reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Oooo jaki zbieg okolicznosci ze nawet wizyty tego samego dnia ;-):-)

Nuuuska pamietam,bo ty za dobra jestes do wszystkich za dobra.

Normalnie ta angela mnie wkurzyla jak tak mozna igrac innymi.

No Pati :) zbieg jak nic :)
Czuję się dumna z Naszej Nuuusi że stwardniała :cool2:
Dzięki Anisen Ja to kiedyś od kogoś usłyszałam że jestem miła do czasu, cóż ta z****a napsuła nam wszystkim krwi i mam nadzieję że już więcej się tu nie pojawi, bo ja już jej pokaże na co mnie stać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i złamałam swoją zasadę, no ale teraz w domu jestem i mogę bez problemu się wypowiedzieć w temacie trolla
no ja już rano zobaczyłam, że ona się przeniosła na inny wątek i pisałam o tym dziewczyną na grupie, też zastanawiała się czy nie zainterweniować i nie napisać tam postu ostrzegającego, ale niestety później nie miałam tam dojścia ( bo w pracy przez kom nie da rady wejść na grupę)
Też od pewnego czasu miałam pewne podejrzenia co do niej, dlatego starałam się jak najmniej komentować i odnosić do jej postów, mnie zastanowiła jedna rzecz mianowicie, to że jak tylko próbowałyśmy zmienić temat to ona zaraz wyskakiwała z jakąś rewelacją na swój temat.
Wiecie ja też nie mam za dużego doświadczenia w temacie "forum" i wogóle, niektóre moje wypowiedzi mogą wydawać się głupie lub bez sensu, ale mam nadzieję że mi wybaczycie, ja po prostu jestem nowicjuszką w tych sprawach, co z tego że z mężem jesteśmy razem już 11 lat, ale dopiero co niedawno zaczęliśmy starania, więc dlatego czasem wyskakuje z czymś jak filip z konopi i za co przepraszam jeśli jakiś mój post kogoś uraził, naprawdę nie to było moim zamiarem. Dobra zboczyłam z tematu - Przepraszam

Ostatnia edycja:
Nie ma co zaprzątać sobie głowy angelą vel trollem. Zwróciła przez moment na siebie uwagę i jej "gwiazda" zgasła, więc kij jej w oko, bo w d**ę, to za duża przyjemność by była:-)
A przez zamieszanie na kwietniówkach jesteśmy "sławne" na innych wątkach:tak:

hahaha też to zauważyłam, ale pewnie czytały tylko wcześniejsze posty i nie wiedzą że sprawa jest już wyjaśniona. Poza tym w sumie chodziło o coś innego niż na pierwszy rzut oka mogło się wydawać :)

Nuuusia jak tam wizyta z Olą u lekarza?

Z Olusia hm...prawdopodobnie ma zapalenie zatok, dostala antybiotyk, leki osłonowe, leki wykrztuśne i zaczynamy leczenie.Szlak mnie trafia ze choroba przypaletala się akurat wtedy kiedy zaczela wakacje, ale co zrobić, dobrze ze to nie cos gorszego eh...

Co do Naszej "slawnosci", ja jak zawsze nic nie wiem, ale musicie mi to wybaczyć, nuśka jest zacofana niestety troszkę. Gdzie ta Nasza slawa rozbrzmiała ? :) na którym watku tym razem ? :)

Uciekam dziewczynki. Milego wieczorku i do jutra :* :happy:

reklama
Do góry