reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Sama sobie dałam podskórnie.
Dowiedziałam się że tak też może być, poczytałam trochę o tym, upewniłam się u pani dr i już jestem właśnie po . . .
Teraz 36 godz oczekiwania

reklama
Kolejna noc za nami :-D Nadal jestem w dwupaku...
Coraz bliżej końca tygodnia... Anuszka, Natka nerwy już są? ;-)
Mnie powoli łapie stres :tak:

Anuszka
sama sobie? Zabolało mnie na samą myśl...
Najważniejsze, że masz już kolejny etap za sobą, a jutro pierwszy z kilku ważnych dni :tak:

Natka a Ty widzę dalej tempke mierzysz? Chyba się nie stresujesz? Niedługo na pewno zobaczysz pięknie bijące serduszko i zaczniesz się chociaż troszkę cieszyć? Nie można cały czas żyć w stresie....

Moniczko n ie dziwie sie ;) ja też po terminie chodziłam jak stresowa bomba ;) Bez kija nie podchodź.
Musi być dobrze. Dziś już środa. do piątku niedaleko :)
spakowana ? mam nadzieje ze tak ;)

Anuszka podziwiam. Ja sama sobie nie była bym w stanie ;) dziś mi zrobili w przychodni,. Jednak opłacało sie chodzić prywatnie do pediatry która teraz jest szefem tej przychodni. bez mrugnięcia okiem dostałam zastrzyk. za 12 tygodni mam przyjśc znów ;) No i zero stresu ze zapomnę tabletki itp :)

Anisen
Dla takiej sprawy dała byś radę, naprawdę! Wczoraj tak bolało i ta igła taka gruba ale dla dobra sprawy sama rozumiesz :-D

Jak ja będę po trójce dzieci to też sobie załatwie zastrzyki. Chociaż w sumie jak teraz nam nie wychodzi to nie będą mi potrzebne :’(

Moniczko ale małemu dobrze w brzuszku ;-)
Tak, mierzyłam tempkę w sumie żeby sprawdzić czy nadal wysoko.. Denerwuję się tym piątkiem coraz bardziej, ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :-)

Anisen a złożyłaś skarge na tamtą pielęgniarkę?

tak złozyłam. nawet sie okazało ze ona ma umowę tylko jeszcze przez dwa miesiące i potem jej nie przedłużą bo było na nią masę skarg.
A swoją drogą dziwna kobieta bo patrzac na nasz rynek pracy nie doceniać tego co ma? A ma fajnie, nowiutka przychodnia, wszystko nowe , śliczne, pacjentów jeszcze nie ma od groma bo dużo osób nie iwe ze jest itp a ona olewa prace.

Byłam na szczepienie z Leo , troszke popłakał. teraz lece sie pozajmować maluszkami .
Buziole

Anisen może ta kobieta źle wybrała zawód bo skoro tyle skarg na nią jest to coś musi być nie tak.
Najważniejsze że w końcu jednak zastrzyk dostałaś :-)
A jak Leo?? Pewnie rośnie jak na drożdżach :-)
Miłego wieczoru:*

reklama
Pobrano mi 4 komórki
Mieli utrudniony dostęp do jajnika bo się schował.więc z 7 pobrali tylko 4.
Pani dr też miała nadzieję na więcej ale nie jest źle.
Idę spać. Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Do góry