reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hej kochane przeleciałam sobie wątek i poczytałam tą produkcję wasza :happy2:

mamolinka
wpełni cię popieram w tym sensie ze ja też jestem młoda i chciałam mieć od wczesnego dzieci i rodzine całą :)

miałam do was zajzećw czasie pracy ale miałam tyle roboty że nie dałam rady no i nawet w pracy wszystkiego nie zdąrzyłam. ale i tak non stop myslalam i pisałam smsy z mężem o całej sytuacji .... dał się namówić na czas kiedy znajdzie prace obawiam się więc że to może troche potrwać ale będe dalej s ię starała go namówić jakiś tam sukces już jest chyba że znów będzie rzucał slowa na wiatr. juz się dzisiaj cieszyłam bo nic mi nie leciało a tu sru po 15tej jak poszłam na kibel w pracy jak dowaliło plamą wielką ale dziwne bo nie krwistą tylko brązową. nie wiem czy dobrze robie biorąc tą luteine jednak jesli nie jestemw ciąży a zapewne nie jestem czego dowodzi moja tempka poranna zastanawiam się jak ją odłoże w niedziele to czy dostane normalnie okresu czy poprosu plamienia ucichną bo nie w iem kiedy mam to clo brać totalnie...

a powiedzcie mi co pijecie jeszcze na dobry śluz płodny i w ogóle na regulacje cyklu ?? kiedys to ja oczytana byłam a teraz nie mam czasu nawet czytać , pamiętam że po plnie było ok ale czy coś więcej brałam to nie wiem.

ide zamówić testy owu ;-)

Ja kupilam na allegro takie Testy OWULACYJNE owulacyjny 10 szt+ 5 test ciążowy (2765538682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mi sie sprawdzily... Fakt, na poczatku myslalam, ze jakas lipa ale okazalo sie, ze to ja poprostu tak pozno mialam owu :D Sprawdzone przez pare kolezanek , wszystkie zadowolone.

dokładnie takie zamówiłam, od tego samego Sprzedającego tylko wersję 30 testów owu i 5 ciążowych. (i jeszcze sobie dokupiłam 5 ciążowych od niego ale z innej aukcji)

karola- ja zrobiłam identycznie:tak: powodzenia w testowaniu:tak:

missiiss- u mnie to prawie wcale śluzu nie ma:szok: a podobno dobry jest olej z wiesiołka i siemię lniane

Dziekuje Tiluchna za podtrzymanie mnie w nadzieji ze uczynilismy dobrze z tak szybkim staraniem...owulacje mialam dopiero 2 tyg.temu takze to jeszcze za wczesnie na sprawdzianik.A z drugiej strony to mysle ze latwiej mi zyc w nieswiadomosci z cieniem "malej nadziejki"ze moze jednak...niz sie rozczarowac.Co prawda za tydzien w piatek mam wizyte kontrolna u mojego lekarza ale i tak to jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek wiesci.Teraz jedyne o co sie modle to to zeby nie dostac okresu bo czuje ze bedzie straszny pisk....jeszcze raz dziekuje ;-)

kasoku wiem masz racje powinnam wyluzowac i staram sie naprawdę , ale same wiecie, wchodzę na fb czy na nk no i co widzę wszyscy maja już swoje bobo albo na nie czekają. Kupiłam testy owilacyjne , mierze temperaturę. Już tyle sie oczytalam na ten temat ze mogłabym być doctorem haha... Byłam u ginekologa zrobila mi cytologie, czekam na wyniki. Jak jej powiedziałam ze sie staramy o dzidziusia to mi powiedziała ze dobrZe trafiłam bo ona w Polsce sie zajmowała bezplonoscia. No super :( kazała mi wrócić ze 6 mies jeżeli nic nie wyjdzie :( @ już 19.11 mam nadzieje ze nie przyjdzie.

Agata, no to popatrz, masz pol roku na wyluzowana milosc a jakby nic z tego nie wyszlo, to wtedy bedziesz sie martwic.

Martwie sie juz na calego o ten moj zamowiony tester elektroniczny, musze jutro tam zadzwonic, no przeciez ile mozna czekac, dobrze, ze za niego nie zaplacilam, bo bym chyba w pory narobila, tyle kasiury, ze hej, moj m sie smieje, ze super jak on przyjdzie, a ja wow zaciaze, to na ch...bedzie potrzebny :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dja jednak nie wierze, ze sie uda tak szybko, a tester warto miec.:tak:

dziewczyny dziekuje wam za slowa otuchy.dzieki wam nie czuje sie taka sama z tym wszystkim.wiem ze te forum to wlasciwe miejsce dla takich dziewczyn jak my.wszystkie mamy ten sam jeden cel,oby tylko nam sie udalo... i trzymam kciuki za wszystkie szczesciary ktore ujrzaly juz dwie kreseczki.Niech Bog ma je i male "fasolki" w szczegolnej opiece Pozdrawiam was wszystkie;-)

Wlasnie ogladam program w tv pt "plastikowe macierzynstwo" kobiety zamawiaja lalki, ktore do zludzenia przypominaja noworodki, traktuja je jak zywe dzieci,kupuja foteliki samochodowe, lozeczka, przewijaki, kaszki, butelki, pieluchy itp koszmar, masakra, jakas dewiacja chyba???

reklama
Ale w jakim celu maja te lalki ? Żeby sie nauczyć jak sie zajmować dzieckiem czy zastapuja nimi prawdziwe dzieci bo jeżeli tak to masz racje koszmar ja bym tak nie mogła udawać

Dziekuje kasoku obiecuje poprawę. A ten tester gdzie zamówilas ? Moze możesz sprawdzić gdzie jest teraz paczka ?

Do góry