reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
sandra nie masz mnie za co przepraszac, przestan, przeciez wiem ze nie mialas nic zlego na mysli to raczej ze mna jest cos nie tak bo ciagle we wszystkim widze jakies minusy i zero plusow :zawstydzona/y:

Nuuusia Kochana trzeba dostrzegać plusy :tak: bo inaczej zwariujemy fakt starać się nie nakręcać, ale jeżeli występują inne dziwne objawy których nie miałyśmy wcześniej to normalne że się martwimy i zastanawiamy co jest grane :dry:

Sylka nie wiem od czego ona taka wysoka, zobaczymy co się okaże w przyszłym tygodniu, pożyjemy zobaczymy:tak:

do nas upały przywędrowały w sobotę i póki co nie zamierzają uciekać.
Dzieci mnie wyciągnęły na plac zabaw, siadłam sobie na kocu w cieniu i czytałam książkę także było znośnie a moim dzieciom to chyba żadna pogoda nie przeszkadza.
A teraz trzeba szykować kolację i dzieciaki do wyrka.

sandra pewnie ze trzeba, ale czasem jak dopadnie dol to ciezko z tego wyjsc :no: jutro juz na szczescie wtorek, byle ten czas szybciej zlecial :cool2:

Nuuska nie denerwujemy się bo nie wolno!!!!!! Do poniedziałku masz się przełączyć na relaks :) Ja trzymam ciągle kciuki (nawet stopami :D) i ciągle zionę na CIebie i inne babeczki fluidami ciążowymi :) w lipcu musimy mieć trochę II kreseczek, więc możesz zapoczątkować :)

Sandra aaaaaa, no to jak dobrze pójdzie to się spotkamy :) na którą idziesz??

Misia na 13:45 :tak: idę do Bartoszewskiego :)
Anisen ja za was wszystkie trzymam zawsze mocno zaciśnięte kciuki :tak: nawet przez sen ;-)
Ciągle mi się śnią ciężarne.....wszędzie je widzę :)

reklama
anisen to już od dziś trzymam za srode kciuki i wszystko będzie dobrze !!!!!! zobaczysz !! :-)nie może być inaczej.

misia staram się ale chyba nalapalam od ciebie paranoji nawet kiedy nie trzeba i teraz martwię się jak glupia na zapas a w sumie to na dobra sprawę nie ma nawet czym bo skad ja wiem czy jakiś okruszek się tam zamoscil ? :dry:matko, ja i moje durne myslenie.

Do góry