reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Dziewczyny, plamię!!!! Nie wiem co robić! Muszę chyba zadzwonic do meżą zeby mnie zawiózł na izbę przyjęć do szpitala?! co mam robić!?

reklama
olapalo u mnie jak bylo podejrzenie ciazy a plamilam to gin kazala brac duphaston, ale bez recepty nie dostaniesz wiec lec do lekarza! ale spokojnie bo plamienie podobno na poczatku ciazy jest dosc powszechne, wiec sie nei martw na zapas.

Zadzwoniłam do szpitala, poczekam na M żeby mnie zabrał na izbę przyjęć. W niefajny sposób się dowie... Mam nadzieję, że ciąża się nie zakończy :-(

:-( nie masz chyba wyjścia. Albo bierz taksówkę i sama jedź szybciutko. Jaki kolor ma to plamienie? Dużo go? Czułaś wcześniej kłucie lub skurcze?
A jak Twoje piersi?

Ostatnia edycja:
ola bierz taksówkę i leć do szpitala. Dziś w nocy zaczęłam krwawić, w szpitalu powiedzieli, że nic nie mogli zrobić, bo za wcześnie.:no:

Olapalo o której jedziesz? Nie czekaj za długo, mam nadzieję że wszystko będzie ok. Trzymam kciuki &&&&&&&

U mnie test już nie potrzebny, @ przyszła. Troszkę się zasmuciłam no ale cóż kiedyś się chyba uda :-)

Olapalo, plamienia często pojawiają się w przewidywanym terminie @ . Ale nie ma na co czekać, dostaniesz luteinkę albo duphaston i plamienia miną.
Ja jak na tym etapie ciąży pojawiłam sie w szpitalu to dostałam opr że za wcześnie przychodzę, że mam tylko jedno badanie krwi na potwierdzenie i takie tam... Piszę to dlatego, żebyś nie była zdziwiona, bo jednak izba przyjęć to nie jest dobre miejsce dla zdenerwowanej kobiety w ciąży...A co izba przyjęć to inne zwyczaje i inni ludzie....
Bądź dzielna, walcz o swoje i nie daj się spławić, a będzie dobrze ;-)
Trzymam kciuki &&&&&
Daj koniecznie znać

ola bierz taksówkę i leć do szpitala. Dziś w nocy zaczęłam krwawić, w szpitalu powiedzieli, że nic nie mogli zrobić, bo za wcześnie.:no:
Współczuje.. Też to przechodziłam, najgorsza jest ta bezsilność :-(
Mnie w szpitalu nawet zbadać nie chcieli, bo nie miałam książeczki ciąży, odesłali do domu i kazali przeczekać weekend na wizytę u swojego ginekologa. W poniedziałek poszłam na umówione usg, ale było po wszystkim. Lekarz był w szoku, ze nawet mnie zbadano. Duphaston brałam, bo dostałam wcześniej. To jest okropne jak można potraktować kobietę w tak trudnej chwili..
olapalo, trzymam kciuki, by się okazało, ze to nic takiego :*

Ostatnia edycja:
reklama
lamorela bardzo mi przykro:-(... Tulę mocno. Trzymaj sie kochana.

olapalo biegnij do szpitala! Nie ma na co czekać...

ewcia szkoda, że @ przyszła...

Co za poniedziałek...

Do góry