reklama
sandra_best
Fanka BB :)
Oj musisz musisz, bo dużo się działo podczas Twojej nieobecności
anuszka to juz nie taki poczatek niestety ale masz racje, na pewno to bardzo wazna kwestia ja sie juz czasem zastanawiam co jeszcze mnie sie trafi w ciagu najblizszego czasu zbyt wiele tego na raz. Mam nadzieje, ze to dziadostwo nie bedzie roslo, bo chyba wtedy zwariuje juz calkiem.... az jestem ciekawa co sie okaze na usg za tydzien.
A co u Ciebie w ogole Kochana ? cos zmienilo sie przez ten czas jak Cie nie bylo ?
mel ja juz sama nie wiem czemu wczesniej nikt mi o tym nie powiedzial. Nie bylo go, czy byl zbyt maly zeby mozna bylo zauwazyc na starym usg.... jej pierwsze pytanie wczoraj bylo podczas usg czy ktos mi mowil, ze mam miesniaka na macicy. Pokazala mi go na usg, wiec nie sadze zeby znowu kolejna cos slepo widziala na monitorze zwlaszcza ze powiedziala od razu ze wedlug Niej jestem co pisalam wczoraj estrogenna i moge miec problem z progesteronem stad od razu badania hormonow. Powiedziala ze przy PCO np nie ma miesniakow, a wlasnie najczesciej pojawiaja sie przy problemach z regulacja progesteronu.
happy ja tez bardzo sie ciesze, kurcze mam nadzieje, ze babeczka okaze sie na prawde kompetentna i pomoze, bo jak sie okazuje rowne moga byc przyczyny tego ze jeszcze sie nie udalo :-( Oby urlop Nam pomogl DDD !!
sylka to zrobimy w owu i po owu w takim razie przytulaski, bo w koncu wszystkiego trzeba sprobowac, a chyba juz nic nie mam do stracenia a moge nieskromnie spytac jak Wy sie seksiliscie ze sie udalo ? :-)
misia Kochana masz racje, czasem warto wydac zeby miec pewnosc ze jest sie dobrze zaaopiekowanym a jak kurcze ma pomoc, to szczerze jestem wiele posiwecic :-)
A co u Ciebie w ogole Kochana ? cos zmienilo sie przez ten czas jak Cie nie bylo ?
mel ja juz sama nie wiem czemu wczesniej nikt mi o tym nie powiedzial. Nie bylo go, czy byl zbyt maly zeby mozna bylo zauwazyc na starym usg.... jej pierwsze pytanie wczoraj bylo podczas usg czy ktos mi mowil, ze mam miesniaka na macicy. Pokazala mi go na usg, wiec nie sadze zeby znowu kolejna cos slepo widziala na monitorze zwlaszcza ze powiedziala od razu ze wedlug Niej jestem co pisalam wczoraj estrogenna i moge miec problem z progesteronem stad od razu badania hormonow. Powiedziala ze przy PCO np nie ma miesniakow, a wlasnie najczesciej pojawiaja sie przy problemach z regulacja progesteronu.
happy ja tez bardzo sie ciesze, kurcze mam nadzieje, ze babeczka okaze sie na prawde kompetentna i pomoze, bo jak sie okazuje rowne moga byc przyczyny tego ze jeszcze sie nie udalo :-( Oby urlop Nam pomogl DDD !!
sylka to zrobimy w owu i po owu w takim razie przytulaski, bo w koncu wszystkiego trzeba sprobowac, a chyba juz nic nie mam do stracenia a moge nieskromnie spytac jak Wy sie seksiliscie ze sie udalo ? :-)
misia Kochana masz racje, czasem warto wydac zeby miec pewnosc ze jest sie dobrze zaaopiekowanym a jak kurcze ma pomoc, to szczerze jestem wiele posiwecic :-)
Ostatnia edycja:
P
patu$ka
Gość
Hejka!
U mnie juz po owulce Nie mam nadziei na ten cykl ale chociaz neich ten czas szybko zleci do wrzesnia.
U mnie juz po owulce Nie mam nadziei na ten cykl ale chociaz neich ten czas szybko zleci do wrzesnia.
anuszka
stara-czka
ach Nuuuśka
szkoda gadać
bez zmian
nadal robię różne badania
jutro idę do ginki z kompletem wyników
zobaczymy
trzeba uregulować hormony i chyba czas na decyzję o IuI
:’(
wczoraj miałam załamke i dziś też dziwny nastrój
wszystko na raz
brak ciąży
mam dosyć roboty
dylematy w związku z miejscem zamieszkania
ach masakra
Nuuuśka 3maj się będzie dobrze
spójrz na mnie! my czekamy już 3lata!a ty masz piękną księżniczkę :-)
Buziak
szkoda gadać
bez zmian
nadal robię różne badania
jutro idę do ginki z kompletem wyników
zobaczymy
trzeba uregulować hormony i chyba czas na decyzję o IuI
:’(
wczoraj miałam załamke i dziś też dziwny nastrój
wszystko na raz
brak ciąży
mam dosyć roboty
dylematy w związku z miejscem zamieszkania
ach masakra
Nuuuśka 3maj się będzie dobrze
spójrz na mnie! my czekamy już 3lata!a ty masz piękną księżniczkę :-)
Buziak
anuszka wiem wiem, ale niestety to nie jest w pelni ksiezniczka Ł. a zalezy mi na tym, zeby jemu dac tego upragnionego dzidziusia, zreszta wyczekanego przez Nas wszystkich kurcze ze to wszystko musi byc takie ciezkie. Podejrzewam ze u mnie moze byc wlasnie problem z hormonami niestety, ale zobaczymy po badankach.
Zobaczysz, uda sie w koncu Nam wszystkim !! musi :-( :**
Zobaczysz, uda sie w koncu Nam wszystkim !! musi :-( :**
P
patu$ka
Gość
Nuuuska kochana hormonu hormonami,Wy macie problem z blokada psychiczna,musicie troszke odpuscic. Wszystko ze spokojem,bez przejmowania sie tak bardzo tempka czy testami owu.
Ja wierze ze Wam sie uda
Ja wierze ze Wam sie uda
Anisen
kochamy Cię mocno
Hejka
Patusia co ty. Ledwo po owulce a Ty już czarnowidztwo . Nie można tak.
Wreszcie nie pada ) Szykuje obiad i na zakupy lecimu a potem pieczemy ciasto z owocami i pianką ) ulubione mojej córeczki.
Wreszcie pranie mozna powiesić za oknem. Byle tylko pani z góry ptaki znów nie karmiła bo wtedy 50% będzie do prania ponownego. ale w suszarni schnie tydzień z racji braku wentylacji ehh blok, blok. jeszcze do jesieni 2014 wytrwać i własny domek )
Patusia co ty. Ledwo po owulce a Ty już czarnowidztwo . Nie można tak.
Wreszcie nie pada ) Szykuje obiad i na zakupy lecimu a potem pieczemy ciasto z owocami i pianką ) ulubione mojej córeczki.
Wreszcie pranie mozna powiesić za oknem. Byle tylko pani z góry ptaki znów nie karmiła bo wtedy 50% będzie do prania ponownego. ale w suszarni schnie tydzień z racji braku wentylacji ehh blok, blok. jeszcze do jesieni 2014 wytrwać i własny domek )
P
patu$ka
Gość
Anisen to nie czarnowidztwo tylko realizm
Jakos bardzije zyje tym zbaiegiem wynikami hormonow niz teraz staraniami. Zalecenie bylo zebysmy sie seksili od 12 dc i do tej pory staralismy sie do tego stosowac ale teraz odpuscilismy parcie na to wszytsko. Mamy plan dzialania a 1 punkt juz w sierpniu do zrealizowania. Wiec teraz niech sie dzieje co chce.
Jakos bardzije zyje tym zbaiegiem wynikami hormonow niz teraz staraniami. Zalecenie bylo zebysmy sie seksili od 12 dc i do tej pory staralismy sie do tego stosowac ale teraz odpuscilismy parcie na to wszytsko. Mamy plan dzialania a 1 punkt juz w sierpniu do zrealizowania. Wiec teraz niech sie dzieje co chce.
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Patusia teraz to realizm, niech sie dzieje co ma być. Zrobiliście co sie dalo a teraz trzeba odpuścić, wyluzować.