reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cześć Kobietki, przyszłam się tylko przywitać :-D
Wracam do świata on-line :tak:

Postaram się wieczorkiem nadrobić co napisałyście, mam nadzieję, że ogarnę to choć częściowo ;-)

reklama
nuuuska, po przeczytaniu tego artykuly wszystko zaczelo mnie swedziec! :-) ale powaznie to jak pojde do lekarza to przy okazji zrobie tez badania w tym kierunku :-)

Moniqaa a już miałam się pytać czy ktoś wie co się z tobą dzieje. Dobrze że się zameldowałaś!

Nuuśka- te bóle są rzeczywiście niepokojące ale pamiętaj że jesteś świeżo po laparo i czasami tak może pobolewać. Mnie po laparo jeszcze długo kłuło i bolało w różnych miejscach z tym że mi usuwali woreczek a tobie nic nie wycinali ale mimo wszystko była to ingerencja w organizm.
Biedna ta twoja Olcia, oby antybiotyk szybko zwalczył to dziadostwo.

ja dzisiaj dostałam jakiegoś przypływu energii i pomyłam sobie okna i wszystkie podłogi, zmachałam się bardzo bo metraż mam nie mały;-) a do tego 30 stopniowy upał ale jestem zadowolona bo już kurcze brud był wszędzie a ja nie cierpię brudu!
Potem jeszcze musiałam do okulisty jechać z dziećmi i teraz siedzę zsapana:tak:

jak ja slysze gronkowiec to slabo mi sie robi na sama mysl ! :no: wszystko zalezy od szczepu ale u Nas sa pacjentki ktore z gronkowcem zyja juz ho ho ale niestety doslownie maja zezarte pol nogi do samej kosci. Ola ma gronkowca w zatokach wiec mamy szanse to wyleczyc, ale rece mi opadly bo tego nigdy bym sie nie spodziewala :/
Swoja droga mysle co ja moge miec :eek:

hej kochane :*

Dzis rano znowu pobolewa brzuch, nie wiem mam wrazenie ze kiedy go dotykam jest twardy. Już zaczelam zastanawiać się czy to nie jakies pozadne wzdęcie, ale po czym ? :dry: teraz to się boje, ze to może rzeczywiście być fasolka i może cos jest nie tak, dlatego tak boli. Eh...:no: Choc pewnie nie ma zadnej fasolci.
A jak u Ciebie mel ?

kingax jak @ ? przylazła ? powtarzalas tesior ?

Uciekam na zakupy, wejde po południu :*

Kingax1 - ??
Nuuuśka - termin @ 16.07
Sandra_best - termin @ 22.07
Melponea - termin @ 27.07
90_natka - termin @ 30.07
Patu$ka - termin @ 31.07

nie, dzisiaj nie testowałam, zrobie to jutro jak @ nie przyjdzie. Tylko, że od 2 dni pojawily mi sie plamienia. NO nie do konca to sa plamienia ale doslownie pare malutkich kropelek krwi. I do tego ten sluz taki dziwny lepki, przezroczysty. Sadze ze to sa objawy nadchodzącego okresu. Powiem szczerze , że nigdy tego nie miałam. Wiec sama nie wiem co o tym myśleć.

reklama
Nusia myśle o Tobie i kurcze moze idź wcześniej do rodzinnego lekarza, bo te bóle nie są normalne. a Ty sie do tego jeszcze męczysz.

Kinguś poczekała bym jeszcze 2 dni, i jak sie nie pojawi @ poszła na bete. A do tego czasu no cóż będzie cięzko pewnie się nie nastawiać wogole ani na plus ani na minus ale spróbuj.

Do góry