reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Dziewczynki, jest taki upał że nie wiadomo co ze sobą zrobić ale jutro już będzie znośniej :-)

Zamieszczam zaktualizowaną listę:

elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Mariot 25.07 II
Malgonia1 26.07 @
Dorcia 26.07 @
Nanncy 26.07
Arcala 27.07 @
Susel 27.07 @
Tygryseczek 28.07 II
yes2.gif

olapalo 30.07II
yes2.gif

stazi24 30.07 @
Ewka358 3.08@
Fuma_Foch 04.08
Madziolina_p 4.08 II
Ulika 04.08
@
Mimimoo 5.08 @
Rybka33 5.08@
Kingax1 7.08
ni_kusia 8.08 II
Centka80 9.08
żabucha 10.08
Leemonca 13.08
avia 13.08
ailatan1987 14.08
tamaguczi 17.08
Piaska 21.08
Conti 29.08

dzięki lamorela !!!! nawet nie wiem kiedy to zleciało!!! zobaczysz jak to szybko leci, zanim się obejrzysz Wy też będziecie obchodzić pierwszą rocznicę ślubu :tak::tak::tak:

karola już minęły prawie trzy miesiące, a nadal wydaje mi się jakby to było wczoraj. Wczoraj chodził po bloku człowiek i zbierał podpisy pod petycją o zmniejszenie opłaty za wywóz śmieci. Otworzyłam mu, a on z pytaniem, czy są w domu rodzice, na to ja, że ja tu mieszkam sama, a on znowu, ale gdzie są rodzice. Aż się go zapytałam, czy mam mu pokazać dowód, że skończyłam 18 lat. Ja rozumiem, że wyglądam młodo, ale ludzie, pytanie o rodziców po odpowiedzi, że ja tu mieszkam z mężem jest już przegięciem.

lamorela ale historia!! :szok:

no koleś z niezłym testem wyjechał...

pozazdrościć tak młodego wyglądu :tak:

mam dylemat... mama namawia mnie na kilkudniowy wyjazd do Mielna... nie wiem... z jednej strony chciałabym jechać bo zawsze to jakieś inne, nowe otoczenie, ale z drugiej ostatnio mam takie huśtawki nastojów, że coś czuję, że będę nie do zniesienia i będę kłócić się z mamą o byle co no i jakoś mam wyrzuty sumienia, że zostawię M. samego... w dodatku nie wiem kiedy nastąpi plamienie (moja skąpa @ po cyklu bezowulacyjnym) bo wtedy muszę porobić badania i goł na HSG.

:confused:

karola jeżeli będziesz miała w razie czego jak sama wrócić to jedź. Mąż nie będzie miał ci za złe bo każdy lubi pobyć sam w domu, a ty naładujesz na wyjeździe akumulatory, a w nowym środowisku może nie będziesz się kłócić z mamą.

lamorela no właśnie nie będę miała jak wrócić, najlepiej gdyby @ przyszła jutro wtedy wyrobię się może ze wszystkim przed wyjazdem albo dopiero po 18 sierpnia wtedy już wrócimy.

wszystko wszystkim ale najbardziej boję się noclegu, bo już widzę jak mnie będzie wkurzało to, że moja mama chrapie w nocy i nie mogę przez nią spać, kłótnia gotowa :zawstydzona/y:

reklama
Żabucha - dziękuję za podpowiedź :) Za radą pooglądałam Twoje cykle i parę na OvuFriendzie. Trzymam kciuki za fasolkę, żeby Ci się teraz udało!

Ja jestem pełna niepokoju. Biorę Castagnus i witaminy, mierzę temperaturę. Mogę stanąć na rzęsach, ale jak mój misiek nie będzie miał ochoty na przytulanki, to i tak nic z tego nie będzie. Akurat wróci z fajnego wyjazdu służbowego, więc liczę, że będzie zrelaksowany. Zmierzam się przełamać i wybrać się na solarium - on lubi jak jestem opalona. Ach, nie dość, że trza z cyklem bajerować to jeszcze faceta bajerować :rolleyes:

U Was upały, a u mnie wczoraj i dziś troszkę chłodniej.

Pozdrówki, kciuki ciągle za Was zaciśnięte!

Do góry