reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

moja jedna kuzynka po odstawieniu tabsów zaszła w chciana ciążę w kilka miesięcy, druga kuzynka po 3 miesiacach a moja sis po niecałych dwóch ... więc nie wierzę w to że po tabsach trudno jest zajść w ciążę
poza tym ja nawet przed rozpoczęciem brania tabsow już miałam nieregularne @@@
czasem miałam co dwa miesiące
nikt mnie nie zbadał, np hormony, nikt nic nie sprawdził tylko dał receptę bo ja chciałam ... masakra jakaś ... a juz wtedy powinnam być leczona, dzis to wiem

reklama
To podobnie jak u mnie. Ja przyszłam z nieregularnymi miesiączkami, bez żadnych badań dostałam tabletki anty- "na uregulowanie" jak to określił gin. No więc brałam dopóki nie miałam podejrzenia zakrzepicy. A okazało się ze te nieregularne cykle to "zasługa" pco. Zmieniłam lekarza...

U nas bez zmian - nadal w dwupaku.
W poniedziałek KTG i ewentualne skierowanie na CC i z tym skierowaniem mam iść w czwartek do szpitala...
Tak więc Anuszka wychodzi na to, że rzeczywiście czekamy za Tobą ;-)
W sumie to nie mam pojęcia za czym oni czekają... Po prostu wkurza mnie już to wszystko... dla pocieszenia dziś zrobiłam zakupy dla Młodego. Dokupiłam większe rozmiary ;-)

Anisen niby jak samo się ruszy to zdrowiej dla dziecka... Chciałam już jechać do innego szpitala, ale kumpela mnie nastraszyła, iż tam nieważne co i jak to SN i koniec :szok:

Anisen
nie słyszałam o tych zastrzykach, ale muszę poczytać... Troch dziwi mnie za to fakt, że pielęgniarka nie podała zastrzyku.
Przecież to jej praca, co mają do tego przekonania religijne :wściekła/y:

Natka cieszę się, że ze zdrówkiem lepiej :tak: No a mdłości nie zazdroszczę... zniesiesz to, dla Maleństwa wszystko się znosi :tak:
Z niecierpliwością czakan na to Twoje USG - normalnie jakbym na swoje czekała :-D

Anisen
oby udało się szybko wykończyć dom &&&&

Anuszka kciuki za te Twoje pęcherzyki &&&&& Do czwartku już niedaleko.... :tak:

reklama
Do góry