michalinka o tak takie male pryszczyki na policzkach
nie mam ich az tyle, ale kiedy się dotykam to grr...niemile uczucie jak nie wiem.
My wczoraj ogladalismy film oparty na faktach...o matce, która pod wpływem choroby psychicznej wymordowala trojke swoich dzieci, czwartemu udało się uciec, skonczylo się na tym, ze chłopak wychodzi ze szpitala, przychodzi po Niego ojciec ( dzieciak z 12 lat, tata - kierowca tira wiec nigdy nie było go w domu )i mowi - wiesz, co rozmawiałem z lekarzami, wiem , ze masz zal do mamy, ale ona tej nocy nie była sobą. Chce żeby po leczeniu wrocila do domu, zwłaszcza ze mama jest w ciąży, i znowu będziemy rodzina.Film nazywa się "Baby blues" - nie mylcie z tym zeszłorocznym polskim, ten jest z 2008r bodajże. Kino dla mocnych, nawrzeszczałam na Ł. wczoraj ze mi puszcza takie filmy jak wie, ze nie znosze filmow, gdzie robia krzywdę dzieciom
No ale chlopa wszystko kreci..
7-my już we wtorek wiec patrz jak zleciało
- tylko 3 dni. I pewnie dostaniesz zdjeciucha aj i zobaczymy mala fasolinke :-)
anuszka a Ty to się sama nakrecasz ! (.)(.) bola inaczej, na czekolade z byka patrzysz - a wiesz chyba ze przy wczesnej ciąży obajwy sa do siebie bardzo podobne. Wiec się proszę się nakrecac i nie denerwować, bo do 10-go zostało tylko 5 dni. Jak cos - będziemy razem gledzic bo mi dziś tempka hop w dol i nie podoba mi się zupełnie
staram się nie szukac objawow, bo znając mnie znalazłabym ich caly tuzin
avensis nogi przeszly, ale raz na czas spotkają mnie takie zacne wieczorne niespodzianki,choc naczyniowiec twierdzi, ze to nie sprawa zylowa
Ja ogolnie od paru dni co mi się akurat wydaje dobrze zauważam, więcej mam napadow goraca i zimna. Zdarzaly się już wcześniej, ale teraz jakby ich więcej było.Ale nie nie, nie chce się nakrecac, bo potem tym smutniejsze będzie rozczarowanie, jak malpa przylezie.
Mialam pytac bo wczoraj o Tobie myslalam - kiedy planujesz druga wizytke u tej gin ? Jeśli w tym cyklu się nie udało, to po Komunii Ł. wedruje na badanie zolnierzykow, a potem mysle,przejde się do Niej
Może kobitka pomoze, wygląda bardzo sympatycznie
Dzis po obiedzie jedziemy z Ł. i tesciowa do sklepu ( zapewne nie jednego ) po rower dla Oli.Mama zdecydowala się kupic jej wlasnie rower na Komunie i jedziemy jej pomoc wybrać. Cieszy mnie to, bo Łukasz ma swój rower u rodzicow, i będą wreszcie mogli jezdzic razem, a dla Oli "pozimowego"brzuszka będzie jak znalazł
Aaaaa i wiecie ze ja zapomniałam zupełnie o tym - ja tez mam usg - w poniedziałek :> około 11. Choc prawda taka ze na jedno już za pozno ( pęcherzyki + ew. plyn) a na drugie za wcześnie ( fasolka). Wiec poogląda pewnie i pomierzy jajniki i na tym się skończy. Plynu po tygodniu po owulacji już chyba widać nie będzie, nie wiem ile on utrzymuje się w macicy, a szkoda, bo chciałam usg w 10dc to ona - nie bo mam dziś dużo pacjentek zapisanych Pani Agnieszko...a byłoby widać, czy pechole sa i ew. ile. U mnie swego czasu był problem z endo. W styczniu na usg było 6mm, ale już w lutym tylko 3mm. :| a przy takim cienkim niewiele się zdziała przecież..