reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anuszka piękna sukienka :)
Ja właśnie wróciłam z monitoringu :) Tym razem pęcherzyk pękł

Anisen ciezko z tym telefonem, a kupilas nowy czy uzywany? Moze da rade zrezygnowac albo wyslac do producenta?

Ostatnia edycja:
reklama
nuuska, owulacji to ja wypatruje za jakis tydzien, jeszcze duuuzo za wczesnie :)
anisen, a to juz dostalas ten telefon z powrotem?
sandra, gratuluje peknietego pecherzyka :-) temperatury nie mierzysz?

czesc dziewczyny dawno mnie nie było bo mialam w domu remont. I wcale nie myślałam o staraniach. Dzisiaj zrobiłam test i sa II kreseczki :) :) :)

kingax ale suuuuper !!!!! GRATULACJE KOCHANA !!! :-) w koncu cos sie ruszylo :tak: ktory to dzien cyklu ?

mel
nie badz nigdy pewna, bo moze akurat przyjdzie wczesniej :)

anisen ale kiszka !! Ł. mial kiedys bardzo podobny problem z telefonem, ale ten z kolei byl wziety z salonu, na gwarancji jeszcze, w ciagu dwoch miesiecy 4 razy oddawany, pisalismy do glownego operatora bo niemozliwoscia bylo to co ciagle Nam wamwiali. Przysylali telefon,ktory rzekomo naprawili, albo nic mu nie bylo, a po 5minutach od wlaczenia przestalal dzialac, ekran sie zawieszal i spowrotem to samo. Kosmos. Na szczescie w koncu po kolejnej interwencji i grozbie zlozenia sprawy do sadu, wymienili Ł. telefon na zupelnie nowy, bo tamten byl ewidentnie uszkodzony od samego poczatku.

Ostatnia edycja:
Kinga to super wiesci :) gratuluje :)
Mel nie mierze bo w tym miesiacu mialam rozne imprezy i dupa, co chwile tempka zaburzona, a poza tym skoro mam usg - monit to po co mi tempka?
Nusia ale nie ja mam problem z tel tylko Anisen

kingax
super wiadomości, coś sie u nas kwietniówek weteranek znów ruszyło ...

anisen
nie poradze ci nic z tym tel
może postraszcie ich jak pisze Nuuuśka, może cos tym zdziałacie

melpo
jak tam u ciebie?
co robisz?
ty jesteś w Katowicach jeszcze?

reklama
Kinga gratulacje

Och tel dzis z rana dostała z powrotem. Juz jedno wiem : ładowarka zepsuta !!! nie ładuje ani tego ani mojego strego tel. Drugie : jak naładuje będę testować bo przedtem wyświetlacz 1 dzień chodził a potem nagle trzas i wysiadł :( wiec jak sie znów popsuje to . Tel kupiłam jako nowy na gwarancji tyle ze nie doczytałam ze tel jest kurka z Chin prosto i mogę sobie tą gwarancje w duszę wsadzić bo mi nikt tutaj jej nie będzie repektował :(

Do góry