reklama
Bluey.An
Fanka BB :)
Skąd wy macie tą odwagę żeby robić test przed @ owszem jestem mega ciekawa kusi mnie Ale taki strach czujeJa dzis 27 dc, cykle 28 dniowe ( dwa ostatnie 26dc).
Dziś nie wytrzymałam i zrobilam test, niestety negatywny. Jeśli @ nie przyjdzie, powtórzę w weekend. [emoji85]
Dzej.zi
Zazwyczaj czekam przynajmniej do 1 dnia @. Ale ze ostatnie 2 cykle były 26 dniowe to powinnam już dostać.. A narazie nic. Biust to mi chyba eksploduje [emoji378]
Skąd wy macie tą odwagę żeby robić test przed @ [emoji14] owszem jestem mega ciekawa kusi mnie Ale taki strach czuje [emoji28]
Jane.pat
Zaciekawiona BB
Ja wczoraj testowałam z myślą „ może jednak coś wyjdzie” Ja bym chciała mieć taka cierpliwość i serio zaczekać na termin @Skąd wy macie tą odwagę żeby robić test przed @ owszem jestem mega ciekawa kusi mnie Ale taki strach czuje
ja już nie mogłam wytrzymać tych kilka dni i dzisiaj zrobiłam bete myślałam, ze jestem bardziej cierpliwa jeszcze nie wiem jaki wynik, czekam na męża i razem będziemy sprawdzacSkąd wy macie tą odwagę żeby robić test przed @ owszem jestem mega ciekawa kusi mnie Ale taki strach czuje
Dzej.zi
Koniecznie daj znać! [emoji16]Ja wczoraj testowałam z myślą „ może jednak coś wyjdzie” [emoji23] Ja bym chciała mieć taka cierpliwość i serio zaczekać na termin @
ja już nie mogłam wytrzymać tych kilka dni i dzisiaj zrobiłam bete [emoji28][emoji23] myślałam, ze jestem bardziej cierpliwa [emoji23] jeszcze nie wiem jaki wynik, czekam na męża i razem będziemy sprawdzac [emoji16]
Dzej.zi
trzymam kciuki za następny cykl
Nic z tego [emoji17] QUOTE]
Bluey.An
Ja sie trochę pocieszam tym faktem, że mnie kręgosłup w dole pleców nie boli i nie ma żadnego plamienia przed @ Ale jeszcze może się wiele zmienić. W ostatniej ciąży to byłam tak pewna, że się udało i test to potwierdził A teraz jakoś nic nie czujeZazwyczaj czekam przynajmniej do 1 dnia @. Ale ze ostatnie 2 cykle były 26 dniowe to powinnam już dostać.. A narazie nic. Biust to mi chyba eksploduje [emoji378]
reklama
Dzej.zi
28 spodziewasz się @,a kiedy planujesz testować?
Ja sie trochę pocieszam tym faktem, że mnie kręgosłup w dole pleców nie boli i nie ma żadnego plamienia przed @ Ale jeszcze może się wiele zmienić. W ostatniej ciąży to byłam tak pewna, że się udało i test to potwierdził A teraz jakoś nic nie czuje
Podziel się: