reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Kobietki ale żeście naskrobały...

Karola salon no po prostu cudowny... Zazdroszczę:-) :-p
Co do zapachu siuśków to powiem Wam, że ja z jakiś miesiąc temu rozsypałam w koło ogrodzenia cynamon żeby psy nam pod domem się nie załatwiały i zadziałało,na dniach muszę powtórzyć ale chyba psiaki się oduczyły bo nawet nie podchodzą, ale nie wiem jak na koty działa ;-)
Susel a mierzysz tempke? Pomogłaby Ci mniej więcej w ustaleniu długości fl :tak:

Ja po pracy, wykąpana i wykończona. Głowa boli i psikam jak głupia, mam nadzieję tylko że to nie przeziębienie.
Jak tak czytam o waszych badaniach i różnych wspomagaczach to aż głupio mi, bo ja nic a nic nie biorę (oprócz tabletek na tarczycę) może czas na jakieś konkrety ech jakby nie patrzeć to już 7... albo 8 (?) cykl już się pogubiłam no ale nic nie wychodzi :-:)angry:

reklama
Widzę ze wszystkie mamy problemy z kotami;) mój kot tez czasami woli niewykorzystac z kuwety i nie bardzo wiem dlaczego. Ten sposób z octem już wcześniej słyszałam ze skuteczny ale bałam się ze całe mieszkanie będzie miało zapach octu, za to cynamon brzmi swietnie! Muszę spróbować!

Ulika tez myśle o Droznosci ale słyszałam ze to bolesne badanie...:/ chociaż podobno bardzo skuteczne więc może trzebaby jednak się zdecydować. Chociaż może tez zacznę od tych bakterii.

Piaska a jak ten Proxeed się bierze?

Ostatnia edycja:
piaska a miałaś jakieś objawy, że coś się dzieje, czy posiew zrobiłaś tak kontrolnie?

karola jak miałaś robioną czystość to jakby coś było, to by wyszło.

mimimoo ja póki co też nie biorę wspomagaczy, jedynie kwas foliowy, ale to nie jako wspomagacz :confused:

u nas nie ma kota ale jest pies i zmorą jest sierść, można odkurzać codziennie, a i tak zawsze coś fruwa :wściekła/y: zwłaszcza, że sierść ma długą...

a ja od soboty chodzę rozdrażniona, marudna i ciągle mi źle, pobolewa mnie podbrzusze albo mi się wydaje, że mnie pobolewa... już sama nie wiem, jednak w środku czuję, że nic nie wyszło :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Cześć. U mnie dziś 2dc i zła jestem jak osa od wczoraj.
benefica a Ty już po owulacji? Jeszcze 10 dni i testowanko :tak: bądź dobrej myśli. Trzymam &&&& za Ciebie.

19ania90 a jak u Ciebie? @ przyszła czy nie?

żabucha dziś dzień testowanka więc dawaj tutaj jakieś nowinki czekam na II trzymam &&&

Rybka33 5.07 ?
elifit 8.07 ?
Mika1986 8.07
@
19ania90 10.07
żabucha 11.07
karola1986 14.07
keit85 17.07
ailatan1987 19.07
dośka1 20.07
tamaguczi 20.07
benefica 21.07
AniołekBB 25.07
Malgonia1 26.07
Dorcia 26.07
Nanncy 26.07
Susel 27.07
Tygryseczek 28.07
Fuma_Foch 29.07
Piaska 30.07
Ewka358 3.08
Ulika 04.08

Mimimoo 5.08

Dziewczyny które mierzą temperaturę bądź dopiero zamierzają to robić lub/oraz obserwują swoje ciało (jakość śluzu, testy owulacyjne, położenie szyjki) polecam Wam program ovufriend. Jest to portal kobiet starających się o dziecko. Rejestracja jest darmowa i na start dostajesz pakiet premium gratis, po miesiącu użytkowania zostajesz przy pakiecie podstawowym (tak jak ja obecnie)lub decydujesz się na zakup pakietu premium.
Ja korzystam z tego portalu już 3 miesiąc i jestem naprawdę bardzo zadowolona :tak:

Jeżeli któraś z Was będzie zakładała konto na ovufriend to proszę, abyście zrobiły to przez ten link

OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!

zbieram punkciki na pakiet premium :blink:. Z góry dziękuje za rejestrację przez mój link :tak:

ale mam symetryczny wykres! dwie tempki do góry, jedna w dół, dwie do góry i znów jedna w dół (!?)

no takiego wykresu to ja jeszcze NIE MIAŁAM :confused:

Hej. Nie miałam żadnych objawów , po prostu przed staraniem sie zajść w ciążę zrobiłam sobie serię badań .Mam pecha, bo już trzy razy miałam chlamydie,więc badam sie na takie swinstwa regularnie. Poniewaz jest to wymaz, dobrze sie powstrzymać ze wspolzyciem chociaz z dzien. A proxeed pije sie dwa razy dziennie, jest dość kwaśny , no iniestety drogi.Alemy teraz też do niego wracamy, bo wygląda na to,ze poprzednio sporo pomógł .

19ania90 a nie testujesz?:)

karola ale patrzac tak ogolnie na Twoj wykres to pieknie rosnie! kiedy chcesz znowu testowac?

ewka358 ja robie swoja analize w takiej aplikacji na telefonie ale tak wszystkie zachwalacie ten ovufriend ze chyba od przyszlego cyklu sie skusze ;)

benefica u mnie siersc tez jest problemem bo kot dlugowlosy, ale na to innego sposobu chyba nie ma niz okurzacz ;)

Przenoszę się do Was na dobre, wczorajsze plamienie przerodziło się wreszcie w @, więc zaczynam od nowa.
Jeśli mogę prosić o dopisanie do listy, to planowane testowanie zakładam na 10.08.
Dziś chyba pójdę jeszcze do sklepu zielarskiego i kupię te ziółka na zestaw O.Sroki, może to coś pomoże... oby tak było:)

reklama
Witam,
starać zaczęliśmy się w czerwcu, ale.....to na lipiec wypada pierwsza chwila napięcia, czy się udało, więc chętnie dołączę. Jestem świeżynka jeżeli chodzi o badanie cyklu, mierzenie temperatur i obserwowanie owulacji. Ale z małą pomocą mobilnego kalendarzyka wyznaczyliśmy orientacyjny termin, zadziałaliśmy radośnie....i czekamy. A okazać powinno się już dziś lub jutro. Mam miliony pytań i wątpliwości... Mam nadzieję, że tu połowę rozwieje.

Do góry