reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07
@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Mariot 25.07 II
Malgonia1 26.07 @
Dorcia 26.07 @
Nanncy 26.07
Arcala 27.07 @
Susel 27.07 @
Tygryseczek 28.07 II
yes2.gif

olapalo 30.07II
yes2.gif

stazi24 30.07 @
Ewka358 3.08 @
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08
Rybka33 5.08
Kingax1 7.08
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Conti 10.08
Leemonca 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08

Odświeżam listę i czekamy na info od dziewczyn które miały termin na wczoraj i dziś :tak:

reklama
Oj Ewka przykro mi, niestety tak bywa natura płata nam figle, nie zamartwiaj się bo i Tobie się poszczęści zobaczysz ;-). Kłótnie nic tu nie pomogą, jedynie brać się do roboty hihi:-D

olapalo moj wech juz jest bardzo wyczulony i az sie boje co bedzie jak mi sie kiedys w koncu uda! przesylaj nam te fluidki, zebysmy wszystkie sobie mogly porozmawiac o objawach ciazy ;)

ewka strasznie mi przykro ze sie nie udalo, ale nie martw sie, napewno wszystko jest ok, a cztery cykle to nie az tak duzo. chociaz ja zawsze jestem za tym zeby sie zbadac bo przynajmniej bedziesz miala czarno na bialym ze wszystko jest ok ;)

Mimimoo czekamy na informacje! zrob dzis i jutro!

Witam :)
Melduję, że wróciłam cała i zdrowa, ale mam do nadrabiania szoookkk :) Jakieś nowe wieści?? Ja puki co w dwupaku, aczkolwiek w sobotę bolał mnie trochę brzuch na tym weselu, praktycznie nie tanczyłam, wczoraj już też siedziałam tylko za stołem ale mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i w środę zobaczę moją kruszynkę na USG

Ja ostatnio kupiłam 2 testy i dziś, dzień przed @ I krecha. Kupiłam termometr na nowy cykl, ale już 3 dzień mierze, co by za miesiąc wiedzieć czego się spodziewać. Oj, boli brzuch jakby @ lada chwila była. No trudno.
Najgorsze jest jak tak zaraz po przebudzeniu wystrzele z łóżka do łazienki, by zrobić test, to później mam takie zaspane oczy, ze nie widzę wyniku, hihi :-D
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Ach Aniołku też bym chciała mieć bliską perspektywę USG :-D Zapisałam się do lekarza na za tydzień i liczę na to, że dostanę skierowanie na USG - tylko nie wiem jeszcze jak długie są terminy w przychodni :sorry2: Wiem, że na razie nie ma co iść, bo i tak serduszka jeszcze bym nie posłuchała, ale bardzo bym chciała mieć pewność, że wszystko ok :rofl2:

Ja ostatnio kupiłam 2 testy i dziś, dzień przed @ I krecha. Kupiłam termometr na nowy cykl, ale już 3 dzień mierze, co by za miesiąc wiedzieć czego się spodziewać. Oj, boli brzuch jakby @ lada chwila była. No trudno.
Najgorsze jest jak tak zaraz po przebudzeniu wystrzele z łóżka do łazienki, by zrobić test, to później mam takie zapisane oczy, ze nie widzę wyniku, hihi :-D
Pozdrawiam

Dopóki nie ma @, to jest nadzieja :tak: Jakie masz tempki? Jak mierzysz?

Olapalo ja na serduszko też raczej nie liczę, ale chciałabym chociaż zobaczyć pęcherzyk z zarodkiem na swoim miejscu, w poprzedniej ciąży niestety nie zdążyłam nic zobaczyć, więc teraz liczę na to że dotrwam do wizyty dlatego też zapisałam się troszkę wcześniej.

W pochwie, zaraz po przebudzeniu, leżąc na boku: 25dc - 36,9
26dc - 36,7
27dc - 36,6
Lipa, nie? My już tyle czasu się nie zabezpieczamy i nic. Świadome staranka w sumie dopiero zaczynamy - może mierzenie temperatury plus Castagnus cos pomoga.

reklama
Cześć,
Troszkę mnie nie było, ale leniuchowałam na urlopie. Zresztą teraz dopiero poczułam że mogę dołączyć na nowo, bo jakoś sił mi brakowało tych psychicznych głównie....

Ile mamy z lipcówek już zafasolkowanych ??:)

Ja robię test na dniach....

Do góry