reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

Ja dzis 27 dc, cykle 28 dniowe ( dwa ostatnie 26dc).
Dziś nie wytrzymałam i zrobilam test, niestety negatywny. Jeśli @ nie przyjdzie, powtórzę w weekend. [emoji85]

reklama
Zazwyczaj czekam przynajmniej do 1 dnia @. Ale ze ostatnie 2 cykle były 26 dniowe to powinnam już dostać.. A narazie nic. Biust to mi chyba eksploduje [emoji378]
Skąd wy macie tą odwagę żeby robić test przed @ [emoji14] owszem jestem mega ciekawa kusi mnie Ale taki strach czuje [emoji28]

Skąd wy macie tą odwagę żeby robić test przed @ :p owszem jestem mega ciekawa kusi mnie Ale taki strach czuje 😅
Ja wczoraj testowałam z myślą „ może jednak coś wyjdzie” 😂 Ja bym chciała mieć taka cierpliwość i serio zaczekać na termin @
Skąd wy macie tą odwagę żeby robić test przed @ :p owszem jestem mega ciekawa kusi mnie Ale taki strach czuje 😅
ja już nie mogłam wytrzymać tych kilka dni i dzisiaj zrobiłam bete 😅😂 myślałam, ze jestem bardziej cierpliwa 😂 jeszcze nie wiem jaki wynik, czekam na męża i razem będziemy sprawdzac 😁

Ja wczoraj testowałam z myślą „ może jednak coś wyjdzie” [emoji23] Ja bym chciała mieć taka cierpliwość i serio zaczekać na termin @

ja już nie mogłam wytrzymać tych kilka dni i dzisiaj zrobiłam bete [emoji28][emoji23] myślałam, ze jestem bardziej cierpliwa [emoji23] jeszcze nie wiem jaki wynik, czekam na męża i razem będziemy sprawdzac [emoji16]
Koniecznie daj znać! [emoji16]

Zazwyczaj czekam przynajmniej do 1 dnia @. Ale ze ostatnie 2 cykle były 26 dniowe to powinnam już dostać.. A narazie nic. Biust to mi chyba eksploduje [emoji378]
Ja sie trochę pocieszam tym faktem, że mnie kręgosłup w dole pleców nie boli i nie ma żadnego plamienia przed @ Ale jeszcze może się wiele zmienić. W ostatniej ciąży to byłam tak pewna, że się udało i test to potwierdził A teraz jakoś nic nie czuje

reklama
28 spodziewasz się @,a kiedy planujesz testować? :)
Ja sie trochę pocieszam tym faktem, że mnie kręgosłup w dole pleców nie boli i nie ma żadnego plamienia przed @ Ale jeszcze może się wiele zmienić. W ostatniej ciąży to byłam tak pewna, że się udało i test to potwierdził A teraz jakoś nic nie czuje

Do góry