reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

anisen taaaa ale chyba wszystkie tesciowe sa takie "fantastyczne " :-D moja ma w nawyku wymawianie Nam, ze przeciez i tak wszystko zrobimy jak bedziemy chcieli, ze jej nigdy nie sluchamy. Potrafi sie obrazic o to, ze nie chcemy przyjsc do Nich w niedziele na obiad, bo jak to sami w domu bedziemy siedziec,przeciez my nigdy NIE MAMY NIC DO ROBOTY wedlug Niej oczywiscie. Kurde, szczesliwi ludzie :wściekła/y:
Tez jestem z siebie dumna, przynajmniej nie bedzie mnie korcilo niepotrzebnie. Bo zlosc na sama siebie jeszcze dlugo mi nie przejdzie ! Glupia baba ze mnie.

reklama
sandra obiecuje ze to byl ostatni raz. Ja sama nie wiem jak moglam zrobic taka glupote :no:Wszystkich strofuje a sama robie glupoty. Uch.
Dzis kupie fasolke na jutro na obiad :D mam wielka ochote :tak:

Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07
Kingax - termin @ .08

pati nie ma to jak schabowy jako afrodyzjak.. z ogórem....... łaaaaaaaaaaaa
anisen jak mogłaś tak teściowej na złość zrobić!!! w ogóle nie szanujesz jej :D :D :D

Mam do was pytanie, koleżanka jest w ciązy i dostała zapalenie a do lekarza idzie za 2 tyg. Czy może brać w ciązy clotlimazolum- maść ?? A jeśli nie to czym może sparować??

Cześć dziewczynki, dawno mnie nie było ale nadrobiłam wszystko co pisałyście choć było tego sporo :-D

anisen gratuluję synka :*
A Tobie sylka obrony :-)

Co do przytulanek to my już "zaliczyliśmy" wszystkie pomieszczenia w naszym mieszkaniu ale jest małe także nie było trudno :p samochód też polecam tak jak któraś pisała, choć nie powiem- ciasno było :-)

Misia Ty już skończ z tym gadaniem że gruba jesteś!!! To logiczne że w ciąży waga idzie w górę, także wyluzuj kochana :*

reklama
Witam z rana kochane moje kruszynky :-)
Jak tam samopoczucie? U nas troche pogoda sie skiepscila ale wytrzymamy :)
Po poludniu jade po te wyniki, wiec napisze wam co i jak :-)
A co tam u Was?

Do góry