reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

tak,, tak, tak :D to musi być owu!!!!! No to staraj się dziś mocno!!!! Cieszę się, że tak jak napisałaś jest jednak planowo a nie było wcześniej :)
Miłego wieczoru więc :D :D :D :D :D :D:rofl2:

Dzieki Ci Kochana , tak jak patu$ka i natka na lutowkach, tak Ty tu mi stalas się bardzo bliska w ostatnim czasie :* Oby oby Nam tez się udało ! Szkoda tylko, ze mieszkamy tak daleko od siebie, ale wierze, wierze w to, ze jak uda Nam się zafasolkowac, to spotkamy się wszystkie w realu :tak: Spokojnego wieczorku miska dla Ciebie, mężusia i Fasolinki :):)

reklama
nio nio, Nuuuśka bo ty fajna babka jesteś!!! :)
Czekam aż się zafasolkujesz i się spotkamy gdzieś :D wcale od wawy do katowic nie jest daleko :) A akurat pare nas z wawy, pare od Was tam :D
Ja zaraz oglądam "przepis na życie" a potem pewnie znów padnę jak niemowlak... ale dziś - uwaga uwaga - zakupiłam bezalkoholowe piwo Bawiaria - więc szaleństwo będzie :D

Jej, najgorsze jest to, że ja tak kocham wino!!! a teraz nie mogę pić tego pysznego trunku...

Nuuuśka, w tak z ciekawości weszlam sobie na lutówki i przecztałam Twoje dzisiejsze posty.
Musisz mi kiedyś opowiedzieć o ojcu Oli i co się działo i dzieje. Bo wiesz, ja mam taką sytuację, że mój mąż jest z odzysku :D i ma synka. Antek ma 8 lat. Jak zaczęłam się spotykać z M. to jego była robiłą straszne afery, nie chciała aby Antek spotykał się z tatą itd... Ale mojemu M. bardzo zależało i wspólnymi siłami się wszystko udało. Dziś jest każdy szczęśliwy, ex sobie ułożyła życie i nam dobrze życzy, a my spotykamy się z Antkiem przynajmniej 2 razy w tygodniu, bierzemy na weekendy, wyjeżdżamy - Antoś bardzo mnie lubi i czuje się u nas jak w domu. M. płaci 1000 zł alimentów z jednej strony wiem ile kosztuje utrzymanie dziecka a z drugie strony boje się, że jak mała fasolka się urodzi to będzie ciężko...
Natomiast Nuuuśka - mój mąż jest prawnikiem, mojej mamie pomógł tak, że komornik po 10 latach ściągnął alimenty z jej byłehgo męża (bo mam siostre, która ma 20 lat) i teraz jej ojciec co miesiąc znów płaci po 500 zł... może będziesz potrzebowała jakiejś mądrej rady. dawaj znaka!!!

moniqaa jeśli chodzi o mnie to data testowania nieaktualna :-( testować pewnie nie bede, chyba że coś się zmieni. Prawdopodobnie ten cykl będzie bezowulacyjny także niestety ale czekam na @ :-(

Michalina no rzeczywiście trochę podwyzszone masz to ciśnienie. Ale najwazniejsze że jesteś pod opieką lekarza i dostałaś tabletki na zbicie :-) na pewno będzie ok :-) a jak ogólnie się czujesz poza sennością? :-)

Natka czuję się ok, tylko ta senność (ale to ok, w ostatnim czasie miałam bezsennność), a drugą rzecz mam taką, że po każdym jedzenie odbija mi się.... to jest okropne....

Czemu masz cykl bezowulacyjny?

to dobrze że ogólnie jest ok. Z tego co wiem to to odbijanie się powinno przejść około 10-12 tygodnia :-)
To mój pierwszy cykl monitorowany i niestety pęcherzyk podrósł tylko do 16 mm i nie pękł więc owu nie było. Jest jeszcze szansa że owu się pojawi bo mam bardzo długie cykle ale szczerze mówiąc wątpię- już spisałam ten cykl na.straty. W następnym mam zapisane CLO więc jestem już dobrej myśli :-) choć na poczatku miałam doła na maxa...

Mam nadzieję że i mnie się uda :-) obawiam się tylko tego zwiększonego ryzyka ciąży mnogiej :-) ale będzie co ma być :-)

reklama
Zobaczymy jak to będzie... Ale mam nadzieję, że się uda :-)
A w tą ciążę zaszłaś naturalnie czy miałaś jakieś wspomagacze?

Do góry