reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

reklama
Super dziewczynki ze wizytki sie udaly, oby maluszki zdrowo i szybko rosly :*** Mam nadzieje, ze i mnie niedlugo dopadnie to szczescie, bo na razie juz 3 dzien z rzedu meczy mnie bol brzucha :-(

mel dzis taki dosc cieply dzionek, przez week bylo troszke chlodniej niestety ale sadze ze teraz pogoda nadrobi :tak: swoja droga mel patrze na Twoj wykres i Ty chyba jeszcze przed owu ? jakas strasznie leniwa ta Twoja tempka ale to i jak moja :-p

sandra tak jak misia napisala, wszystko zalezy od lab. w jakim robisz, ale najszczesciej wyniczki sa jeszcze tego samego dnia, wiec do poniedzialku na pewno bedziesz je miala :):) Swoja droga ja denerwuje sie juz moja wizytka poniedzialkowa, choc nie spodziewam sie niczego dobrego uslyszec :/ ten bol brzucha rozstraja mnie totalnie.

Nuuusia mam nadzieje ze wkrotce bol minie i bedzie dobrze, wizyta nie ma sie co stersowac, bede 3 mac mocno kciuki by ta babka okazala sie wystrzalowa :-)
U mnie z regoly sa na 2 dzien, ale spoko bo myslalam ze moze bedzie trzeba dluzej czekac
Misia jak to do ktorego? No przeciez mam wizyte w ursusie :p

Jak dobre wiesci przeczytac. Oby maluszki rozwijaly sie prawidlowo pzez reszte ciaz. I urodzily sie silne i zdrowe.

nuuska, ja ostatnio skok tempki mialam w 20dc wiec czekam cierpliwie, ale wydaje mi sie, ze jutro juz moze cos ruszyc wiec dzisiaj chlopa za ktoras czesc ciala musze do lozka zaciagnac :-) bole owulacyjne juz za mna...a ten castagnus moze powoduje u Ciebie bole?ja ten cykl wyjatkowo lagodnie przechodze i sie zastanawiam ile w tym zaslugi castagnusa.
ale my tu gady gadu nuuska, a Twoja tempka pieknie trzyma poziom! dosyc optymistycznie to wyglada, wiec moze, moze :tak:

mel wiesz co u mnie to pobolewanie zaczelo sie w czwartek, ale w czwartek to mialam wrazenie ze zegne sie w pol i tak juz zostane, teraz w okresie weekendu bylo lekkie pobolewanie glownie rano, a dzis dopadlo mnie znowu teraz. Nie mam pojecia z czego to moze byc, nie wydaje mi sie, zeby Cast. mugl to wywolywac, bo do tej pory nic sie nie dzialo,ale kto to wie :blink: co do tempki, jakos sie nie nastawiam kompletnie, ale to chyba juz wynika z faktu ze tyle czasu sie nie udawalo wiec nie wierze ze tym razem sie uda. :no:

reklama
Cos musialam zle zrozumiec :( nie no oczywiscie ja kazdej z nas zycze bysmy sie doczekaly maluszkow :) rzepraszam cie nuuusia ja chyba czegos wczesniej nie doczytalam i skupilam sie tylko na tych twoich bolach
Boze co sie ze mna dzieje od 2 dni ze ja tak slabo kontaktuje to chyba uboczne skutki tej goraczki

Do góry