reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

skoro ona nie poleca 6 dni pod rzad sie przytulkac, a to sa wszytskie dni płodne, to radze korzystac z tych bardziej korzystnych a z tego co sie naczytalam wlasnie w owu i po plemniki maja lepsze warunki do gonitwy do jajeczka :)

Misia a co Ci tam wyszlo, pewnie masz nieco cos podwyzszone albo zanizone na pewno nic powaznego, niektore spadki czy wzrosty w ciazy sa normalne i nei ma sie cos stresowac ja np. mialam teraz leukocyty podwyzszone i pytal mnie czy jakies przeziebienei przechodzilam a nic takiego nie mialam, to moze swiadczyc tez o jakims stanie zapalnym, wiec bedziemy kontrolowac, hemoglobine 12.6 a norma 12-16 czyli widac ze spada, pewnie po nast wynikach okaze sie ze zelazo bede musiala brac, z Dawidem tez tak mialam. Wszystkie jest do unormowania :-)

A w ogole dzisiaj do mnie dzwonil moj gin, ja..slucham a on Jarosław Papież z tej strony a mi sie nogi ugieły..byłam zaskoczona ze dzowni, odrazu pomyslalam , pewnie wyniki zel odczytal i cos nie tak..okazalo sie ze dzwoni do mnie zeby mnie poinformowac ze 12.08 (wtedy mam wizyte) przyjmuje do 14.00 :-) ufff..ulzylo mi ale zdziwilo mnie, ze osobiscie dzwoni.

reklama
To te mięśniaki to takie cholery!!!
Wiesz co - z tego co piszesz to babeczka ma pojęcie co mówi i może faktycznie będzie wiedziała co robić. Ja jak poszłam do tej swojej prywatnej to też troszkę wydałam - ale zobacz - teraz jestem w ciąży - więc warto.

Najważniejsze to mieć lekarza przy którym czujesz, ze jest ok. Ta moja działa na mnie kojąco i uwielbiam do niej chodzić :D

A ja mam nadal krew w moczu i jakiś mocznik, kreatynina i APTT mam za niskie - ale ja nie wiem co to oznacza. Wiem, że głowa mnie boli od czytania wyników, więc czekam na czwartek aż pokaże tej swojej gin. Wiem, że te badania mają jakiś związek z nerkami, a ona mi je zleciła przez moje lekkie nadciśnienie.

Sylka i słusznie ci się wydawało:tak: ja zaszłam w ciążę w cyklu majowym i Verita też w czerwcowym zaszła Moniqaa:-)

Nuuśka- cieszę się że wreszcie trafiłaś w dobre ręce!

Misia , lepiej juz nic nie czytaj, bo na pewno to nic powaznego , dobrze ze juz wczwartek wiziyta u gin , oni zawsze uspokaja, moze zapisze Ci cos , zeby sie pozbyc tego co wplywa na ten wynik.

Nuuuuska, a ten miesniak wczesniej Ci nie wyszedl?dlaczego dopiero teraz?

Misia, nie martw sie na zapas! I nie pytaj wujka google!
Sandra, dobrze, ze wyniki dobrze wyszly, wygkada na to, ze jestes pod dobra opieka

No bardzo się cieszę że trafiłam do tego lekarza, dzięki Naszej MISI :tak::tak::tak:
Byłam u niego prywatnie w czerwcu jak tylko miałam akcję z nadżerką i on skierował mnie na progesteron i różyczkę, a ja sama z siebie zrobiłam resztę hormonów, tych co trzeba robić w 21 dc by zaoszczędzić sobie kucia :-D i tak mam teraz siniaka po środzie :wściekła/y::angry: a na tą wizytę na NFZ czekałam 1,5 mca

Dobrze że powiedział żeby próbować wstrzelić się na wizytę między 10 a 14 dc to zrobi mi USG żeby skontrolować pęcherzyki :)

reklama
Nuuuśka
hormony bardzo ważna rzecz nawet na początku starankowej drogi.
może coś tam jest nie tak,a przy twoich torbielach i teraz tym . . .

jak się czują nasze ciężarne?

Moniqaa gratulacje!

Do góry