reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

tak,, tak, tak :D to musi być owu!!!!! No to staraj się dziś mocno!!!! Cieszę się, że tak jak napisałaś jest jednak planowo a nie było wcześniej :)
Miłego wieczoru więc :D :D :D :D :D :D:rofl2:

Dzieki Ci Kochana , tak jak patu$ka i natka na lutowkach, tak Ty tu mi stalas się bardzo bliska w ostatnim czasie :* Oby oby Nam tez się udało ! Szkoda tylko, ze mieszkamy tak daleko od siebie, ale wierze, wierze w to, ze jak uda Nam się zafasolkowac, to spotkamy się wszystkie w realu :tak: Spokojnego wieczorku miska dla Ciebie, mężusia i Fasolinki :):)

reklama
nio nio, Nuuuśka bo ty fajna babka jesteś!!! :)
Czekam aż się zafasolkujesz i się spotkamy gdzieś :D wcale od wawy do katowic nie jest daleko :) A akurat pare nas z wawy, pare od Was tam :D
Ja zaraz oglądam "przepis na życie" a potem pewnie znów padnę jak niemowlak... ale dziś - uwaga uwaga - zakupiłam bezalkoholowe piwo Bawiaria - więc szaleństwo będzie :D

Jej, najgorsze jest to, że ja tak kocham wino!!! a teraz nie mogę pić tego pysznego trunku...

Nuuuśka, w tak z ciekawości weszlam sobie na lutówki i przecztałam Twoje dzisiejsze posty.
Musisz mi kiedyś opowiedzieć o ojcu Oli i co się działo i dzieje. Bo wiesz, ja mam taką sytuację, że mój mąż jest z odzysku :D i ma synka. Antek ma 8 lat. Jak zaczęłam się spotykać z M. to jego była robiłą straszne afery, nie chciała aby Antek spotykał się z tatą itd... Ale mojemu M. bardzo zależało i wspólnymi siłami się wszystko udało. Dziś jest każdy szczęśliwy, ex sobie ułożyła życie i nam dobrze życzy, a my spotykamy się z Antkiem przynajmniej 2 razy w tygodniu, bierzemy na weekendy, wyjeżdżamy - Antoś bardzo mnie lubi i czuje się u nas jak w domu. M. płaci 1000 zł alimentów z jednej strony wiem ile kosztuje utrzymanie dziecka a z drugie strony boje się, że jak mała fasolka się urodzi to będzie ciężko...
Natomiast Nuuuśka - mój mąż jest prawnikiem, mojej mamie pomógł tak, że komornik po 10 latach ściągnął alimenty z jej byłehgo męża (bo mam siostre, która ma 20 lat) i teraz jej ojciec co miesiąc znów płaci po 500 zł... może będziesz potrzebowała jakiejś mądrej rady. dawaj znaka!!!

moniqaa jeśli chodzi o mnie to data testowania nieaktualna :-( testować pewnie nie bede, chyba że coś się zmieni. Prawdopodobnie ten cykl będzie bezowulacyjny także niestety ale czekam na @ :-(

Michalina no rzeczywiście trochę podwyzszone masz to ciśnienie. Ale najwazniejsze że jesteś pod opieką lekarza i dostałaś tabletki na zbicie :-) na pewno będzie ok :-) a jak ogólnie się czujesz poza sennością? :-)

Natka czuję się ok, tylko ta senność (ale to ok, w ostatnim czasie miałam bezsennność), a drugą rzecz mam taką, że po każdym jedzenie odbija mi się.... to jest okropne....

Czemu masz cykl bezowulacyjny?

to dobrze że ogólnie jest ok. Z tego co wiem to to odbijanie się powinno przejść około 10-12 tygodnia :-)
To mój pierwszy cykl monitorowany i niestety pęcherzyk podrósł tylko do 16 mm i nie pękł więc owu nie było. Jest jeszcze szansa że owu się pojawi bo mam bardzo długie cykle ale szczerze mówiąc wątpię- już spisałam ten cykl na.straty. W następnym mam zapisane CLO więc jestem już dobrej myśli :-) choć na poczatku miałam doła na maxa...

Mam nadzieję że i mnie się uda :-) obawiam się tylko tego zwiększonego ryzyka ciąży mnogiej :-) ale będzie co ma być :-)

reklama
Zobaczymy jak to będzie... Ale mam nadzieję, że się uda :-)
A w tą ciążę zaszłaś naturalnie czy miałaś jakieś wspomagacze?

Do góry