reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki lipcowo sierpniowe

reklama
I tak, pierwsze 🙂 myślę, że gdyby już jakieś było to nie miałabym takiego doła. W ogóle mam wrażenie, że coraz więcej dzieci i ciąż się pojawia wśród znajomych...to jakoś nie pomaga. W sumie nawet biochemicznej nie miałam...dosłownie nic 😞
Mam takie samo wrażenie że od kad się staramy jest więcej kobiet ciężarnych do okola i maluszków... Co automatycznie wpływa na moją psychikę ale bądźmy dobrej myśli❤️

Poprawia jakoś śluzu płodnego, stosujemy od 1dc do owulacji.
Ja pierwszy raz będę go stosować, chociaż w styczniu spożywałam estrovita skin i w lutym bylam w biochemicznej więc może faktycznie coś wtedy ruszylo
Mi to czasami głupio jak czytam ile dziewczyny wiedzą na ten temat i to badanie szyjki itd. Nie chce narazie fiksowac poczekam do tego 6 cyklu ;)

No my już 13 więc trzeba sobie pomóc. Ale do ginekologa zajmującego się niepłodnością poszłam w maju :)
Narazie korzystajcie i cieszcie się sobą.
Mi to czasami głupio jak czytam ile dziewczyny wiedzą na ten temat i to badanie szyjki itd. Nie chce narazie fiksowac poczekam do tego 6 cyklu ;)

No my już 13 więc trzeba sobie pomóc. Ale do ginekologa zajmującego się niepłodnością poszłam w maju :)
Narazie korzystajcie i cieszcie się sobą.
Dokładnie ;) cieszę się, że teraz mam więcej wiedzy niż przy pierwszych staraniach i nie podchodzę do seksu, że dzisiaj ten dzień ja się kładę Ty rób swoje.

Myślę że warto próbować, dziś 5d.c. i będziemy się zabezpieczać, zobaczymy co przyniesie październik. Może na wszystkich świętych będzie niespodzianka. Oby. Bo już ręce opadają😑😑
Będzie dobrze, nie tracić nadziei i czekać 😊 ja tez muszę wrzucić na luz bo w tym cyklu sama muszę przyznać, ze za dużo emocji. Tylko cierpliwość może mnie uratować 🤣 w życiu rzuciłam palenie za pierwszym razem, zaczęłam zdrowy tryb życia- zrzuciłam 20kg, Ograniczyłam kofeinę od której byłam mega mega mega uzależniona, ale najtrudniej mi być cierpliwa właśnie z tymi sprawami 😅😂 trzymam kciuki i przesyłam pozytywna energię 🌼

Wszystko pod włos....jutro mieliśmy mieć konsultacje ginekologiczną, wszystkie wyniki w sumie dobre Wit. D już uzupełniam i dupa...@ przyszła 4 dni wcześniej i w sumie kolejny miesiąc w plecy bo miałam nadzieję na hsg we wrześniu 😞 a jak tam u Was ?

reklama
Do góry