reklama
Limonka - patrzylas na to?
Re: Ciąża a hcv (zwłaszcza do kobitek) - Zapalenie wątroby typu C - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
z tego co ja podpatrzylam to kobiety maja normalnie dzieci:-) zdrowe dzieci
Re: Ciąża a hcv (zwłaszcza do kobitek) - Zapalenie wątroby typu C - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
z tego co ja podpatrzylam to kobiety maja normalnie dzieci:-) zdrowe dzieci
Witam ponownie leniwie, bo dzisiaj byyyczeee sie na calego, humorek juz lepszy
tiluchna kochanie ja mysle, ze ZACIAZYLAS ,jak tak sobie posledzilam inne fora, jedna kobitka napisala, ze musiala wyginac test pod swiatlo i wtedy widziala delikatna kreseczke, a potem okazalo sie ,ze to ciaza hurraaa, wiec nie sluchaj mnie-pesymistki jednej, ja po prostu jak oszalaly krolik w zeszlym m-cu widzialam swie krechy po terminie magicznych 5 czy 10 min, ale test testowi i siuski siuskom nierowne, prawdaz. Dziewczyny trzymamy za TILUCHNe.
Zadzwonilam do tej nieszczesnej apteki spytac sie co z tym testerem, wyobrazcie sobie, ze dopiero dzisiaj przesylka poszla no zesz kurwiszka !!!
tiluchna kochanie ja mysle, ze ZACIAZYLAS ,jak tak sobie posledzilam inne fora, jedna kobitka napisala, ze musiala wyginac test pod swiatlo i wtedy widziala delikatna kreseczke, a potem okazalo sie ,ze to ciaza hurraaa, wiec nie sluchaj mnie-pesymistki jednej, ja po prostu jak oszalaly krolik w zeszlym m-cu widzialam swie krechy po terminie magicznych 5 czy 10 min, ale test testowi i siuski siuskom nierowne, prawdaz. Dziewczyny trzymamy za TILUCHNe.
Zadzwonilam do tej nieszczesnej apteki spytac sie co z tym testerem, wyobrazcie sobie, ze dopiero dzisiaj przesylka poszla no zesz kurwiszka !!!
Limonka nic sie nie przejmuj, no przeciez ,ze to jeszcze nie wyrok , rodza sie nortmalne dzieciaczki, wszystko bedzie ok, Ty wiesz ile ludzi nie wie, ze ma ten wirus???kobitko i normalnie zachodza w ciaze i rodza i znowu zachodza, a jedna polska rekordzistka (gdzies na jakiejs wsi) urodzila z 16 dziecek, losz matko, ze jej macica nie wypadla, jak rodzila ostatnie to powiedziala, ze juz nawet meza nie chciala budzic, bo jej tak glupio bylo, maz po dniu pracy, totez urodzila w nocy, chyba odgryzla pepowine i dawaj rano do roboty ( jezeli tym wpisem kogos urazilam nie mialam na celu )
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Tiluchna skoro coś widziałaś to coś tam musiało być, Trzymamy mocno kciuki, &&&&&&&&&&&&&
testuj jutro jeszcze raz!!!
testuj jutro jeszcze raz!!!
tiluchna ale kurcze nie potrafię nigdzie znaleźć czy można się starać o dziecko w takiej sytuacji czy nie naprawdę bardzo chce dziecka ale przerażają mnie te wszystkie obawy itd. :--( wszystkie koleżanki mi mówią żebym dała na luz. właśnie wróciłam z apteki kupiłam essentiale forte bede łykać do czasu pójścia do lekarza i jak da skierowanie na badania to pójdę i się zobaczy czy coś się zmieniło ;-) u mnie do owego zakażenia by doszło po tym że mam tatuaż i że miałam operacji i kłuta byłam setki razy w szpitalu też byłam wiec mega szanse sa że to górno mam ale mam nadzieje że moje ciałko sie z tym uporało i że hcv rna jest ujemne
kasoku ty to potrafisz podbudowac kobite :*:* aż sie o mało nie posusiałam z tej kobitki ze wsi no tez sie dziwie ze jej nie wypadła. No wiem że zachodzą karmią piersi rodzą i zas zachodzą ale jednak psycha siada jak cos sie takiego słyszy.
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
objawy jak na Lokatora testuj i daj znać co wyszło.
dziś przyszły moje testy ovu (30 sztuk). Tylko laski podpowiedzcie mi bo ja zielona jestem w te klocki, jak testować i kiedy? W teorii wiem, że owu powinna być 14dni przed @, no ale jak nie wiem kiedy dostanę @ to kiedy rozpocząć testowanie? testować raz dziennie, o stałej godzinie czy nie?
dziś przyszły moje testy ovu (30 sztuk). Tylko laski podpowiedzcie mi bo ja zielona jestem w te klocki, jak testować i kiedy? W teorii wiem, że owu powinna być 14dni przed @, no ale jak nie wiem kiedy dostanę @ to kiedy rozpocząć testowanie? testować raz dziennie, o stałej godzinie czy nie?