reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
anuszka no i super, laparoskopowo będą wycinać?
Natka- nic już z tego nie rozumiem...
Natka- nic już z tego nie rozumiem...
anuszka
stara-czka
Happymama
Planowo tak. Ale lekarz uprzedził że jak będzie trudny dostęp lub coś tam będzie nie tak to wtedy klasycznie (wydaje mi się że dlatego że jestem otyła).
Nie wiem czy tak super.
Ciekawe do kiedy będę musiała czekać na in vitro
Planowo tak. Ale lekarz uprzedził że jak będzie trudny dostęp lub coś tam będzie nie tak to wtedy klasycznie (wydaje mi się że dlatego że jestem otyła).
Nie wiem czy tak super.
Ciekawe do kiedy będę musiała czekać na in vitro
Anisen
kochamy Cię mocno
Anuszka bede trzymac kciuki zeby sie laparoskopowo obyło. I za szybkie invitro.
Natka kurde idź do gina bo to wyglada strasznie dziwnie .
Natka kurde idź do gina bo to wyglada strasznie dziwnie .
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
super że tak szybko termin i z głowy, jak będzie laparoskopowo to nawet nie trzeba odczekiwać długo żeby zajść w ciąże.
Cześć dziewczyny!
Byłam u gina i wszystko na usg jest ok, nadal mam brać duphaston bo mimo wszystko może to być wczesna ciąża i w przyszlym tyg mam powtórzyć betę bo mowil ze mogla wyjsc negatywna jeśli jest niska a w laboratorium mają mało czułe wskaźniki i odczynniki.
Anuszka super że już termin zabiegu ustalony, szybko będziesz po :-)
Byłam u gina i wszystko na usg jest ok, nadal mam brać duphaston bo mimo wszystko może to być wczesna ciąża i w przyszlym tyg mam powtórzyć betę bo mowil ze mogla wyjsc negatywna jeśli jest niska a w laboratorium mają mało czułe wskaźniki i odczynniki.
Anuszka super że już termin zabiegu ustalony, szybko będziesz po :-)
Jeju dziewczyny, ostatnio jestem tak zalatana że na nic nie mam czasu :-( a jak już usiądę to jestem tak zmęczona że niemal natychmiast zasypiam! Chyba te nerwy i niepewność dodatkowo mnie wymęczają :-(
@ nadal nie ma, dzisiejsza temperatura zaburzona. A co do testu to czekam na przyszły tydzień.
Staram się nastawiać że się nie udało ale chyba nadal mam nadzieję :-(
Miłego dnia :*
@ nadal nie ma, dzisiejsza temperatura zaburzona. A co do testu to czekam na przyszły tydzień.
Staram się nastawiać że się nie udało ale chyba nadal mam nadzieję :-(
Miłego dnia :*
Anisen
kochamy Cię mocno
Natka a jak dziś ? Jutro testujesz ?
My jutro na ktg i na USG kolejne. Teraz często będą mi robić ktg i USG .
My jutro na ktg i na USG kolejne. Teraz często będą mi robić ktg i USG .
reklama
Hej anisen :-) @ nadal nie ma, choć temperatura troszkę poleciała w dół ale w sumie nadal dość wysoko jak na mnie. Co do testu to tak, chyba jutro zrobię bo M mnie namawia. Ale sama nie wiem czy to wszystko ma sens, piątkowy test był w końcu raczej negatywny. Tzn. Jeśli był bledzioch to naprawdę blady- raz go widziałam a raz nie. Także uznałam że to negatyw.