reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

nuuska, no wlasnie tak sie zastanawialam jak to sie stalo, ze nikt wczesniej miesniaka nie zauwazyl? ale to moze byc az taki problem?moze u Was faktycznie bariera psychiczna dziala?

patu$ka,bedzie co ma byc! jestescie w dobrych rekach wiec sprobuj sie wyluzowac (wiem, wiem, latwo powiedziec i mnie tez cos tragia jak to slsyze:) )

sandra, jak sie czujesz? jakies znaki? objawy? :)

ja chyba swoje cykle bezowulacyjne zaczne z gory rozpoznawac! paskudna cera i przetluszczajace sie wlosy, a normalnie w drugiej fazie mam piekna cere i wlosy! bleee!

reklama
Mel u mnie wszystko dobrze, zadnych znakow nie widze bo ich nie szukam :-) to inni mi mowia ze (.)(.) mi chyba urosly, ja jedyne co mialam ze kilka dni temu jadlam i jadlam i najesc sie nie moglam :zawstydzona/y: troche mnie brzuch kuje a tak poza tym to nic, w sumie malo staranek bylo, tempka tez nie jest jakas tam rewelacyjna wiec na nic nie licze cierpliwie czekam i bedzie co ma byc

No ja juz psychicznie odpuszczam,bynajmniej sie staram jak sie da... Ale to roznie moze byc. Wazne ze wiem co dalej...

Anisen pisalas pisalas :* Dzieki :)

Ja to ja stara weteranka ale martwi sie nasza Nuuuska oj z nia sie dzieje nie dobrze.

Nuuuśka
rozumiem że chcesz aby owoc waszej miłości pojawił się na świecie.może źle się wyraziłam.
chodzi mi o to że masz we mnie i napewno nie tylko we mnie wsparcie i wiemy co czujesz i jak bardzo to boli . . .

Hejka:-)
Jak miło czytac, ze macie takie podejscie bo chyba przynjamniej 50% zalezy od psychiki i nastawienia a reszte od szczescia jesli obydwoje przyszlych rodzicow jest zdrowych i nie ma przeciwskazan do zajscia w ciaze:)
Tylko czekac...az sie pojawia kolejne fasolki:-)

Nuuusia u nas to bylo tak, ze ja mialam cykle 26-28 dniowe. Ostatnia @ mialam 16.04, przytulanki u nas byly 10,11,12,13,dc i pozniej 18dc, nie wiem kiedy mialam owu czy 12 dc czy 14dc, zdecydowalam sie na przytulanki w te dni, bo wiedzialam ze wieksze szanse na poczecie corki sa przed owu, ale nie wiem czy sie udalo z ta coreczka...niebawem sie dowiemy...., nie wiem kiedy byla owu ani kiedy dokladnie doszlo do zaplodnienia. Wiec jedna wielka niewadoma.Z Dawidkiem zaszlam w 16dc czyli na pewno po owulacji.

reklama
Do góry