reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

cyntia taki nasz los ;-) zawsze coś, a facetowi trudno dogodzić wbrew pozorom, choć twierdzą, że są prostymi mechanizmami :eek: jak przytulanki za rzadko - źle, jak za często on jest inicjatorem - źle, jak przejmujesz inicjatywę i przytulanki są często - no też źle... :szok: ogarnij to, a Nobla dostaniesz :laugh2: ale trzymam kciuki, żeby wrócił wypoczęty, zwarty i gotowy :-p

reklama
lamorella to ileż Ty kobitko masz wiosen !!! Ale taktowny koleś...nie no :-D
Fajnie wyglądać młodo...pamiętam to uczucie !!! Hehehehe !!!:rofl2:
Cyntia
trzymam &&&& za wieczorne przytulańsko:tak:

benfica
masz rację ...facetom nigdy nie dogodzi !!! Ten typ tak ma !!! Choć muszę przyznać że mojemu spodobało się przytulańsko co drugi dzień !!! :eek::-D

Karola hehehe mamy ten sam problem...ja jak jadę gdziekolwiek z moją mamą to zawsze biorę osobny pokój...nie idzie z nią wytrzymać-jak nie chrapie to gada albo co gorsza lunatykuje ! A po co mam się denerwować - mam swój pokój i święty spokój :-D

Hej. Są tu jakieś dziewczyny z Łodzi? :-)
Chciałam Was zaprosić na SWAP - czyli wymianę lub odsprzedaż ubrań. Jutro na Piotrkowskiej 17 w Niebostanie o 12.00.
Super sposób, żeby się pozbyć nienoszonych ubrań z szafy :-D.

Oj tak. Wydawałoby się, ze faceci myślą tylko o seksie, ale seks to ostatnia rzecz, o której mój myśli ;-) .
Może sobie nadinterpretuje, ale ten okres ciut inny jest/był. Jak miałam poronienie, to z krwią było dużo grudek, lekarz mówił, ze tak właśnie to wygląda. Tylko wtedy tak miałam. Nawet jajo płodowe widziałam. Normalnie w okresie mam typowe skrzepy, no ale wczoraj widziałam właśnie trochę, troszkę grudek, podobnych do tych z poronienia. Może to było mikroporonienie, może nie. Test był negatywny. Liczę, ze do końca roku się uda :-)
Miłego dnia, dziewczynki!

Ostatnia edycja:
piaska szkoda, że nie mam bliżej do Łodzi to wpadłabym na tę wymianę :tak:

w sumie jak bym teraz wyjechała to za 1-1,5 h bym była ale M. jedzie na 12 do pracy a auto mamy tylko jedno :baffled:

mój M. też nie ma zbyt dużego temperamentu i też muszę się nakombinować by coś było, aczkolwiek wczoraj i dziś mnie zaskoczył bo sam z siebie zaczął się do mnie przystawiać :-D fakt, że przez te upały postanowiłam spać nago więc pewnie to zasługa upałów, hehe

dziś dziwny skok temp u mnie... :eek::eek:

ale mam otoczenie... siedzę na tarasie, jakaś ekipa z Zabrza montuje nam solary na dachu i co chwilę leci soczyste "kuuuurwa", właśnie koło nas przechodzi pielgrzymka, starszy pan 3 domy dalej gra na akordeonie a nad podwórkiem krąży mi 5 bocianów...

ale się wszystko na raz złożyło... :rofl2:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja siostra się rozwodzi :-( od wczoraj siedzę i rycze:-( jak ja mam powiedzieć że jestem w ciąży :-( dlaczego jej nie moze się ułozyć jak mi... :-(

Dziewczyny moja siostra się rozwodzi :-( od wczoraj siedzę i rycze:-( jak ja mam powiedzieć że jestem w ciąży :-( dlaczego jej nie moze się ułozyć jak mi... :-(

Proszę nam tu się nie stresować, dla dobra maluszka. Maluszek wyczuwa. Nie płakać, nosek do góry. Nie masz wpływu na innych. Na pewno przykro Ci z powodu Twojej siostry, ale twoja ciąża jest teraz ważniejsza. Stres w ciąży nie jest wskazany, postaraj się wyciszyć. Twoja siostra na pewno da sobie radę. Rozwód to okropne i ciężkie doświadczenie, ale myślę, ze oczekiwanie na siostrzenice odciągnie jej myśli od trosk. Może zaangazuj ja w pomoc przy tworzeniu wyprawki dla maluszka? Nie plakaj :-( Wszystko się ułoży, zobaczysz. Kobiety są silne.

reklama
Tylko że jej się nie udało już kolejny raz, z tym że to pierwsze malżeństwo... Tak bym chciała jej jakoś pomóc, pocieszyć ale sama siedze i rycze więc co dopiero ona czuje?! Wolalabym żeby to mnie spotykały te wszystkie nieszczęścia a nie moich bliskich...:-( Wiem że stres nie jest teraz dla mnie dobry ale nie potrafie o tym nie myśleć...łzy same mi sie cisną do oczu :-(

Przepraszam ze sie tak tu zwierzam i to nie na temat ale jakoś łatwiej wyrzucić takie coś komuś kogo sie nie zna:-(

Do góry