reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Nuuuska chyba musze ustawic Cie do pionu, ja wiem co czujesz bo ja tez tak mam juz po owu , czy sie udalo i takie tam, ale trzeba sie starac o tum nie myslec bo inaczej wykonczymy sie psychicznie, badzmy dobrej mysli :)
A jak dzis sie czujesz? Brzuch dalej dokucza?

reklama
aninsen a czemu masz złe przeczucie? będzie wszystko dobrze zobaczysz!!!

Nuuuska- a gdzie ciebie konkretnie boli ten brzuch?

dziewczynki nie nakręcać się negatywnie bo nie wolno. Ale ja też jestem taki czarnowidz więc wiem jak to jest;-)

A wiecie co jaki ja mialam glupi sen najpierw snilo mi sie ze wzielam zla bluzke do pracy, a pozniej snilo mi sie ze mialysmy spotkanie i kazda z nas byla w ciazy.... Oczywiscie kazda inaczej zaawansowana......
Dzis prawie spoznilam sie do roboty,, wylecialam z domu jak z procy i przed wyjsciem siegnelam do szafy bo bluzke do pracy, ja ci sie przebieram na miejscu ( w robocie) i co sie okazuje to nie ta bluzka.......

hej dziewczynki :*

Dzis temperatura zaburzona ale na ile nie wiem. Mierzylam o 4.30, choć od 3 praktycznie nie spalam, drzemałam sobie, po pomiarze było podobnie także z ciekawości mierzyłam dalej i caly czas utrzymywala się na podobnym poziomie - 36.80 - 36.90. Ale tak jak mowie jakies zaburzenie na pewno jest
embarrassed.gif
Wszystko przez Ł. bo po pracy znowu się szlajał a ja spac nie mogłam
no.gif

sandra rano znowu dal o sobie znac tym razem po lewej stronie, i kurcze nawet nie sa to "doszukane" bole, tak dziwne ze nie potrafie ich do niczego przyczepić :/

happy ja czarnowidzem jestem strasznym, wszystko widze w ciemnych barwach dotyczących każdego mojego cyklu :zawstydzona/y: a co do brzucha, boli mnie dolna czesc, raz po lewej, raz po prawej - a czasem na srodku. Ale caly czas jest to dolna czesc. Watpie oczywiście żeby to było zagniezdzenie bo czytałam kiedyś ze można wtedy odczuwać bole ale lekkie klucia, pobolewania, a te moje z lekkoscia nie maja zbyt wiele wspólnego :-(

Kochana ale mowilas ze juz od 3 trzymala sie na podobnym poziomie, mnie sie wydaje ze bedzie dobrze :) poza tym powiedz o tym swojej gince w pon jak chodzi o te bole :) a co do L to hmmmmm no niestety chlopy czasem tak maja :(
A bralas moze jakas no-spe na te bole?

Ostatnia edycja:
Nusia takie bóle to na pewno nic normalnego. Dobrze że idziesz do lekarza. I bierz nospę na takie bóle a nie przeciwbólowy.

Odpoczywać , albo inaczej oszczędzać sie przy dwójce łobuziaków jak jestem z nimi sama od 8 rano do 24 to nie za bardzo mozna. A to podnieść do krzesełka a to do zjeżdzalini, przewinąc , wykąpać , itp. I od kilku dni czuje ze spina mi sie brzuch. lekarz kazał zwiększyć magnez. Zobaczymy jutro na wizycie i pomyslimy o różnych opcjach

reklama
sandra nie brałam jeszcze nic ale zaraz sobie wezme no-spe, może wystarczy na dzień w pracy. Nie wiem na prawde z czego to wynika, ale nie sadze żeby to fasolka. :no:

Do góry