reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Anuszka piękna sukienka :)
Ja właśnie wróciłam z monitoringu :) Tym razem pęcherzyk pękł

Anisen ciezko z tym telefonem, a kupilas nowy czy uzywany? Moze da rade zrezygnowac albo wyslac do producenta?

Ostatnia edycja:
reklama
nuuska, owulacji to ja wypatruje za jakis tydzien, jeszcze duuuzo za wczesnie :)
anisen, a to juz dostalas ten telefon z powrotem?
sandra, gratuluje peknietego pecherzyka :-) temperatury nie mierzysz?

czesc dziewczyny dawno mnie nie było bo mialam w domu remont. I wcale nie myślałam o staraniach. Dzisiaj zrobiłam test i sa II kreseczki :) :) :)

kingax ale suuuuper !!!!! GRATULACJE KOCHANA !!! :-) w koncu cos sie ruszylo :tak: ktory to dzien cyklu ?

mel
nie badz nigdy pewna, bo moze akurat przyjdzie wczesniej :)

anisen ale kiszka !! Ł. mial kiedys bardzo podobny problem z telefonem, ale ten z kolei byl wziety z salonu, na gwarancji jeszcze, w ciagu dwoch miesiecy 4 razy oddawany, pisalismy do glownego operatora bo niemozliwoscia bylo to co ciagle Nam wamwiali. Przysylali telefon,ktory rzekomo naprawili, albo nic mu nie bylo, a po 5minutach od wlaczenia przestalal dzialac, ekran sie zawieszal i spowrotem to samo. Kosmos. Na szczescie w koncu po kolejnej interwencji i grozbie zlozenia sprawy do sadu, wymienili Ł. telefon na zupelnie nowy, bo tamten byl ewidentnie uszkodzony od samego poczatku.

Ostatnia edycja:
Kinga to super wiesci :) gratuluje :)
Mel nie mierze bo w tym miesiacu mialam rozne imprezy i dupa, co chwile tempka zaburzona, a poza tym skoro mam usg - monit to po co mi tempka?
Nusia ale nie ja mam problem z tel tylko Anisen

kingax
super wiadomości, coś sie u nas kwietniówek weteranek znów ruszyło ...

anisen
nie poradze ci nic z tym tel
może postraszcie ich jak pisze Nuuuśka, może cos tym zdziałacie

melpo
jak tam u ciebie?
co robisz?
ty jesteś w Katowicach jeszcze?

reklama
Kinga gratulacje

Och tel dzis z rana dostała z powrotem. Juz jedno wiem : ładowarka zepsuta !!! nie ładuje ani tego ani mojego strego tel. Drugie : jak naładuje będę testować bo przedtem wyświetlacz 1 dzień chodził a potem nagle trzas i wysiadł :( wiec jak sie znów popsuje to . Tel kupiłam jako nowy na gwarancji tyle ze nie doczytałam ze tel jest kurka z Chin prosto i mogę sobie tą gwarancje w duszę wsadzić bo mi nikt tutaj jej nie będzie repektował :(

Do góry