reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

nuuska, no wlasnie tak sie zastanawialam jak to sie stalo, ze nikt wczesniej miesniaka nie zauwazyl? ale to moze byc az taki problem?moze u Was faktycznie bariera psychiczna dziala?

patu$ka,bedzie co ma byc! jestescie w dobrych rekach wiec sprobuj sie wyluzowac (wiem, wiem, latwo powiedziec i mnie tez cos tragia jak to slsyze:) )

sandra, jak sie czujesz? jakies znaki? objawy? :)

ja chyba swoje cykle bezowulacyjne zaczne z gory rozpoznawac! paskudna cera i przetluszczajace sie wlosy, a normalnie w drugiej fazie mam piekna cere i wlosy! bleee!

reklama
Mel u mnie wszystko dobrze, zadnych znakow nie widze bo ich nie szukam :-) to inni mi mowia ze (.)(.) mi chyba urosly, ja jedyne co mialam ze kilka dni temu jadlam i jadlam i najesc sie nie moglam :zawstydzona/y: troche mnie brzuch kuje a tak poza tym to nic, w sumie malo staranek bylo, tempka tez nie jest jakas tam rewelacyjna wiec na nic nie licze cierpliwie czekam i bedzie co ma byc

No ja juz psychicznie odpuszczam,bynajmniej sie staram jak sie da... Ale to roznie moze byc. Wazne ze wiem co dalej...

Anisen pisalas pisalas :* Dzieki :)

Ja to ja stara weteranka ale martwi sie nasza Nuuuska oj z nia sie dzieje nie dobrze.

Nuuuśka
rozumiem że chcesz aby owoc waszej miłości pojawił się na świecie.może źle się wyraziłam.
chodzi mi o to że masz we mnie i napewno nie tylko we mnie wsparcie i wiemy co czujesz i jak bardzo to boli . . .

Hejka:-)
Jak miło czytac, ze macie takie podejscie bo chyba przynjamniej 50% zalezy od psychiki i nastawienia a reszte od szczescia jesli obydwoje przyszlych rodzicow jest zdrowych i nie ma przeciwskazan do zajscia w ciaze:)
Tylko czekac...az sie pojawia kolejne fasolki:-)

Nuuusia u nas to bylo tak, ze ja mialam cykle 26-28 dniowe. Ostatnia @ mialam 16.04, przytulanki u nas byly 10,11,12,13,dc i pozniej 18dc, nie wiem kiedy mialam owu czy 12 dc czy 14dc, zdecydowalam sie na przytulanki w te dni, bo wiedzialam ze wieksze szanse na poczecie corki sa przed owu, ale nie wiem czy sie udalo z ta coreczka...niebawem sie dowiemy...., nie wiem kiedy byla owu ani kiedy dokladnie doszlo do zaplodnienia. Wiec jedna wielka niewadoma.Z Dawidkiem zaszlam w 16dc czyli na pewno po owulacji.

reklama
Do góry