reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Happymama
Planowo tak. Ale lekarz uprzedził że jak będzie trudny dostęp lub coś tam będzie nie tak to wtedy klasycznie (wydaje mi się że dlatego że jestem otyła).
Nie wiem czy tak super.
Ciekawe do kiedy będę musiała czekać na in vitro

super że tak szybko termin i z głowy, jak będzie laparoskopowo to nawet nie trzeba odczekiwać długo żeby zajść w ciąże.

Cześć dziewczyny!

Byłam u gina i wszystko na usg jest ok, nadal mam brać duphaston bo mimo wszystko może to być wczesna ciąża i w przyszlym tyg mam powtórzyć betę bo mowil ze mogla wyjsc negatywna jeśli jest niska a w laboratorium mają mało czułe wskaźniki i odczynniki.

Anuszka super że już termin zabiegu ustalony, szybko będziesz po :-)

Jeju dziewczyny, ostatnio jestem tak zalatana że na nic nie mam czasu :-( a jak już usiądę to jestem tak zmęczona że niemal natychmiast zasypiam! Chyba te nerwy i niepewność dodatkowo mnie wymęczają :-(
@ nadal nie ma, dzisiejsza temperatura zaburzona. A co do testu to czekam na przyszły tydzień.
Staram się nastawiać że się nie udało ale chyba nadal mam nadzieję :-(
Miłego dnia :*

reklama
Hej anisen :-) @ nadal nie ma, choć temperatura troszkę poleciała w dół ale w sumie nadal dość wysoko jak na mnie. Co do testu to tak, chyba jutro zrobię bo M mnie namawia. Ale sama nie wiem czy to wszystko ma sens, piątkowy test był w końcu raczej negatywny. Tzn. Jeśli był bledzioch to naprawdę blady- raz go widziałam a raz nie. Także uznałam że to negatyw.

Do góry