reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anuszka, ja bym poczekala do 14stej wyzszej temperatury. Jezzzu, jak ja bym chciala zeby Ci sie udalo!!!
nuuska, a jakis zagajnik? :)fajnie, ze odpoczywacie! sprobuj sie wyluzowac!

a my prawdopodobnie w niedziele bedziemy miec pierwszych chetnych na mieszkanie,takze jak sie uda to przynajmniej to zalatwimy. Zostana 2 auta do naprawy i sprzedania. Mam nadzieje, ze zdazymy ze wszystkim!

reklama
Kurcze Anuszka nie wiem co poradzić . Znając siebie to ja bym zrobiła dziś , kupiła bym pewnie ze 4 różne testy bo ja niedowiarek ;)
my jutro na tydzien wybywamy na wieś do mojej mamy :)) dzieci sie wyszaleją ja trochę pobędę na wsi. Szkoda że bez męza ale on nie ma urlopów :( ( tzn moze sobie zrobic, jak to we własnej firmie ale nie pracujesz nie zarabiasz) . ehh. Tak to jest mieć działalność.
a potem szaleństwo przygotowywania ślubu kościelnego ;)

Oj babeczki . . .
nie wiem. . .
dziś i tak już nie zrobię bo chce z porannego jak w instrukcji.

Nuuuśka
my kiedyś w kukurydzy . . . na wsi . . . Trochę niewygodnie ale za to jakie wspomnienia!
:-D

Anisen
a wy 8 macie ten ślub?czy źle kojarze?
Jak tam sukienka?masz już coś?

ślub mamay 22 sierpnia :) w rocznicę cywilnego :))
Sukienki nadal brak :( dzis idę z J do dwóch salonów gdzie mają też komisy, na wtorek umówiłam sie tam na podkarpaciu na mierzenie sukienki używanej od dziewczyny. ladna i ... dziewczyna miała ją ubraną w ciązy na swoim slubie. i na zlośc teściowej biała ;) J powiedział w akcie desperacji że najwyżej zapłaci wiecej zeby z poprawkami zdążyli ;) szalony.

Michalina
to gdzie byliście na tych mazurach bo chyba ci umknelo moje pytanie.

Umknęło :D
Byliśmy obok Giżycka na takiej wsi Grądzkie :) Cudnie było.... poniżej zdjęcia jaki miałam widok z tarasu jak się wychodziło z salonu... codziennie rano tak słabą kawkę piłam....
P7310456.jpg

Anuszka ja już do testów nie chcę radzić, bo jak ja namawiam to dupa z tego wychodzi. Więc ja zamykam gębę na kłódkę żeby nic nie zapeszyć!!!!!

Nuuśka - zagajnik, kukurydza, sad, łąka a w ostateczności łyse pole - jak szaleć to szaleć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mel a Wy mieszkanie sprzedajecie? czy wynajmowaliście? a co za auta sprzedajecie??

Załączniki

• P7310456.jpg
    P7310456.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 41
michalina, pieknie! tylko pozazdroscic!
a my mieszkanie chcemy wynajac na czas naszego wyjazdu do Arabow, no i trzeba auta posprzedawac. Nie bedziemy ich trzymac przez 3-4 lata na podworku :) mam nadzieje, ze nasz plan sie uda i za 3-4 lata uzbieramy na tyle zeby splacic tutaj dom, wtedy w sumie moglibysmy lezec do gory brzuchem w Polsce i zyc z wynajmu domu w Norwegii. Ale to zbyt piekne zeby bylo prawdziwe...

misia lyse pole pod drzewem a obok niedaleko traktor koszacy zboze :wściekła/y: nie ma to jak wylaczenie glowy na ludzi i otaczajace otoczenie :happy:

anuszka kochana ja mocno trzymam kciuki, dzis 2-gi wiec teoretycznie do @ 4 dni tak ?

mel powiem Ci, ze tu jest pelno pol, lak w okolo i nic wiecej ;) ale to chyba dodaje najwiekszego uroku.

reklama
boziu!!!
michalina pięknie!!!
ja chcę namiary!!!
ja w dzieciństwie jeździłam z rodzicami nad jeziora i takie widoki miałam rano z namiotu lub ognisko nad samym jeziorem och te czasy
bylismy tacy młodzi ...

Nuuuśka
no ja ta datę 6/08 tak teoretycznie dałam licząc najdłuższy cykl ostatnio czyli 31 dni ale zazwyczaj miałam 27-28 czyli juz dziś powinna się @ pojawić ale ... nadal w tym cyklu brałam jeszcze castagnus a jak mi sie juz skonczył to niepokalanek
no i jeszcze brałam luteine a ona moze wydłużyć chyba cykl ... bo wydłuża faze lutealną ... więc juz sama nie wiem...
jak jutro będzie tempka wysoko to robie chyba testa rano ...

Do góry