reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hej kochane przeleciałam sobie wątek i poczytałam tą produkcję wasza
mamolinka
wpełni cię popieram w tym sensie ze ja też jestem młoda i chciałam mieć od wczesnego dzieci i rodzine całą
miałam do was zajzećw czasie pracy ale miałam tyle roboty że nie dałam rady no i nawet w pracy wszystkiego nie zdąrzyłam. ale i tak non stop myslalam i pisałam smsy z mężem o całej sytuacji .... dał się namówić na czas kiedy znajdzie prace obawiam się więc że to może troche potrwać ale będe dalej s ię starała go namówić jakiś tam sukces już jest chyba że znów będzie rzucał slowa na wiatr. juz się dzisiaj cieszyłam bo nic mi nie leciało a tu sru po 15tej jak poszłam na kibel w pracy jak dowaliło plamą wielką ale dziwne bo nie krwistą tylko brązową. nie wiem czy dobrze robie biorąc tą luteine jednak jesli nie jestemw ciąży a zapewne nie jestem czego dowodzi moja tempka poranna zastanawiam się jak ją odłoże w niedziele to czy dostane normalnie okresu czy poprosu plamienia ucichną bo nie w iem kiedy mam to clo brać totalnie...
a powiedzcie mi co pijecie jeszcze na dobry śluz płodny i w ogóle na regulacje cyklu ?? kiedys to ja oczytana byłam a teraz nie mam czasu nawet czytać , pamiętam że po plnie było ok ale czy coś więcej brałam to nie wiem.
ide zamówić testy owu ;-)
mamolinka
wpełni cię popieram w tym sensie ze ja też jestem młoda i chciałam mieć od wczesnego dzieci i rodzine całą
miałam do was zajzećw czasie pracy ale miałam tyle roboty że nie dałam rady no i nawet w pracy wszystkiego nie zdąrzyłam. ale i tak non stop myslalam i pisałam smsy z mężem o całej sytuacji .... dał się namówić na czas kiedy znajdzie prace obawiam się więc że to może troche potrwać ale będe dalej s ię starała go namówić jakiś tam sukces już jest chyba że znów będzie rzucał slowa na wiatr. juz się dzisiaj cieszyłam bo nic mi nie leciało a tu sru po 15tej jak poszłam na kibel w pracy jak dowaliło plamą wielką ale dziwne bo nie krwistą tylko brązową. nie wiem czy dobrze robie biorąc tą luteine jednak jesli nie jestemw ciąży a zapewne nie jestem czego dowodzi moja tempka poranna zastanawiam się jak ją odłoże w niedziele to czy dostane normalnie okresu czy poprosu plamienia ucichną bo nie w iem kiedy mam to clo brać totalnie...
a powiedzcie mi co pijecie jeszcze na dobry śluz płodny i w ogóle na regulacje cyklu ?? kiedys to ja oczytana byłam a teraz nie mam czasu nawet czytać , pamiętam że po plnie było ok ale czy coś więcej brałam to nie wiem.
ide zamówić testy owu ;-)
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Ja kupilam na allegro takie Testy OWULACYJNE owulacyjny 10 szt+ 5 test ciążowy (2765538682) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. mi sie sprawdzily... Fakt, na poczatku myslalam, ze jakas lipa ale okazalo sie, ze to ja poprostu tak pozno mialam owu Sprawdzone przez pare kolezanek , wszystkie zadowolone.
dokładnie takie zamówiłam, od tego samego Sprzedającego tylko wersję 30 testów owu i 5 ciążowych. (i jeszcze sobie dokupiłam 5 ciążowych od niego ale z innej aukcji)
Monisia29
Początkująca w BB
Dziekuje Tiluchna za podtrzymanie mnie w nadzieji ze uczynilismy dobrze z tak szybkim staraniem...owulacje mialam dopiero 2 tyg.temu takze to jeszcze za wczesnie na sprawdzianik.A z drugiej strony to mysle ze latwiej mi zyc w nieswiadomosci z cieniem "malej nadziejki"ze moze jednak...niz sie rozczarowac.Co prawda za tydzien w piatek mam wizyte kontrolna u mojego lekarza ale i tak to jeszcze za wczesnie na jakiekolwiek wiesci.Teraz jedyne o co sie modle to to zeby nie dostac okresu bo czuje ze bedzie straszny pisk....jeszcze raz dziekuje ;-)
kasoku wiem masz racje powinnam wyluzowac i staram sie naprawdę , ale same wiecie, wchodzę na fb czy na nk no i co widzę wszyscy maja już swoje bobo albo na nie czekają. Kupiłam testy owilacyjne , mierze temperaturę. Już tyle sie oczytalam na ten temat ze mogłabym być doctorem haha... Byłam u ginekologa zrobila mi cytologie, czekam na wyniki. Jak jej powiedziałam ze sie staramy o dzidziusia to mi powiedziała ze dobrZe trafiłam bo ona w Polsce sie zajmowała bezplonoscia. No super kazała mi wrócić ze 6 mies jeżeli nic nie wyjdzie @ już 19.11 mam nadzieje ze nie przyjdzie.
Agata, no to popatrz, masz pol roku na wyluzowana milosc a jakby nic z tego nie wyszlo, to wtedy bedziesz sie martwic.
Martwie sie juz na calego o ten moj zamowiony tester elektroniczny, musze jutro tam zadzwonic, no przeciez ile mozna czekac, dobrze, ze za niego nie zaplacilam, bo bym chyba w pory narobila, tyle kasiury, ze hej, moj m sie smieje, ze super jak on przyjdzie, a ja wow zaciaze, to na ch...bedzie potrzebny ja jednak nie wierze, ze sie uda tak szybko, a tester warto miec.
Martwie sie juz na calego o ten moj zamowiony tester elektroniczny, musze jutro tam zadzwonic, no przeciez ile mozna czekac, dobrze, ze za niego nie zaplacilam, bo bym chyba w pory narobila, tyle kasiury, ze hej, moj m sie smieje, ze super jak on przyjdzie, a ja wow zaciaze, to na ch...bedzie potrzebny ja jednak nie wierze, ze sie uda tak szybko, a tester warto miec.
Monisia29
Początkująca w BB
dziewczyny dziekuje wam za slowa otuchy.dzieki wam nie czuje sie taka sama z tym wszystkim.wiem ze te forum to wlasciwe miejsce dla takich dziewczyn jak my.wszystkie mamy ten sam jeden cel,oby tylko nam sie udalo... i trzymam kciuki za wszystkie szczesciary ktore ujrzaly juz dwie kreseczki.Niech Bog ma je i male "fasolki" w szczegolnej opiece Pozdrawiam was wszystkie;-)
Wlasnie ogladam program w tv pt "plastikowe macierzynstwo" kobiety zamawiaja lalki, ktore do zludzenia przypominaja noworodki, traktuja je jak zywe dzieci,kupuja foteliki samochodowe, lozeczka, przewijaki, kaszki, butelki, pieluchy itp koszmar, masakra, jakas dewiacja chyba???
reklama
Ale w jakim celu maja te lalki ? Żeby sie nauczyć jak sie zajmować dzieckiem czy zastapuja nimi prawdziwe dzieci bo jeżeli tak to masz racje koszmar ja bym tak nie mogła udawać
Dziekuje kasoku obiecuje poprawę. A ten tester gdzie zamówilas ? Moze możesz sprawdzić gdzie jest teraz paczka ?
Dziekuje kasoku obiecuje poprawę. A ten tester gdzie zamówilas ? Moze możesz sprawdzić gdzie jest teraz paczka ?