reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Natka
To może zrób po prostu innej firmy nawet z większą czułością.
Kurde no to musi być ciąża :-D skoro nadal nie ma @
I kiedyś wyjdzie ci druga gruba krecha :-D czasem i tak bywa że nie pokażą wcześniej ciąży. może rzeczywiście tamte są jakieś wadliwe skoro kiedyś zawiodły.

Happymama
Wiem że to boli ale możesz coś więcej napisać o tym woreczku?
Wystraszyłas mnie :-(

Wczoraj robiłam pierwsza szczepionkę przeciwko temu wirusowi wątroby.
Zobaczymy na kiedy mogą wyznaczyć mi termin operacji.

Ostatnia edycja:
anuszka- u mnie było tak że pierw miałam sporadyczne ataki bólu i czułam ten bol tak jakby w plecach, myślałam że to od żołądka albo nerek. Lekarz wykrył kamienie i kazał mi podjechać do szpitala żeby umówić ewentualny zabieg i wtedy okazało się że jestem w ciąży w szpitalu stwierdzili że nie zrobią OP przed 16tc wyniki badań miałam ok. nic nie wskazywało na stan zapalny woreczka i wstępnie było powiedziane że czekamy do 16tc a jak będzie ok. to nawet dłużej. ALe jak byłam w 8tc to chwycił mnie taki ból że się ruszyć nie mogłam, pojechałam do szpitala i w badaniach krwi wyszło że mam stan zapalny woreczka i trzeba operować od razu. Ciąża niestety się nie utrzymała :( Lekarz który mnie operował powiedział że mój woreczek był w fatalnym stanie i że sam był zdziwiony że wcześniejsze badania krwi nic nie wskazywały i generalnie wszystko zmieniło się z dnia na dzień.
Mojej znajomej pękł ten woreczek i miała poważne powikłania potem ,także nie ma żartów i trzeba to kontrolować.
Przykro mi że spotkało cię to akurat teraz i masz dodatkowe kłody pod nogami:-(

Natka- temperatura nadal ladnie u ciebie:-) trzymam mocno kciuki!!!

Wiesz anuszka w sumie ciągle robię testy z tej firmy i tylko raz mi pokazał tego bledziocha wtedy i tak jak mówię- @ przyszła. Spóźniona odrobinę ale przyszła.
Mam jeszcze 3 te testy .. Zobaczymy co będzie :-) aż się boję mieć nadzieję...

Natka dzień cudnych wieści.

A moze kup ze 2 testy ale zupełnie inne ;) mi w pierwszej ciązy na jednym wyszedł bladzoch a teście z innej firmy ale tego samego moczu wyszły dwie śliczne kreseczki :)

Natka mocne kcuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Musze sie z wami podzielić bo ze szczęścia skacze :)) Byłam na ktg potem USG i ... nie wykazało arytmii. Serduszko bije super. Wprawdzie mam sie oszczędzać bo pojawiły sie skurcze do 70 ale mały wielki, serduszko bije książkowo, na USG nie widać wyskoków. Jakby nie to serduszko co było w środę . Lekarz sie śmiał ze mam tam bliźniaki i raz jeden raz drugi sie do USG ustawia Kolejne ktg w poniedziałek i tylko ze względu na skurcze. A i mam sie nastawiać ze przed sylwestrem to on już raczej będzie z nami

Anisen wspaniałe wieści! Mówiłam Ci kochana żebyś się nie martwiła! Że na pewno będzie wszystko dobrze- czułam to :-) to niedługo mały będzie z Wami... Ale super :-) :*

Dziewczynki, robiłam test i nadal jest bledzioch! Widoczny pod każdym kątem ale chyba niewiele ciemniejszy od tego poniedziałkowego. Nie wiem co o tym do końca myśleć ale chyba dwa razy na jakiś felerny test nie trafiłam... :-)

reklama
Natka- czytałam na lutówkach, super!!!:-) bledzioch to bledzioch ja w tej ciązy miałam same bledziochy dopiero później wyszły mi dwie kreski widoczne mocniej.

Do góry