reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Natka
super że drożne ale teraz szukać przyczyn co dalej, tak jak u mnie niestety. . .

No babeczki czekam właśnie z zupą na męża i hop hop :-D :-D :-D

Mel nawet gdybym chciała ( a jeszcze mnie nie pogięło) to i tak bym nie miała jak. Miszkanko 37 matrów, zero balkonu, zero ogródka, suszarnia maleńka bez wentylacji na 3 mieszkania ;) chyba bym musiała zainwestować w suszarkę bębnową albo wieszać sobie na glowie ;)

Natka dobre wieści :))

Anuszka działajcie :)

Nie wiem właśnie jak z tym działaniem mel, bo różnie mówią- jedni zalecają działać a inni poczekać do następnego cyklu bo to jednak promieniowanie. I sama już nie wiem co zrobić...

Eee tam mąż mówi że ma zawsze przyjemność :-D i że jemu to nie robi różnicy czy wie czy nie wie . . .
Ja nie miałam szału :-D :-(

reklama
Do góry