reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Natka - przykro mi :-(

misia- jeszcze raz gratuluję!

Sylka- widziałam na styczniówkach że już jesteś rozdwojona, super, gratuluję, cholestazę przechodziłam i też musiałam leżeć w szpitalu.
Ja się czuję dobrze a mały będzie miał na imię Fabian.

hej dziewczynki :*

znowu tu cisza zapadła jak nie wiem :-(

anisen jak tam u Ciebie?? Nadal w dwupaku??

happymama a Ty jak tam? Dzieciaki przygotowują sie już na przyjście braciszka?

anuszka, mel ajak u Was? anuszka teraz na dniach do szpitala jedziesz?

misia jak tam z małą sobie radzisz? Pokaż fotki Wiki w wolnej chwili! :-)

a u nas bez zmian.. w przyszłym tygodniu jedziemy na badanie nasienia M. Ja chyba wybiorę się na monit choć jeszcze do końca nie wiem. Ale chyba muszę dowiedzieć się czy to całe zawirowanie w moim poprzednim cyklu nie było związane z samoistnym poronieniem... ciągle o tym myślę i obawiam sie że to mogło być to.

Miłego wieczoru:*

Natka- u mnie dobrze, dzieci już odliczają dosłownie, pakowanie torby szpitalnej wywołało totalne przejęcie u nich że to już niedługo. ;-) Wczoraj odszedł mi kawałek czopu sluzowego i miewam lekko bolesne skurcze, zobaczymy co mi lekarz wywróży w czwartek.

no ciekawa jestem czy się synek wybierze na świat prędzej czy nie :-) a imię macie już wybrane? Trzymam w takim razie kciuki za same dobre wieści na czwartkowej wizycie :-)

wszystkiego dobrego w Nowym 2014 Roku!

Święta i Sylwester to nikt nie miał czasu zaglądać.

Natka
Właśnie siedzę w poczekalni i czekam na łóżko :-(

Happymama
A to nie jest tak że po tym czopie szybko poród się rozpoczyna?
Moja koleżanka i siostra tak miały.

reklama
Hejka. Dalej w dwupaku :)
dziś miałam ktg i wizytę u gina. Ktg: serduszko super, skurczy brak. Potem wizyta u mojego gina , szyjki nie ma, ale rozwarcie minimalne ( jakby sie zmniejszyło bo bylo na palec) , mały już nie mały, 4 kg jak nic a moze odrobinę wiecej . Główka prawie 10cm ! Łożysko już 3 stopien. Mam kolejne ktg 13, potem 17 a jakby nic sie nie ruszyło to 20 do szpitala na wywołanie berbecia. A nogi mi puchną i cierpną bo mały naciska mocno. Mam sie z tym pogodzić i tyle, przejdzie po porodzie.

happy mojej kolezance czop odszedł na 2 tygodnie przed porodem ;)
anuszka kciuki mocne za operację &&&&&&

Natka żeby to badanie coś pokazalo &&&&&&&&&&&&&&&

Do góry