reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Dziewczyny jakaś masakra!! Ja tu kończę posta pisać a mi się internet wysypał i wszystko zniknęło!!! :angry: a taki był długi :-( już mi się nie chce wszystkiego od początku pisać więc witam oficjalnie koleżanki, które dołączają. Trzymam &&&& za nas wszystkie żeby się w końcu udało!!!:tak:

Czy możecie spojrzeć na mój wykres i coś wywnioskować?

reklama
19ania90 tak można to zbadać, ale ja już 3 miesiąc badam i jakoś nie potrafie rozróżnić czy jest otwarta/zamknięta miękka/twarda. Może z czasem się nauczę ;-)

Co do listy to może już czas żeby ją utwożyć :tak:

Ewka358 7.07
AniołekBB 25.07

Dopisujcie się do listy, oby same tłuściutki II kreseczki tutaj się pojawiały :tak:

Cześć
ja dzisiaj mam wolne:-D.I jutro też:-D:-D.
Właśnie wróciłam z targu. Teściowa sobie zażyczyła rózy bo ma plan obsadzić sobie jedną ścianę.Jakaś tam wybrałam i ja przytaszczyłam ją do domu.Strasznie kłujące paskudztwo . Jak tesciowej się nie spodoba to chybą ją rzucę jej kurom na pożarcie.

Ewka-wykresik na razie ładny,wygląda,ze owu była ale jeszcze za wcześnie na inne wnioski. Trzymam kciuki.

Co do listy to ja doprawdy nie wiem kiedy będę miała @ w lipcu. Ba, nawet nie wiem kiedy będzie ta obecna.
Ale myślę ,że tak "pi razy oko" na około 28,29 lipca można się spodziewać.

Hej :-) jestem nowa - jak widać to mój pierwszy post. Poczytałam cały wątek i postanowiłam dołączyć, jeśli można? Na początek może napiszę coś o sobie... mam 25 lat (w listopadzie stuknie 26), staramy się z mężem o pierwsze maleństwo (dlatego proszę o wyrozumiałość do głupich pytań). Jeśli 1.07 przyjdzie @ to w lipcu będzie nasz 4 cykl starań... Jestem jeszcze pozytywnie nastawiona, ale nie wiem jak długo więc przyda mi się grupa wsparcia;-)
Na razie to tyle o mnie, reszta myślę wyjdzie "w praniu" :-) Do listy dopiszę się jak już przyjdzie @ i będę miała pewność, że czerwcowe starania poszły na marne.

pozdrawiam
Kasia

siasia s -witaj! Fajnie,że nas przybywa ale jednocześnie życzę Ci,żeby jedna czerwiec okazał się szczęśliwy...a jeśli nie to lipiec będzie Twój! A raczej nasz...bo sama też czekam jeszcze na rezultaty czerwcowych starań ale "niestety" czuję,że dołączę do staraczek lipcowych,bo chyba nic z tego nie będzie. Jesteśmy rówieśniczkami i na podobnym etapie starań ;-)

Ja testuję 22.07 chyba, że nie wytrzymam i zrobię to 20.07 :szok::-D a mogę nie wytrzymać, bo właśnie 20.07 wyjeżdżamy na wakacje i będę chciała wiedzieć jak najszybciej. A M właśnie w delegacji, więc jak wróci to w sam raz "wyposzczony" :cool2:

Ale wiecie co, mnie do tej pory intryguje ten cały cykl... bo jak wcześniej napisałam, to w pierwszej ciąży zaćmiło mnie i źle wyliczyłam dp, a udało się (pierwszy dzień @ to był 26.05.2010, strzelanie tylko 03.06.2010 potem nie, bo dostałam jakiegoś zakażenia). Więc w zasadzie wtedy spisałam ten cykl na straty.Test zrobiłam 25.06, bo było już po terminie @, a objawy miałam jak na @ tylko duuużo silniejsze. Cykle miałam regularne, 28 dniowe. Może któraś z Was ma jakąś koncepcję?

Witam nowe koleżanki :tak: no to do dzieła oby ten lipiec był szczęśliwy! :tak:

Ewka358 7.07
19ania90 10.07
AniołekBB 25.07
Fuma_Foch 29.07

reklama
O jak fajnie od razu bratnie dusze się znalazły ;-) ja niestety też mam jakieś przeczucie, że ten czerwiec nie wypalił, dlatego nastawiam się już pozytywnie na kolejny miesiąc, a o tamtym zapominam, żeby nie zwariować.

W takim razie powodzenia Tobie Mrowkaa i wszystkim starającym się. Owocnych działań!!

Do góry