reklama
olapalo u mnie jak bylo podejrzenie ciazy a plamilam to gin kazala brac duphaston, ale bez recepty nie dostaniesz wiec lec do lekarza! ale spokojnie bo plamienie podobno na poczatku ciazy jest dosc powszechne, wiec sie nei martw na zapas.
AniolekBB
Fanka BB :)
Olapalo pędź na izbę przyjęć.
Mimimoo
Olapalo o której jedziesz? Nie czekaj za długo, mam nadzieję że wszystko będzie ok. Trzymam kciuki &&&&&&&
U mnie test już nie potrzebny, @ przyszła. Troszkę się zasmuciłam no ale cóż kiedyś się chyba uda :-)
U mnie test już nie potrzebny, @ przyszła. Troszkę się zasmuciłam no ale cóż kiedyś się chyba uda :-)
Olapalo, plamienia często pojawiają się w przewidywanym terminie @ . Ale nie ma na co czekać, dostaniesz luteinkę albo duphaston i plamienia miną.
Ja jak na tym etapie ciąży pojawiłam sie w szpitalu to dostałam opr że za wcześnie przychodzę, że mam tylko jedno badanie krwi na potwierdzenie i takie tam... Piszę to dlatego, żebyś nie była zdziwiona, bo jednak izba przyjęć to nie jest dobre miejsce dla zdenerwowanej kobiety w ciąży...A co izba przyjęć to inne zwyczaje i inni ludzie....
Bądź dzielna, walcz o swoje i nie daj się spławić, a będzie dobrze ;-)
Trzymam kciuki &&&&&
Daj koniecznie znać
Ja jak na tym etapie ciąży pojawiłam sie w szpitalu to dostałam opr że za wcześnie przychodzę, że mam tylko jedno badanie krwi na potwierdzenie i takie tam... Piszę to dlatego, żebyś nie była zdziwiona, bo jednak izba przyjęć to nie jest dobre miejsce dla zdenerwowanej kobiety w ciąży...A co izba przyjęć to inne zwyczaje i inni ludzie....
Bądź dzielna, walcz o swoje i nie daj się spławić, a będzie dobrze ;-)
Trzymam kciuki &&&&&
Daj koniecznie znać
Cyntia85
Współczuje.. Też to przechodziłam, najgorsza jest ta bezsilność :-(ola bierz taksówkę i leć do szpitala. Dziś w nocy zaczęłam krwawić, w szpitalu powiedzieli, że nic nie mogli zrobić, bo za wcześnie.
Mnie w szpitalu nawet zbadać nie chcieli, bo nie miałam książeczki ciąży, odesłali do domu i kazali przeczekać weekend na wizytę u swojego ginekologa. W poniedziałek poszłam na umówione usg, ale było po wszystkim. Lekarz był w szoku, ze nawet mnie zbadano. Duphaston brałam, bo dostałam wcześniej. To jest okropne jak można potraktować kobietę w tak trudnej chwili..
olapalo, trzymam kciuki, by się okazało, ze to nic takiego :*
Ostatnia edycja:
reklama