reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Witam ja z mężem staramy się o dzidziusia już od jakiegoś czasu ale niestety nam nie wychodzi proszę doradźcie co zrobić żeby szubciutko zajść w ciąże ;(

reklama
hej.
Ja od wczoraj na dupku. Nie wiecie dziewczyny po ilu dniach powinna przyjść wywołana @? Coś mi się kojarzy że po pięciu.
Z objawow tylko piersi mnie pobolewaja. Dziś jest 12 dzień bez @.

Zioła też dobre są na poprawienie śluzu tylko nie wiem które to.

susel-ja też fatalnie znoszę ból, ale już nie mam pomysłów, co tu jeszcze sobie zbadać. Bo wszystko jest w normie, a ciąży nie ma. Więc postanowiłam jeszcze to zrobić, a jak i to wyjdzie, że jest ok, to chyba zacznę myśleć o inseminacji, bo już po 2 latach to lekko znudziły mi się te starania.

A u nas troszke sie wypogodziło nawet słoneczko świeci- czas wybrać sie na zakupy. Trzeba umulić sobie troszke życie (może jakaś bluzeczka, buciki no i oczywiście lody:) )

Dzisiaj bede miała wolne od dzieci. Siostra bierze je na weekend :). Tylko ze tego młodszego bede musiała pojechac po niego. Ale chociaż jeden dzień. Wiec dzisiaj kupie martini, sprita , cytrynke. Wieczór moj :)

Kinga to wypocznij kochana...Tobie też się należy chwila relaksu !!!:tak:

Conti dziękuję ...zadzwonię i zobaczę jak odległy termin dadzą :baffled:

Trochę Wam dziewczyny zazdroszczę doświadczenia w mierzeniu, badaniu itp, chociaż wiem, że żadna nie chce tak długo nabierać doświadczeń. Ja do dopiero zaczynam i tak naprawdę mam problemy z określeniem otwarta, zamknięta sucho wilgotno białko jajka (np w ostatnim cyklu w ogóle nie wyczułam szczytu śluzu ani kiedy szyjka była maksymalnie otwarta). Okropnie mnie to deprymuje, znacie może jakieś stronki z jasnym wyjaśnieniem co i jak...:confused:
Od lat mam regularny 30 dniowy cykl, dziś wypada dzień w którym powinnam dostać @...i nic! @ niet, test /wczoraj/ negatywny, objawów ZNP żadnych....

Leemonca - nic się nie martw. Ja powinnam być mega zaawansowana, bo się 2 lata staram, a jestem równie zielona, jak byłam. Zresztą co z tego, jak nawet trafiam w te dni, a ciąży nie ma. Chyba po 30-stce to już nie takie łatwe.

lemonca a Ty przypadkiem kochana nie miałaś owulacji w 21-22 dc? bo teraz wygląda to na fazę wyższych temperatur :tak:

jeśli by to była prawda to @ przyjdzie dopiero za ok 5-6 dni.

reklama
Cześć:)

Chyba powoli zapiszę się do Was.

Co prawda tydzień temu straciłam mojego aniołka, ale czuję się lepiej i mam zielone swiatełko dla następnych starań. Może tym razem się uda i wszystko będzie dobrze ;)

Do góry