reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

a ja dzisiaj dzwonilam do ginekologa i niestety njie jest tak kolorowo jak myslalam, najblizsza wizyta na 19.08 i to do lekarza, do ktorego nie chce isc, a w innych przychodniach, ktore sa blisko to nawet na pazdziernik...
Wychodzi, ze jestem w 4 tyg, wiec chyba narazioe za wczesnie.
Kupie tescik ciazowy i jeszcze w przyszlym tyg zrobie, jak bedzie druga kreska caly czas sie utrzymywac to znaczy, ze cos tam rosnie :-)

Jestem caly czas spiaca...

reklama
Mariot na stronie rodzić po ludzku jest napisane tak "W Polsce standard ultrasonograficznego badania położniczego opracowany przez Polskie Towarzystwo Ginekologiczne obejmuje trzy badania ultrasonograficzne - przesiewowe w ciąży wykonywane w: 11 - 14 tygodniu ciąży, 20 tygodniu ciąży (+/- 2 tygodnie ), 30 tygodniu ciąży (+/- 2 tygodnie)."

Więc nic się nie martw, a jak lubisz tą ginekolog, to idź do niej i niczym się nie przejmuj.
madziolina nie wiem czy robiłaś betę, ale zamiast kupować test ciążowy zrób ją dwa razy. Wtedy też się dowiesz, czy wszystko prawidłowo przyrasta. Test ciążowy ci o tego nie powie.

żabucha specjalnie weszłam na forum by zobaczyć co u Ciebie :tak:

jak dla mnie to plamienie pasuje jak ulał do plamienia implantacyjnego! no ale musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać jeszcze kilka dni by było wiadomo co i jak.

dzizas jak gorąco... m a s a k r a

czy nie dałoby się złapać trochę tego ciepła i wypuścić np. w grudniu?????

U mnie teraz bardzo delikatne plamienie. Czerwonawe. Nawet go nie widac na wkladce, wiec chyba ustaje. Nie jest juz prawie czarne. Czekam dalej. Nie testuje jeszcze, bo ponoc trzeba poczekac kilka dni . Bole jak na okres dzisiaj przeszly.

hej dziewczyny, troszkę mnie nie było, chyba nie przeczytałam całości, ale postarałam się choć większość :)
gratulacje dla nowych "ciężaróweczek"
Lamorela ściskam Cię mocno, jakoś tak od początku mojej aktywności na forum trzymam za Ciebie kciuki, więc też zasmuciło mnie to co się stało i to na pewno boli, ale choć wiesz, że zajście w ciążę jest u Ciebie możliwe, więc za drugim razem na pewno się uda

ja czekam powoli na owulację, tylko męża mam tylko do niedzieli, bo potem jedzie na szkolenie, więc jak do niedzieli ovu nie będzie, to w tym cyklu pozamiatane...

a właśnie przeczytałam porady ojca Sroki - niektóre dość dziwne - ja póki co na razie piję ziółka, ale może coś z tej listy jeszcze dla siebie wybiorę
Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki - zioła, leki ziołowe, artykuły

zamieszczam zaktualizowaną listę, bo widzę, że moja @ jest dalej wyznaczona na 10 sierpnia, a po dziwnym lipcu to dopiero termin @ będzie ok. 29 sierpnia

elifit 8.07 ?
19ania90 10.07 II
karola1986 14.07 @
keit85 17.07@
dośka1 20.07 @
benefica 21.07 @
AniołekBB 25.07 II
Mariot 25.07 II
Malgonia1 26.07 @
Dorcia 26.07 @
Nanncy 26.07
Arcala 27.07 @