reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cześć Kobietki, przyszłam się tylko przywitać :-D
Wracam do świata on-line :tak:

Postaram się wieczorkiem nadrobić co napisałyście, mam nadzieję, że ogarnę to choć częściowo ;-)

reklama
nuuuska, po przeczytaniu tego artykuly wszystko zaczelo mnie swedziec! :-) ale powaznie to jak pojde do lekarza to przy okazji zrobie tez badania w tym kierunku :-)

Moniqaa a już miałam się pytać czy ktoś wie co się z tobą dzieje. Dobrze że się zameldowałaś!

Nuuśka- te bóle są rzeczywiście niepokojące ale pamiętaj że jesteś świeżo po laparo i czasami tak może pobolewać. Mnie po laparo jeszcze długo kłuło i bolało w różnych miejscach z tym że mi usuwali woreczek a tobie nic nie wycinali ale mimo wszystko była to ingerencja w organizm.
Biedna ta twoja Olcia, oby antybiotyk szybko zwalczył to dziadostwo.

ja dzisiaj dostałam jakiegoś przypływu energii i pomyłam sobie okna i wszystkie podłogi, zmachałam się bardzo bo metraż mam nie mały;-) a do tego 30 stopniowy upał ale jestem zadowolona bo już kurcze brud był wszędzie a ja nie cierpię brudu!
Potem jeszcze musiałam do okulisty jechać z dziećmi i teraz siedzę zsapana:tak:

jak ja slysze gronkowiec to slabo mi sie robi na sama mysl ! :no: wszystko zalezy od szczepu ale u Nas sa pacjentki ktore z gronkowcem zyja juz ho ho ale niestety doslownie maja zezarte pol nogi do samej kosci. Ola ma gronkowca w zatokach wiec mamy szanse to wyleczyc, ale rece mi opadly bo tego nigdy bym sie nie spodziewala :/
Swoja droga mysle co ja moge miec :eek:

hej kochane :*

Dzis rano znowu pobolewa brzuch, nie wiem mam wrazenie ze kiedy go dotykam jest twardy. Już zaczelam zastanawiać się czy to nie jakies pozadne wzdęcie, ale po czym ? :dry: teraz to się boje, ze to może rzeczywiście być fasolka i może cos jest nie tak, dlatego tak boli. Eh...:no: Choc pewnie nie ma zadnej fasolci.
A jak u Ciebie mel ?

kingax jak @ ? przylazła ? powtarzalas tesior ?

Uciekam na zakupy, wejde po południu :*

Kingax1 - ??
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

nie, dzisiaj nie testowałam, zrobie to jutro jak @ nie przyjdzie. Tylko, że od 2 dni pojawily mi sie plamienia. NO nie do konca to sa plamienia ale doslownie pare malutkich kropelek krwi. I do tego ten sluz taki dziwny lepki, przezroczysty. Sadze ze to sa objawy nadchodzącego okresu. Powiem szczerze , że nigdy tego nie miałam. Wiec sama nie wiem co o tym myśleć.

reklama
Nusia myśle o Tobie i kurcze moze idź wcześniej do rodzinnego lekarza, bo te bóle nie są normalne. a Ty sie do tego jeszcze męczysz.

Kinguś poczekała bym jeszcze 2 dni, i jak sie nie pojawi @ poszła na bete. A do tego czasu no cóż będzie cięzko pewnie się nie nastawiać wogole ani na plus ani na minus ale spróbuj.

Do góry