reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hmm głupieje bo weszłam na stronke o tym hcv i pisza dziewczyny ze są w 11 tyg, ciazy i dowiedziały sie ze mają podwyzszone i jakos bez emocji u nich :crazy::crazy::baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam ponownie leniwie, bo dzisiaj byyyczeee sie na calego, humorek juz lepszy
tiluchna kochanie ja mysle, ze ZACIAZYLAS :),jak tak sobie posledzilam inne fora, jedna kobitka napisala, ze musiala wyginac test pod swiatlo i wtedy widziala delikatna kreseczke, a potem okazalo sie ,ze to ciaza hurraaa, wiec nie sluchaj mnie-pesymistki jednej, ja po prostu jak oszalaly krolik w zeszlym m-cu widzialam swie krechy po terminie magicznych 5 czy 10 min, ale test testowi i siuski siuskom nierowne, prawdaz. Dziewczyny trzymamy za TILUCHNe.

Zadzwonilam do tej nieszczesnej apteki spytac sie co z tym testerem, wyobrazcie sobie, ze dopiero dzisiaj przesylka poszla :no::wściekła/y::crazy: no zesz kurwiszka !!!

Limonka nic sie nie przejmuj, no przeciez ,ze to jeszcze nie wyrok , rodza sie nortmalne dzieciaczki, wszystko bedzie ok, Ty wiesz ile ludzi nie wie, ze ma ten wirus???kobitko i normalnie zachodza w ciaze i rodza i znowu zachodza, a jedna polska rekordzistka (gdzies na jakiejs wsi) urodzila z 16 dziecek, losz matko, ze jej macica nie wypadla, jak rodzila ostatnie to powiedziala, ze juz nawet meza nie chciala budzic, bo jej tak glupio bylo, maz po dniu pracy, totez urodzila w nocy, chyba odgryzla pepowine i dawaj rano do roboty :-D:-D:-D:-D:-D ( jezeli tym wpisem kogos urazilam nie mialam na celu )

tiluchna ale kurcze nie potrafię nigdzie znaleźć czy można się starać o dziecko w takiej sytuacji czy nie naprawdę bardzo chce dziecka ale przerażają mnie te wszystkie obawy itd. :szok::-:)-( wszystkie koleżanki mi mówią żebym dała na luz. właśnie wróciłam z apteki kupiłam essentiale forte bede łykać do czasu pójścia do lekarza i jak da skierowanie na badania to pójdę i się zobaczy czy coś się zmieniło ;) ;-) u mnie do owego zakażenia by doszło po tym że mam tatuaż i że miałam operacji i kłuta byłam setki razy w szpitalu też byłam wiec mega szanse sa że to górno mam ale mam nadzieje że moje ciałko sie z tym uporało i że hcv rna jest ujemne

kasoku ty to potrafisz podbudowac kobite :*:* aż sie o mało nie posusiałam z tej kobitki ze wsi :D:D:-D no tez sie dziwie ze jej nie wypadła. No wiem że zachodzą karmią piersi rodzą i zas zachodzą ale jednak psycha siada jak cos sie takiego słyszy.

glowa mi peka, podbrzusze boli, niedobrze mi co chwila i suszy w pysku:no:
samopoczucie do tylka :huh:

zatestuje jutro choc sie boje.. ale pewnie tak zrobie

uciekam bo nie chce teraz ja smecic :zawstydzona/y:

reklama
objawy jak na Lokatora :) testuj i daj znać co wyszło.

dziś przyszły moje testy ovu (30 sztuk). Tylko laski podpowiedzcie mi bo ja zielona jestem w te klocki, jak testować i kiedy? W teorii wiem, że owu powinna być 14dni przed @, no ale jak nie wiem kiedy dostanę @ to kiedy rozpocząć testowanie? testować raz dziennie, o stałej godzinie czy nie?

Do góry