reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sandra ladna tempka :tak: teoretycznie podgladnelam Twoje wykresy i powinna juz spadac, a ona do gory :) Jestem dobrej mysli kochana, jak jutro gwaltownie nie spadnie, wydaje mi sie, ze spokojnie mozesz testowac, bedzie juz 13 d po :tak:

anuszka na temat mojego nic nie pisze, wole juz siedziec cicho i czekac, ale ten cykl i miesiac na pewno sa inne od wszystkich pozpostalych i pod wzgledem wszelakich objawow, boli i tempki. Nawet jesli TFU TFU sie nie uda, bede szczesliwa z powodu tak ladnej tempki.

Jak u Ciebie Kochana, jak samopoczucie ?

mel wiesz co widze, ze w tym cyklu moj organizm zachowuje sie inaczej niz wczesniej. Mialam silniejszy bol owulacyjny niz przewaznie, ale owu nie przyszla w dniu kiedy bol byl nie do zniesienia tylko dzien pozniej. Od 4 dnia po owu mialam multum bialego, gestego sluzu, ktory zawsze mam od owu do @ ale nie w az takich ilosciach.
W niedziele wieczorem, a w sumie juz od popoludnia bol w szyjce macicy, wyrazny, punktowy, klujacy, pobolewanie utrzymuje sie do dzis, ale w mniejszym natezeniu niz w niedziele. Wieczorem ciezko bylo sie polozyc na brzuchu bo pobolewal. Dzis od rana prawy jajnik daje troszke popalic, ciagniecie i klucie, wczoraj bylo to samo, ale na przemian w obydwu jajnikach. (.)(.) od niedzieli zaczely bolec bardziej, ale to tak samo moze byc objawem na @. No i temperatura- to musze powiedziec szczerze, ze jest INNA, jak bardzo inna nie wiem, ale cykl na pewno bardzo rozni sie od poprzednich.
Staram sie jednak niczego nie doszukiwac, pewne objawy czuje wyraznie, innych sie nie dopatruje, bo potem pojawiloby sie pytanie ile z Nich jest wystymulowanych.
Natomiast pielegniarka mnie dzis rozwalila, bo powiedziala cytuje przed chwila doslownie - Agnieszka, Ty nie jestes w ciazy ? pytam sie jej czy az tak zgrublam a ona ze wlasnie z brzucha nie, ale z buzi jakas taka inna jestem i (.)(.) urosl :laugh2: mowie jej - taaa jeszcze 4 dni i bedziemy wiedziec, czy to tylko ja mam omamy. :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
nuuuska, to ja czekam rowniez niecierlipiwie z Toba! to jest najbardziej zaplanowane dziecko na swiecie wiec musi sie udac! :-)

u mnie tempka w gore, mam nadzieje, ze sie bedzie tak codziennie podnosic :-)

Nuuuśka, a pamiętasz jak pisałam, że mi jedna babka z pracy też z takim tekstem wyskoczyła :-D
Ja jeszcze wtedy nic o fasolce nie wiedziałam, a ona już wyczuła pismo nosem :tak: Także i Tobie życzę takich proroczych stwierdzeń :tak: No i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oczywiście za Wszystkie trzymam kciuki &&&&&

Sandra widzę, że i u Ciebie tempka ładnie się trzyma &&&&

Dzieki, ja mialam wczoraj taka sytuacje, kolezanka z pracy wrocila po urlopie (nie bylo jej prawie 3 tyg) pyta sie mnie czy jestem w ciazy, ja jej na to ze nie ( bo wiem o tym nie peknietym pecherzyku) a ona do mnie ze sie zmienilam, ja mowie jej tak wiem ze brzuch mi wywalilo ale w sumie troche ostatnio przytylam ( ale wzielam sie za siebie i xbox - dance central znowu poszedl w ruch) a ona do mnie ze nie chodzio o brzuch tylko o zmiane na twarzy i (.)(.) wieksze. Taa ja jakos nie mam zadnych objawow, tak wiec na nic sie nie nastawiam :)

reklama
sandra moze dlatego ze nie widziala cie te 3 tygodnie,tak wczesnie to niczego nie da sie zauwazyc...

Sylka gratuluje chlopaka najwazniejsze zeby bylo zdrowe:)

Misia trzymam kciuki za usg :)

Do góry