dodam że te badania jak dla mnie to nie sa podstawowe ale moja gin jest zapobiegawcza. no to tak zapobiegawcza ze teraz sie tułam wydałam juz 450 zł na to wszystko a gdzie reszta aż mnie sie ryczeć chce :-( kasolku ja Cie prosze ty mi sie tam nie zamartwiaj tylko odstersuje sie troszke . Ja chyba dzisiaj na solke pojde to mi sie humor poprawi a coo
reklama
tiluchna a co do dzieciaczków mojego to córka ma 9 lat a synio 11 teraz skonczy w grudniu. Kontakt super mam od pocżatku jak tylko mnie poznały wiec bylam górą także mam dla kogo ciuszki i duperlki kupować jak by co heh ostatnio tak z małolatą gadałam na temat dzieci itd. wiec powiedziała do mnie : ide pisać list do św. Mikołaja żebym siostrzyczkę dostała hehe pocieszycielka jest ale czasem nóż w plecy potrafi wsadzić, za to synio cała mamusia wiec tu troche podgórke ale i tak super kontakt mam z nim
emalia82
Fanka BB :)
Hej laski.
Przyłączam sie dzisiaj w podłym nastroju i dupnym samopoczuciu. Jestem do bani. Tempka mi dziwnie skacze. Rano jak mierze mam 35.5 a popołudniu czy wieczorem wzrasta nawet do 37,4.WTF? Nie wiem o co kaman, i juz mnie to męczy.
Karociu- trzymam kciuki za egzamina. Wierze ,że ci sie uda &&&&&&&&&&&&&&&
Limonka- trzymam kciuki za dobre wyniki
Kasoku- widzę ,że jestes zagorzałą fanatyczką TLC Dla mnie mógł by być w tv tylko ten kanał. Oglądałam wczoraj ten program o sexie
Karola- robiłas test?
Przyłączam sie dzisiaj w podłym nastroju i dupnym samopoczuciu. Jestem do bani. Tempka mi dziwnie skacze. Rano jak mierze mam 35.5 a popołudniu czy wieczorem wzrasta nawet do 37,4.WTF? Nie wiem o co kaman, i juz mnie to męczy.
Karociu- trzymam kciuki za egzamina. Wierze ,że ci sie uda &&&&&&&&&&&&&&&
Limonka- trzymam kciuki za dobre wyniki
Kasoku- widzę ,że jestes zagorzałą fanatyczką TLC Dla mnie mógł by być w tv tylko ten kanał. Oglądałam wczoraj ten program o sexie
Karola- robiłas test?
dzieki dziewczyny juz mi lepiej, wczorajszy program mnie naprawde zdolowal, ale w sumie gdyby bylo btak ciezko, gatunek ludzki by wyginal. postaram sie juz tak nie smedzic, tzn tak naprawde moge Wam, bo M i koleankom nie mam juz odwagi, jedna kumpela ma dwojke co 2 lata, zachodzila bez najmniejszego problemu i po prostu tego nie rozumie, druga kumpela ma corcie 4 letnia i bodlego meza, wiec drugiego chyba nie bedzie miala, irytuje ja juz to, ze chodze smuytna bo wiem, ze @ sie zbliza, moja mama tez miala trudnosci w zajsciu ze mna tez wtedy byla po 30, powiedziala mi,ze mam juz dziecko i mam sobie wziac na wstrzymanie, wiec same widzicie moi bliscy powiedzieli dosc, testy owu to jedyne co swiadczy o moim swirze. Limonka bardzo dobrze, ze te wszystkie badanmia robisz, ja przyznaje sie bez bicia jeszcze w ta strone nie poszlam, mysle, ze jak zajde to zrobie podstawowe i wymagane. jeszcze raz sorki, tiluchna no ciezki jestem przypadek, ale pracuje nad tym, zdaje sobie sprawe, ze optymista jest lepiej i szybciej sie im udaje. I tak jest plus, moj M ostatnio mi powiedzial, ze nie jestem juz takim smutasem jak jeszcze pare lat temu, wiec widzicie jest postep.
dobra dziewczyny przyznaje sie tylko nie bijcie ;-)
wstalam rano i zrobilam sikanca
i zaluje..
bo cos tam zobaczylam i nie wiem czy to moja wyobraznia, zabawy swiatlem czy taaaaaaak niskie hcg ze po prostu cien cienia cienia widac\
i teraz siedze i po prostu wymiekam z tego myslenia
choc przeciez i tak nic nie poradze
musze czekac do jutra bo przeciez jakby co to jutro juz powinno by cos byc widac choc cien lepiej
choc cien cienia
no i to 'cos' pojawilo sie po wyschnieciu testu wiec jakby nie bylo niemiarodajne bo testy sie odczytuje do 10minut a wszedzie bylo ciemno jak w tylku u m.. bo to byla 4 rano
aaaa
pada mi na leb
wstalam rano i zrobilam sikanca
i zaluje..
bo cos tam zobaczylam i nie wiem czy to moja wyobraznia, zabawy swiatlem czy taaaaaaak niskie hcg ze po prostu cien cienia cienia widac\
i teraz siedze i po prostu wymiekam z tego myslenia
choc przeciez i tak nic nie poradze
musze czekac do jutra bo przeciez jakby co to jutro juz powinno by cos byc widac choc cien lepiej
choc cien cienia
no i to 'cos' pojawilo sie po wyschnieciu testu wiec jakby nie bylo niemiarodajne bo testy sie odczytuje do 10minut a wszedzie bylo ciemno jak w tylku u m.. bo to byla 4 rano
aaaa
pada mi na leb
mamolinka90
Fanka BB :)
Witam
Dziewczynki moje kochane nie smutajcie tak bo mi az serce peka Swirujemy bardziej im blizej testowania. Wiadomo, ze im jestesmy starsze tym jest inaczej zachodzic w ciaze , czy byc w niej. Ale nie wariujmy nie mamy po 50 lat Jestesmy jeszcze mlode i wszystko co najpiekniejsze przed nami. Wiadomo bywaja ciezkie przypadki, ale nie mozemy odrazu myslec, ze to moze i ja to mam albo mi tez to dolega i to napewno to. Mamy XXI wiek , medycyna idzie do przodu. Nie to, ze sugeruje komus odrazu jakas bezplodnosc . Przepraszam, jezeli zle sie wyrazilam. Wiem, ze latwo mowic, a jeszcze latwiej pisac, ale pozytywne myslenie to juz polowa sukcesu. Nasze dzieciaki napewno nie chca abysmy sie zamartwialy, wiec wybiora sobie odpowiednia pore kiedy to zobaczymy II kreseczki na testach. Moze jestem zbytnia optymistka, ale tez sie martwie czy tym razem sie udalo. Coraz ciezej jest walczyc, wiedzac, ze juz tyle razy z kolei ponioslysmy porazke w starankach. Ale prosze nie dajmy sie zwariowac....
Milego dnia Kochane zycze i usmiechu chodz odrobinke na Waszych twarzach )
Uciekam dalej sprzatac .... Buziaki:*
Dziewczynki moje kochane nie smutajcie tak bo mi az serce peka Swirujemy bardziej im blizej testowania. Wiadomo, ze im jestesmy starsze tym jest inaczej zachodzic w ciaze , czy byc w niej. Ale nie wariujmy nie mamy po 50 lat Jestesmy jeszcze mlode i wszystko co najpiekniejsze przed nami. Wiadomo bywaja ciezkie przypadki, ale nie mozemy odrazu myslec, ze to moze i ja to mam albo mi tez to dolega i to napewno to. Mamy XXI wiek , medycyna idzie do przodu. Nie to, ze sugeruje komus odrazu jakas bezplodnosc . Przepraszam, jezeli zle sie wyrazilam. Wiem, ze latwo mowic, a jeszcze latwiej pisac, ale pozytywne myslenie to juz polowa sukcesu. Nasze dzieciaki napewno nie chca abysmy sie zamartwialy, wiec wybiora sobie odpowiednia pore kiedy to zobaczymy II kreseczki na testach. Moze jestem zbytnia optymistka, ale tez sie martwie czy tym razem sie udalo. Coraz ciezej jest walczyc, wiedzac, ze juz tyle razy z kolei ponioslysmy porazke w starankach. Ale prosze nie dajmy sie zwariowac....
Milego dnia Kochane zycze i usmiechu chodz odrobinke na Waszych twarzach )
Uciekam dalej sprzatac .... Buziaki:*
reklama
tiluchna zycze ci Kochanie dwoch, ale w zeszlym cyklu tez mi wychodzily cienie cienia cieni i tez po wyschnieciu poczekaj spokojnie jeszcze, trzymam mocno
limonka porodowke tez ogladam, aj tylko ten kanal i ID mnie bawia, wieczorami siadam i dawaj, jednak jak widze jak te dziewczyny sie mecza, od razu pamiec wraca brrrrr
limonka porodowke tez ogladam, aj tylko ten kanal i ID mnie bawia, wieczorami siadam i dawaj, jednak jak widze jak te dziewczyny sie mecza, od razu pamiec wraca brrrrr