reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Natka no to bedziemy trzymać kciuki za wtorkowe.

Ja już do końca na l4 . Nawet inaczej powiem: będziemy sie cieszyć jak nie wyląduje na fenoterolu albo w szpitalu. Juz 9 mam wizytę kontrolną. Jeśli sie szyjka nie skróciła to dalej na magnezei końskim ciągnę ( mam az 9 tabeltek dziennie ) jeśli sie skraca trochę fenoterol, jesli mocno szpital i steryd na rozwój płuc dziecka i też fenoterol . Na razie oszczędzać sie ile sie da. Nie muszę leżeć ale mam na maksa uważać.
Tak pomyślałam ze jeszcze 3 miesiące, a przynajmniej 2,5 wytrwać w dwupaku ;) czyli na świeta bożego narodzenia mozemy być już w pięcioro ( wow ale to zabrzmiało, ale faktycznie będzie nas piątka , jej :) )

reklama
Happymama
ale fajnie
będziesz miała dwie parki :-D

Natka
byliśmy na pierwszej wizycie rejestracyjnej. Teraz kilka badań do wykonania i papierek od mojego doktorka ginka i mam nadzieję że nas zakwalifikuja na następnej wizycie

Czesc babeczki,
Anuszka, a kiedy ta nastepna wizyta?
Happymamma, gratuluje chlopczyka, czy moze dziewczynka Ci sie marzyla?
Natka, to kiedy w koncu hsg Ci zrobia? Nie wiesz czemu masz takie skape miesiaczki? Moja ostatnio to tez pobila rekord - 3 dni z czego 2 to plamienie...
Anisen, wesolo masz z tymi dzieciaczkami ;)

A my ciagle czekamy na wize, i jak to z wizami nie wiadomo kiedy dostaniemy. Ale w zwiazku z tym, ze to wina pracodawcy to sie nie przejmujemy i mamy placone juz od 1 pazdziernika ;) jak da nam znak, ze mamy wizy to bedziemy uzgadniac termin wyjazdu, mysle, ze da nam 2 dni na ponowne spakowanie sie i ruszamy ;)
Czy ktos cos slyszal od sandry?

Melponea
to ja ci życzę długich płatnych wakacji w PL :-)

Czekam na wyniki, będą jutro lub w poniedziałek, potem mój mąż musi zrobić badanie nasienia, ale myślę że wyśle go dopiero po mojej owu bo nie chcemy tracić kolejnego cyklu a wiadomo musi być kilka dni postu przed badaniem, muszę zadzwonić do doktora z tej kliniki żeby się upewnić w jednej kwestii, muszę pójść do ginki po jeden papier a wizytę mam 8.10 no i potem się dopiero zapisze :-D

Melduje sie Kochane.
A wiec tak. Cos na pewno sie podzialo, bo jak to gin powiedziala - prawy jajnik az plywa w plynie, zmierzyla srednice plynu - 17mm - jedna wielka czarna plama na ekranie
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
czekamy na dalszy rozwoj wydarzen, na lewym jajniku brak plynu i czegokolwiek innego, wiec w tym miesiacu na pewno pracowal prawy jajnik. Martwi mnie tylko co zreszta zauwazyla gin, ze mam bardzo cienkie endometrium - 8mm
unhappy.gif.pagespeed.ce.n1XZpFA-3P.gif
kurcze toz takie to przy owu powinno byc a nie po... zreszta powiem Wam ze ja odkad pamietam, mialam wiecznie jakies takie marne to endometrium.Od przyszlego cyklu bede starala sie je naturalnie wspomoc, ale jak ma dojsc do zagniezdzenia jak nie ma ku temu warunkow, a gin nic nie powiedziala...nie wiem moze sadzila ze to jakis "przypadek", ale watpie,bo nie dosc ze cykl do bani, temperatura do bani to jeszcze to:zawstydzona/y:

mel to jest wlasnie przepisywanie lekow na oko. U mnie prawdopodobnie zawiodl pregnyl a raczej jego brak, gdyby na czas byl podany, moze i owu byla czasowo, a tak to dla mnie cykl totalna kiszka.

anuszka to ja wlasnie o tym pisalam, ze prawie wszystkie z Nas juz zafasolkowane, tylko garstka tych ktorym sie nie udalo sie ostala. Och oby Bozia dala zeby i to sie wkrotce zmienilo..:zawstydzona/y:

happy no wlasnie, w porownaniu z tymi ostatnimi wykresami ten jest dla mnie kompletnie do niczego. Cos co mialo teoretycznie pomoc, ewidentnie zaszkodzilo :zawstydzona/y:

anisen- 9 tabletek magnezu??? wow, ja biorę 2x magnez 400, macica mi twardnieje kilka razy dziennie ale póki co mam się nie martwić.

mel- konkretnie nic mi się nie marzyło oprócz zdrowego malucha, ale przeczucie od początku na syna, nawet ubranek mam w przewadze tych niebieskich;-)

Nuuśka- no oby jednak zdarzył się cud z tym twoim cyklem. Zresztą życzę tego cudu tutaj każdej w was i wciąż tu zaglądam i czekam i trzymam kciuki.

mel tak jak pisałam - hsg we wtorek. O ile ta cholerna @ w końcu się skończy...

anisen to obyś jak najdłużej wytrzymała w dwupaku! A tymczasem odpoczywaj i oszczędzaj się ile tylko możesz..

happy
faktycznie będziesz mieć dwie parki :-)

Happy gratuluje synka, imie macie wybrane?

Nuusia moje smaopoczucie roznie raz mam energie i fajny dzien a innym razem nuda mnie meczy i mam dola, nie wiadomo co lepsze chodzic do pracy czy siedziec w domu. Chcialabym juz styczen , przynajmniej bede miala zajecie z maluchem:-)

reklama
Hej.
Wczoraj już był wynik mojego AMH. 1,9
Od babeczek z forum wiem że niby nie jest źle ale podobno bez rewelacji. Może któraś z was coś więcej może mi powie o tym moim wyniku?
Okaże się po wizycie u lekarza.zapisałam się już na wizytę kwalifikacyjna do programu rządowego.na 29.10 bo najpierw trzeba porobić badania.

Do góry