reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Dziewczyny, może mi coś doradzicie, a więc przed chwilą byłam w kibelku, patrzę a tam gęsty śluz z nitką krwi... Zazwyczaj miałam plamienie a po nie całej godzince krew, a tu teraz takie cyrki. Nie wiem co sę dzieje, jak nie dostane @ to robię jutro albo we wtorek test. Pytam się Wam bo może miała któraś @ która się tak rozpoczynała?? Nie chcę się specjalnie nakręcać, a po drugie to już 14 dpo więc trochę późno na implantacje, no chyba że owulacja nie wystąpiła w dniu spadku temp a później... Głupieję i mam coraz większą nadzieje :-(

zrob tescik i bedziesz wiedziec :-)
A dobrze zrozumialam, ze Ty dzis powinnas dostac?

Witam wieczornie! U mnie bez zmian, trochę boli mnie brzuch, ale nie nadwyrężam się, a wizytę u gina mam teraz w piątek.

Madziolina_p jak masz mało śluzu to bierz wiesiołek. Pomiędzy 1500mg a 3000mg dziennie ale tylko do owulacji. Potem zastąp go olejem lnianym. I w dzień przybycia @ znowu wiesiołek. Musisz też pic dużo wody i pomaga tez zielona herbata. Castagnus jest dobry przy mocnych objawach PMS, przy niedomodze ciałka żółtego i reguluje również poziom prolaktyny. Ja biorę juz 4 cykl i bardzo unormował mi poziom progesteronu w fazie lutealnej ( wystarczy spojrzec na moje wykresy) mam również bardziej regularne cykle (29-30dni) i zmniejszył mi napięcie przedmiesiączkowe. A chyba olapalo brała go dwa tygodnie i pojawił sie u niej płodny śluz i owulka, a teraz jest fasolka :-). Ja go polecam!

Ostatnia edycja:
Tygryseczku dziękujemy za fluidki! Przydadzą się :)

Madziolina to może rób testy owu?

Mimimoo to może byc fasolka więc nie zwlekać tylko testuj! A jak fasolka to lepiej skonsultuj się z gin bo może potrzebujesz luteine na przykład żeby ładnie podtrzymać ciążę.

Witam porannie :tak:

Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że do moich objawów doszedł czuły węch - głównie na dym - jak ktoś pali papierosa albo robi grilla, to tak mi ten dym śmierdzi, że robi mi się niedobrze i czuję go z dużej odległości :dry: Ale dym z ogniska pachnie w miarę przyjemnie :-D

Od wstania czuję lekkie mdłości, które zagryzłam bananem i zapijam wodą :rofl2:

Madziolina tak dobrze zrozumiałaś, dzisiaj powinnam dostać @, już się stresuję jutrzejszym dniem heh

I jak, testowałaś???

Witam kobitki. Wczoraj wczesnym porankiem @-szon wredny mnie zaskoczył :wściekła/y:, czyli oficjalnie rozpoczynam 5 cykl starań. Miałam tyle objawów ciążowych i nie potrzebnie się nakręcałam. Postanowiłam, że jak w tym cyklu się nie uda to ruszam na badania do mojej gin. Zaczynam się już martwić, dlaczego nam nie wychodzi? Współżyjemy w najbardziej płodne dni i d**a nic nie wychodzi. :-( pół dnia wczoraj ryczałam, pokłóciłam się z moim J i w ogóle ta niedziela to był jakiś niewypał.

Mimimoo testowałaś? Trzymam &&&

Hejka :-)

Jeszcze nie testowałam, za chwilę jadę na zakupy więc kupię teściora. Tak się zastanawiam, czy zrobić jeszcze dzisiaj czy może jutro z samego rańca??

Ciekawe jak tam Ewka, o ile dobrze myślę to też dzisiaj miała testować... ????

reklama
Do góry