reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Co z tego ze pozytywny..jak i tak nie wiadomo czy przetrzymam ten najgorszy czas.biore lutke...mam nadzieje ze pomoze. musze sobie zajac czas przez te 2 dni bo zwariuje.

reklama
anna2101-->moim zdaniem, ta druga krecha wcale nie jest taka blada, więc myślę, że wszystko jest OK. Trzymam kciuki za powodzenie:-)

U nas bardzo ładna pogoda sie szykuje trzeba bedzie iśc na spacerek żeby w domku nie zwariować a jutro na impreze rodzinna i jakoś ten czas szybciutko zleci.

Mam do was takie pytanko dostałam jakąs białą gestą wydzieline co to może oznaczać?? Nigdy tego nie miałam .

avensis czyli tez już niedługo :tak:a jaka ona ogolnie jest podczas wizytek ?
Pytam o to, czy np. mowila Ci cos o monitoringu cyklu, wypytywala szczegolowo o wszystko, bo niektórzy nawet na prywatnych wizytkach nie sa zbyt wylewni :|
Ale ja chyba pojde za Twoja rada, i przeniosę się do Niej. Tu zawsze nie musze mowic, ze zmieniłam gina, i np. jak zleci jakies badanka, zrobić je u mnie, a skoro mówisz, ze jest super a ja ufam Ci to trzeba skorzystać :-)

anna powielam zdanie avensis - ta druga kreska nie jest wcale az taka blada, ja osobiście potraktowalabym ten test jako w 100% pozytywny i nie martw się na zapas, bo szkoda nerwow.

Nuuuśka--> jest bardzo dokładna i szczegółowa, opowiada o wszystkim, co widzis na USG i jest zainteresowana pacjentka. Nie mówiła nic o monitoringu, bo podczas USG potwierdziła przebytą owulację (pokazała mi to i opowiedziała po czym poznaje, że owulacja była), no i stwierdziła, że ona nie ma się do czego przyczepić i nie widzi żadnych przeciwskazań do zajścia w ciążę. Gdy ją zapytałam kiedy teraz się mam pokazać odpowiedziała, że gdy będę w ciąży. Więc idę 16,hahaha:-) Żartowałam :) Bo może faktycznie okaże się, że jestem w ciąży i już coś zobaczymy, a jeśli nie, to podglądniemy co tam słychać w jajnikach i torbieli (mam nadzieję, że już jej nie ma).

reklama
avensis bardzo dziekuje :-) a wiec wybiorę się do Niej i ja i zobaczymy co powie. Może zlozy się już tak, ze Ł. będzie po badankach, to od razu wezme wynik i zobaczymy co powie.

Spac mi się chce. Wstalam po 9 a ziewam jakbym nie spala co najmniej pol nocy.
Jeszcze ta pogoda..myy good kiedy wreszcie wyjdzie slonce.

Do góry