reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

miałam nie testować dziś ale w nocy bolały mnie (.)(.) i brzuch no i skusiłam się zaciekawiona tymi objawami.

wynik nadal bez zmian :dry:

jutro tempka spadnie na 1000000% :-(

conti a nie lepiej było kupić gotową mieszankę?
ziółka gorzkie? hmm, moje nie są ani trochę gorzkie, one są... bez smaku :-D

może za dużo sypnęłaś albo za długo się parzyły i dlatego gorzkie wyszły :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jedno wam powiem, faceci nas nie zrozumieją. Oni te starania inaczej jakoś przechodzą. Mam wrażenie że to nam kobieta bardziej zależy niż im. Ale faceci już tacy są.

Conti A co do tych ziółek to jakie kupiłaś?? Masz jakiś spis ich?? I na co one dokladnie są??

kinga zioła ojca Sroki są na poprawienie pracy jajników :tak:

skład gdzieś widziałam w necie ale ja mam gotową mieszankę.

gotowe mieszanki można kupić na Allegro, conti a jak się osobno kupuje składniki to wychodzi taniej?

Kingax1 kupiłam poszczególne zioła na mieszankę Ziół O. Sroki (zestaw 3), które mają pobudzić pracę jajników. Nie wiem czy jeszcze na coś działają, może inne dziewczyny wiedzą coś więcej. A skład jest taki

Skład:
lebiodka - 50gr
koszyczek rumianku - 50gr
macierzanka - 50gr
pokrzywa - 50gr
dziurawiec - 50gr
rdest ptasi - 50gr
ruta - 20gr
nagietek - 20gr
nostrzyk - 20gr

Tylko teraz zauważyłam, że tych trzech ostatnich miało być po 20 gr, a ja też sypnęłam do mojej mieszanki po 50 gr - hmm, mam nadzieję, że to nie zaszkodzi. Może stąd ten gorzkawy smak, albo rzeczywiście sypnęłam za dużo i za długo parzyłam.

Conti to co roku 1 dzidziusia sobie zróbcie i ziółka może sie skończą :) :) A przy okazji bedzie gromadka dzieciaczków. :)

reklama
Do góry