reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Witajcie!
Aniołek aż mi się łezka zakręciła.... domyślam się co ty musisz czuc:) super!
Dawno mnie nie było, ale skoro piszecie o pracy to właśnie przez pracę ostatnio nie mam czasu. Od poniedziałku musiałam do niej wrócić, bo skończył mi się 3-letni!!! urlop wychowawczy. Mówię Wam, stres olbrzymi, całkiem nowi ludzie, nowe procesy. Jeszcze się z szoku nie mogę otrząsnąc :) ale cóż, nie było mi dane "przeskoczyć" na L4 od razu po wychow. więc się męczę i dojeżdżam do pracy po 1,5 h w jedną stronę żeby nie stracić zatrudnienia :) a w między czasie będziemy z moim M. ostro pracować nad dzidzią!!!
O Olę też się martwię, mam nadzieję że oki.

reklama
Gin i tak nic nie zobaczy jeszcze.. Kurcze.. Serio - szkoda, że nie da się powiedzieć tak od razu po spojrzeniu na kobietę: jest pani w ciąży.. A nie, musimy się męczyć i męczyć w oczekiwaniu..
Może leć jutro na betę? Ten śluz żółty w sensie żółty bez wątpliwości czy bardziej kremowy? Jednolity czy grudkowaty? Koniecznie daj znać co gin powiedział. Kurcze.. no życzę Ci, by się okazało, że to TEN śluz..

ailatan Trzymam kciuki, żeby to była fasolka :) A robiłaś tc? Bo z tego co widzę to okres powinnaś dzisiaj dostać... Daj znać koniecznie co gin powiedział.

Ja jestem pewna, że @ dostanę. Tylko boje się, że może mi się jakaś infekcja zaczyna, bo bez kitu mi się coś tam dzieje złego :( Okres powinnam dostać w piątek. Wczoraj robiłam test i jedna kreska. Teraz smażyłam kotlety na jutro, bo z rana siostra przyjeżdża z koleżankami i już chciałam mieć na jutro obiad, to ledwo stałam w tej kuchni, bo mi tak jakoś słabo i niedobrze.
Już wychodzimy do gin, dam znać co tam jak wrócę.

Ochh Aniołku maluszek okruszek a serduszko bije jak dzwon, pięknie :-)
Jeszcze troche i te mdłości przejdą, cieszę się razem z Tobą, że wszystko ok.

Ailatan trzymam kciuki oby to nie była infekcja, może za wcześnie poprostu zrobiłaś test. Daj znać, czekamy na wiadomość &&&&&

Już jestem ;-)Miło dziewczyny, że o mnie myślicie :tak:
Nawet długo nie czekaliśmy i w sumie po 10 min weszliśmy do mojej gin. Tylko zeszło się tam, z 40 min siedzieliśmy. Aż mi humor poprawiła, bo jest taka fajna! :tak: Ale niestety tak jak myślałam - infekcja! Mówi, że to narazie początki, ale dobrze, że przyszłam wcześniej i się bardziej nie rozwinęło. Dała mi dopochwowo Nystatynę, jeżeli dostanę @ to mam przerwać, a wziąć Flucofast, to jest jedna tabletka, na wszelki wypadek dała też to dla mojego J. Nabijała się ze mnie, że jestem taka w gorącej wodzie kąpana :-) Że 6 cykl starań to naprawdę nie jest dużo i jeszcze na pewno nie będzie mnie leczyła, bo za wcześnie. Narazie może zrobić monitoring, żeby zobaczyć czy mam owu i mam porobić badania, prolaktynę itp, ale to w 3-6 dniu cyklu. Przy okazji dała mi test do zrobienia, oczywiście jedna kreska. Ale tego się spodziewałam akurat. Powiem Wam, że jakoś mi lepiej po tej wizycie od razu, chociaż wiem, że w ciąży nie jestem. W sumie ona jeszcze nie kazała mi brać Flucofastu, bo mówi, że jakby była ciąża to za mocny lek, więc kazała poczekać do @ ;-) A teraz idę pod szybki prysznic i wkładam tą nystatynę sobie :tak: Niech to cholerstwo szybko zniknie ;-)

reklama
No nareszcie!! :-) A badala Cie i to na bank nie ciaza? Czy tylko po tym tescie? Beznadziejnie z ta infekcja, wiem co to znaczy. Ja mam tak zawsze bo antybiotykach.

A co to za fajna gin?

Do góry