak::-)

Limonka - nie wiem... nie wiem jakbm postapila wiedzac ze jakies badan ie wyszlo nie tak, chyba poczekalabym do rozstrzygniecia sprawy i pozniej zaczela starania

ja te badania mialam juz podczas bycia w ciazy wiec nawet gdyby co to wyjscia nie bylo
w UK nie zalecaja zadnych badan przed zaczeciem staran
tylko zeby brac kwas foliowy

dzisiaj autentycznie nic nie zrobilam
pol dnia spac mi sie chcialo
a mezus mi zrobl niespodzianke w po powrocie z pracy wreczyl mi ogromna paczke a tam przepiekny cieplutki koc w tygrysi wzor :tak:
zeby mi cieplo bylo w brzuszek w te zimowe wieczory hehe

poprawil mi humor

moja cora wlasnie zachwycila sie emotikionami hehe

wiem wiem dziewczyny będę czekać bo też strachliwa jestem bardzo i wogóle bym nie próbowała ehhh ide odpoczywac milusiego wieczorku zycze

tiluchna mmm super z jego strony mój G mi nawet herbaty nie robi bo uważa że ja robie najlepszą na swiecie :crazy:

limonka mozna zachodzic w ciaze, wirus nie przechodzi przez lozysko, ryzyko jest przy porodzie, ale to Twoj gin zatroszczy sie o Ciebie :-)

Witam się i ja:-)

Tiluchna- Ty to na bank w ciązy jesteś! Za dwa dni cień cienia, cienia będzie piękną tłuściutką krechą! Jak córcia?
Limonka- jeśli będziesz bardziej spokojna jak odwiedzisz lekarza to poczekaj a jak jesteś pewna że nic nie zagraża to działaj!:tak::-)
Magda- witaj! Przykro mi:-(.W grupie będziesz miała wsparcie i na pewno się uda zobaczyć dwie kreseczki i odnosić dzidziusia do końca! Trzymam kciuki &&&&

Coś komuś jeszcze miałam napisać i zapomniałam..wybaczcie.

A u mnie, humory normalnie jakbym w ciązy była:rofl2::szok:. Czuję się identycznie jak w pierwszych tygodniach z Jaśkiem. Wiecznie niezadowolona i upierdliwa...normalnie blleee nie lubię siebie takiej. Piersi nadal bolą, sutki jakieś takie wrażliwe, Śluz dziś bardziej mętny. Zobaczymy co się wykluje na koniec miesiąca:-)

Miłego wieczoru laski!

Kasoku - dla mnie też TLS mógłby tylko być! Humorek się polepszył?

jejku kasoku przecież to forum staraczek- więc kiedyś muszą się starać:-D
a ja mam dziś chcice, ale pewnie jakby przyszło co do czego to by mi przeszło:-D

tiluchna- jutro zrób test jeszcze raz! mocno zaciskam kciuki:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
powiem Wam, że też mam dzisiaj chcicę, w sumie to od wczoraj.

wczoraj mąż zabarykadował się poduszką, dzisiaj już mu nie popuszczę, nie ma, że zmęczony po pracy, dziś nie uznaję żadnych wymówek! :-p

Do góry