reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
mel kochana nie zamierzam nawet, przewaznie temp, zawsze mi spada od 12 dnia po owu wiec zobaczymy jak bedzie teraz wygladalo. :blink:

sandra kurcze skacze Ci, rzeczywiscie :no: ale uwazam ze nic nie jest przesadzone bo utrzymuje sie wysoko.

anuszka jak dzisiejszy dzionek ? kiedy bd miala wyniki wczorajszo/dzisiejszych badan ?

My juz w domu, wypakowani, zaraz jedziemy na zakupy.
Postanowilam ze jak jutro temp. spadnie wracam na wies :-D

Nuuuśka
daj spokój
nuda
ręce bolą od kłócia
4 razy przez noc i nad ranem.
tej nocy powtórka.
w ciągu dnia nic nie robia.dziwne nie.
wyniki albo przy wypisie albo dopiero podczas wizyty czyli ! w grudniu!

chyba dojrzałam do in vitro
po "rozmowach" na innych wątkach doszłam do wniosku że to już ten czas . . .
zbieram dokumentację, zapisuje się do kliniki która jest objęta programem dofinansowania. no ale czekam jeszcze te kilka cykli na CLO bo to pewnie będzie punkt kwalifikacji
ach
strasznie dużo myślę w tym szpitalu
mam nadzieję że to myślenie wyjdzie mi na dobre
no i mam nadzieję że się zakwalifikujemy

Kochana, fajnie ze jak cos to sie zdecydowaliscie :) a mysleliscie najpierw nad inseminacja? Czy to w waszym przypadku nie zdalo by egzaminu?

Nusia to fajnie ze juz w domku :)

czesc jestem w trakcie okropnego @. Teraz czekam zeby sie szybko skonczył i znowu działamy. Kurcze czemu to nie moze byc takie proste. Teraz czekam do 5. wrzesnia na wynik. Trzeba być dobrej myśli. Powodzenia wszystkim

Ostatnia edycja:
no niby inseminacja też mogłaby być podobno. . . nasienie nie jest aż tak słabe.
ale jedna dziewczyna mi mówi że lepiej od razu inv.
szkoda czasu i kasy
chociaż jakby miało się udać IuI za pierwszym razem to by było super ale wiadomo nie można od razu zakładać sukcesu

Biedna anuszka! Ja dzisiaj caly dzien sprzatalam, w koncu weekend nie? A nie boiszvsie tych hormonoe co podaja przy inv? Widzialam, ze ogladalas watek o adopcjach, bierzecie to pod uwage? Ja chetnie zaadaptowalabym dziecko, ale mieszkamy zagranica wiec marne szanse, poza tym dopiero za 5 lat stuknie nam te 5 lat stazu, a wtedy G konczy 40 wiec pozamiatane. Chyba, ze z jakiegis egzotycznego kraju :-)

reklama
teraz w tej chwili jestem na takim etapie że biorę wszystko pod uwagę.
zawsze myślałam o adopcji nawet kiedy nie wiedziałam jeszcze o swojej niepłodności ale chyba nie mam wystarczająco dobrych warunków.
refundacja in vitro to dobre rozwiązanie, na razie
tylko na to mnie w tej chwili stać a czas leci więc nie można go tracić i trzeba iść do przodu.
niedawno to nie chciałam nawet myśleć o inseminacji tzn zastanawiałam się ale nie byłam jeszcze gotowa.
teraz chyba nadszedł czas na kolejne kroki

Do góry