reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

To podaj przepis, anuszka :-) może spróbuję zrobić w wolnej chwili :-)
Co do kliniki, bardzo się cieszę że jednak się zdecydowaliście, że jednak się udało i termin ustalony :-) to dla Was naprawdę bardzo duża szansa na spełnienie tego największego marzenia! Ja mocno zaciskam kciuki i życzę z całego serca żeby Wam się udało :-)

reklama
Anuszka, co zaa wspaniala wiadomosc! trzymam mocno kciuki! Przeciez to juz, juz zaniedlugo! Dobrze, ze poczekaliscie to mozecie skorzystac z tej kliniki z ktorej chcieliscie! Wspaniala wiadomosc!

Natka, trzymam kciuki!! Denerwuje sie z Toba!

Anisen
Czekam na wiesci po wizycie.

Natka
Czemu i tu nie piszesz co i jak? musimy się podkradajć na inny wątek :p
A masz już @?
Jak nie dostaniesz to powtórz bete. Do kiedy masz brać progesteron?

A ja nie mam się co cieszyć.
Mam kamienie w woreczku żółciowym.
Trzeba to wyciąć. Prawdopodobnie nastąpi to dopiero za kilka miesięcy bo nie miałam nigdy szczepienia przeciwko wirusowi wątroby. A chce to zrobić.
Boję się powiedzieć o tym lekarzowi żeby nie odroczył mi in vitro
Co robić?
Mam dola!
Za co mnie to spotyka?
Tyle czasu walczymy . . . czekamy...
Zawsze coś było. Co chwilę coś nam przeszkadza w osiągnięciu celu!

Ostatnia edycja:
Natka, no kurde, no! :(

Anisen, co u lekarza?
Anuszka, nie dolujemy sie! Widzialam, ze Twoja ginka nie widzi przeciwskazan takze glowa do gory! Czelam z Toba na odpowiedz eksperta!

Wieści : wrócilismy w nocy bardzo bo o 23 tyle nam zeszło : gin, kardiologi, potem bonarka, po dzieci . I tak mały wielki prawie 3200 ( a do terminu OM porodu zostało 5 tygodni ) Serduszko bez zmian, no moze odrobine inaczej bo nie co 5 uderzenie wypada a co 8 i to oznacza ze jest jak było. Kardiolog zalecił KTG we wtorek lub środę ale nie u nas tylko w szpitalu po okiem ordynatora, wiec we wtorek znów Kraków tym razem z samego rana. Szyjka tylko 0,5cm, lekko przepuszcza ale tylko z zewnątrz, wewnętrzne zamknięte - uff. Dalej magnez mega dawki przez 2 tygodnie, dalej witaminy plus żelazo bo mam morfologie drastycznie w dól w stosunku do ostatnich badań ( śmiałam sie ze 5 dni na szpitalnym żarciu mnie dobiło ) . Mały głową w dól ale jeszcze wysoko jak na poród. L4 aż do 8 stycznia z tym ze będziemy sie widzieć do tego czasu tylko na ktg. Jak do 8 sie nie rozpakujemy ( w co gin wątpi) to potem do 15 czekamy i na 16 robimy wywoływanie albo cc. Kardiolog nie widzi żadnych przeszkód do sn , szczególnie ze serduszko zachowuje sie tak samo nawet jak przyspiesza , nie ma widocznych większych zaburzeń. Aha jakby mały miał mieć więcej niz 4,5 kg to nastawiamy sie na cc ze względu na wagę dziecka.

reklama
Anisen, ale jazda! Juz niedlugo i bedziesz miala miala to za soba. Ale z serduszkiem wynika, ze wszystko ok?

Anuszka, biedna, tule mocno! Kurde, zawsze cos pod gorke! Ale lepiej usunac te kamienie niz ryzykowac, a potem juz na spokojnie podejsc do in vitro.

Do góry