Cyntia85
Fanka BB :)
żabucha, może to plamienie implantacyjne? :-):-)Ja już zaczęłam plamić przed @:-(. Teraz wieczorem się przywlekło znowu... I już mi ręce opadają, bo nie wiem co mam zrobić, żeby go nie było. A w 9dpo to nie miałam nigdy...
Jeśli powtarzają się u Ciebie plamienia przez parę dni przed okresem, to warto to zbadać (znaleźć konkretną przyczynę), zgłosić lekarzowi (jeśli leczenie na własna rękę nie pomaga, może też rozregulować organizm - choć sama zamierzam brać na własną rękę Castagnus ). Może być parę przyczyn. Sorki, że wypytuję, ale nie wiem, nie znam sytuacji.. Miałaś kiedyś badany poziom prolaktyny i progesteronu? Ja miałam kiedyś objawy hiperprolaktynemii (ciemnobrązowe plamienia, okropne bóle piersi w związku z mastopatią), po badaniu wyszło, że rzeczywiście mam megawysoką prolaktynę i dostałam lek, w którym też jest niepokalanek, ale jakby nie pomogło, to miałam dostać Bromergon na 3 miesiące, by powyrównywać wszystko. Trzymam kciuki, by to jednak było TO DOBRE plamienie implantacyjne!! :-):-)
Mnie z kolei martwi, że ostatnie cykle mam mało śluzu płodnego albo czasem nie widzę go wcale.. W tym miesiącu pobiorę niepokalanek mnisi, ale od jutra, 2 dc, bo jestem taka głupia, że wierzyłam, że ten okres, co się rano zaczął tak jakoś na wieczór się zatrzyma i jednak się okaże, że się udało.. i nie kupiłam niepokalanka.. Ja to głupia jestem
madziolina, nikusia, wiatr&woda wielkie gratulacje! olapalo - trzymaj się dzielnie.