reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Wspomagacze miałam. Od 16dc brałam luteine i acard. I do tej pory biorę, żeby ta ciąża nie skończyła się jak poprzednia.
Jedyna różnica jest, że w tamtą ciążę zachodziłam 1,5 roku,a w tą za pierwszym razem (Pani dr twierdzi, że coś mi się odblokowało....)

reklama
To skoro tym razem udało się za pierwszym razem to dobry znak :-) na pewno wszystko zakończy się szczęśliwie :-) trzymam kciuki :-) a luteina czyni cuda także dobrze że na wszelki wypadek masz ją stosować :-)
Późno się zrobiło, uciekam do spania bo zanim zasnę to jeszcze zapewne trochę czasu zleci... Dobranoc :-) :*

Wpadam, dosłownie na sekundę, ponieważ siedzę w pracy. Odebrałam sobotnie wyniki bety, z 74 w czwartek w sobotę urosła do 223 :)

Oliwia1 a widzisz mowilam Ci, ze bedzie dobrze, to sie martwilas, ze taka malutka a teraz popatrz jak pieknie przyrosla :-) super ciesze sie strasznie ! :)

angelaa bralam anty przez 8 lat i teraz wlasnie 5 cykl jak staramy sie o fasolke. a czemu pytasz ?

michalinka dzis Ł. ma na popoludnie, ja wyjatkowo na rano ( mamy takie same zmiany ) wiec popoludnie bede miec wzglednie wolne, jak tylko ogarne Olke z lekcjami, wiec wejde tak kolo 16 i opowiem Ci po krotku Nasza dluga i smutna niestety historie. Choc Ty nie mozesz sie denerwowac, wiec nie wiem czy to calkiem dobry pomysl, na pisanie takich rzeczy :X
I super,ze piszesz o mezu prawniku :) Tez mam znajomego prawnika,ale co dwie glowy to nie jedna prawda ?
Wiesz co, nie wiem co mi sie podzialo z tempka :| Staranka byly wczoraj rano i wieczorem a dzis w nadziei rano tempke mierze, bo przeciez powinien byc wzrost, a sama zobacz :eek::eek: spadek i to jaaaaaaaaaki ...nie wiem juz o co tu chodzi, ale coraz bardziej sie gubie. To to wczoraj to nie byla owu ? Przeciez testy wskazywaly wyraznie, a z tym sie jeszcze nie spotkalam zeby nastepnego dnia po pozytywnych testach tempka tak gwaltownie poleciala w dol... kosmos jakis

Oliwia1 -pięknie, brawo!!!!
Nuuuśka - napisz, ja się staram nie denerwować, więc możesz mi wszystko napisać. Ja wiem jakie życie może być ciężkie - moj ojciec się wyprowadził jak miałam 2-3 lata, nie interesował się mną. Teraz mam z nim kontakt, ale chyba tylko dlatego, że on nie ma pracy i jest alkoholikiem i po porostu wyciąga ode mnie kase.... więc teraz się odzywa do mnie... więc ja już jestem twarda.
No straszny spadek tej temp jest.... kurcze. o co chodzi. okaże się koło 10 maja....

michalinka dziewczynki z lutowek mnie juz opierniczyly za moje gderarnie, bo podobno ten dzisiejszy spadek swiadczy o owu dzisiejszej i jutro na pewno bedzie wzrost :p wiec ja sie juz nie odzywam chyba bo na prawde w koncu zarobie :rofl2:
Ale wkurzam sie, bo nie chcialam codziennych przytulanek tak na wszelki wypadek,zeby zolnierzyki mogly sie zregenerowac a tu i dwa razy dziennie bylo :p

Ja tez zaszlam po clomidzie i dufastonie w pierwszym cyklu staran.(tak jakby) Kiedys lata temu bralam tabletki antykonc. i po 2 cyklu dostalam 2 miesiecznego krwawienia i musze powiedziec ze to byly poczatki moich kobiecych problemow, tabletki byly 3 fazowe niby dobre a i tak organizm rozwalily.

reklama
wiecie co, mam problem i dylemat. Obiecałam mojej pani dr ze nie zrobie hcg do 8 maja. Ale ja sie tak martwie, ze mysle ze moze powinnam zrobic zeby zobaczyc czy dobrze rośnie. To wszystko przez to, że wtedy poroniłam i teraz mam schize.
I z jednej strony chciałabym pójść na bete i zobaczyć czy rośnie ładnie. a z drugiej strony obiecałam, że nie zrobię.
Może gdybym rzygała itd to by było ok bo to by znaczyło, że jest hormon. a ja się czuję dobrze. wtedy też czułam się dobrze....
Boże, zwariuję....
Co byście zrobiły na moim miejscu?

Do góry