reklama
sandra_best
Fanka BB :)
Nuuusia Kochana trzeba dostrzegać plusy bo inaczej zwariujemy fakt starać się nie nakręcać, ale jeżeli występują inne dziwne objawy których nie miałyśmy wcześniej to normalne że się martwimy i zastanawiamy co jest grane
Sylka nie wiem od czego ona taka wysoka, zobaczymy co się okaże w przyszłym tygodniu, pożyjemy zobaczymy
Sylka nie wiem od czego ona taka wysoka, zobaczymy co się okaże w przyszłym tygodniu, pożyjemy zobaczymy
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
do nas upały przywędrowały w sobotę i póki co nie zamierzają uciekać.
Dzieci mnie wyciągnęły na plac zabaw, siadłam sobie na kocu w cieniu i czytałam książkę także było znośnie a moim dzieciom to chyba żadna pogoda nie przeszkadza.
A teraz trzeba szykować kolację i dzieciaki do wyrka.
Dzieci mnie wyciągnęły na plac zabaw, siadłam sobie na kocu w cieniu i czytałam książkę także było znośnie a moim dzieciom to chyba żadna pogoda nie przeszkadza.
A teraz trzeba szykować kolację i dzieciaki do wyrka.
sandra_best
No niestety tak już mamy :-(
michalina_ch
Nuuska nie denerwujemy się bo nie wolno!!!!!! Do poniedziałku masz się przełączyć na relaks Ja trzymam ciągle kciuki (nawet stopami ) i ciągle zionę na CIebie i inne babeczki fluidami ciążowymi w lipcu musimy mieć trochę II kreseczek, więc możesz zapoczątkować
Sandra aaaaaa, no to jak dobrze pójdzie to się spotkamy na którą idziesz??
Sandra aaaaaa, no to jak dobrze pójdzie to się spotkamy na którą idziesz??
Anisen
kochamy Cię mocno
Nusia posłuchaj Michaliny.
mi by sie w srode kciuki przydały bo mam złe przeczucie
mi by sie w srode kciuki przydały bo mam złe przeczucie
sandra_best
Misia na 13:45 idę do Bartoszewskiego
Anisen ja za was wszystkie trzymam zawsze mocno zaciśnięte kciuki nawet przez sen ;-)
Ciągle mi się śnią ciężarne.....wszędzie je widzę
Anisen ja za was wszystkie trzymam zawsze mocno zaciśnięte kciuki nawet przez sen ;-)
Ciągle mi się śnią ciężarne.....wszędzie je widzę
reklama
anisen to już od dziś trzymam za srode kciuki i wszystko będzie dobrze !!!!!! zobaczysz !! :-)nie może być inaczej.
misia staram się ale chyba nalapalam od ciebie paranoji nawet kiedy nie trzeba i teraz martwię się jak glupia na zapas a w sumie to na dobra sprawę nie ma nawet czym bo skad ja wiem czy jakiś okruszek się tam zamoscil ? matko, ja i moje durne myslenie.
misia staram się ale chyba nalapalam od ciebie paranoji nawet kiedy nie trzeba i teraz martwię się jak glupia na zapas a w sumie to na dobra sprawę nie ma nawet czym bo skad ja wiem czy jakiś okruszek się tam zamoscil ? matko, ja i moje durne myslenie.