reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

No to jak jest ochota nie ma na co czekac. Może owu już była, a może dopiero przed Toba, wiec nie warto się denerwować i stresować, tylko poseksic na luzie chociażby jeśli macie na to ochote :tak:

a co do apatki - bo to jej pierwszy post, zalozyla po prostu nowe konto pod innym Nickiem i będzie starala się znowu robic z ludzi idiotow. Na nerwy mi już ta "kobieta" działa :|

Ide się polozyc, w końcu jutro weekend :D Gdyby nie Ola, nie wstalabym z lozka :p

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuska, pewnie,ze wiem gdzie Brynow;) ale o ile uwielbiam Katowice jesienia, zima i na wiosne, tak upalne lato tam to dla mnie tortura!
Sandra, dobrze bedzie! Ja w 3cim cyklu to nie wiedzialam co to NPR ;)

Hej laski :*
Ale się rozpisałyście dziś :-) ale miałam nadrabiania :-D
Zaraz wskoczę zobaczyć te wasze posty na ciąży po anty.

Ja dzis zarezerwowałam pokoje na wakacje także w sierpniu smigamy nad morze :-) oby tylko pogoda była...

Zaraz lecę trochę ogarnąć w domu i do łóżka :-) dobrej nocy :*

czesc, kolezance wyszedl negatyw niestety, nie staraja sie , stosuja przerywany stosunek, ona bardzo by chciala dziecko, on jeszcze nie ale nie gdyby bylo to pewni by sie cieszyl.

I jak tam Wasze upojne noce??? U nas byl upojny poranek ;-).
Nic mi sie nei chce, dzisiaj mam w planie zrobic krokieciki i wafel z masa krowkowa, tak mnie jakos naszlo.

Dziewczyny ja mysle ze kolejny klon sie pojawi niedługo i będzie np w wątku ciaza po poronieniu albo będzie tym razem planować płeć dziecka , a moze w młodych mamusiach. Ehh. jakaś chora osoba, która musi być w centrum uwagi, musi sie wszystko kręcić wokól jej wyimaginowanych problemów. Aż mi jej szkoda.
ja dzis sama w domu (tzn z dziećmi) bo mąż na budowie. Wakacji w tym roku nie będzie, przynajmniej wyjazdu. Juz policzyliśy ile ta budowa jeszcze pożre kasy. Była wczoraj teściowa, ja żyje, ona żyje nie jest aż tak źle ;)

Najgorsze jest to ze sie nigdy nie dowiemy kim jest ta osoba..no bo jak dotrzec do niej. Musiałby ktos byc zpolicji chyba. Ciekawe czy to mloda dziewczyna..czy osoba z zaburzeniami psychicznymi..kto wie.

anisen nie no jak po wizycie teściowej wszyscy cali to jestem z Ciebie dumna :laugh2:

sylka wiesz ja się czasem zastanawiam co taka osoba ma w glowie, po co to robi, bo rozumiem, ze komus brakuje uwagi, milosci, może po prostu szuka bratniej duszy, nie wiem. Może lubi być w centrum uwagi, może w ogole nie jest kobieta..sadze ze staraczka na pewno nie. Kurde powiem Wam, ze bezsilność w takich momentach jest strasznie denerwujaca :no:

Moja tempka dziś strasznie zaburzona, w nocy burza była na całego, Ola spac nie umiala, wstawala pare razy, potem ja w ogole nie umiałam zasnąć :/

\Nusia nie bylo by tak dobrze gdyby nie początek ;) Dostała opieprz od J bo pojechała najpierw na budowę i dzwoni do niego żeby szybko tam przyjechał bo jest źle. J w samochód ( był w firmie) i drze. A ta mu tekst ze schody mamy za wąskie i niewygodnie , że ściany mamy źle na górze ( wlazła sama na teren budowy, nikogo nie było) i że mamy wywalić ściankę, zmniejszyć naszą sypialnie i zrobić pokój z naszej łazienki i garderoby. Tak ją opierniczył ze potem zamiast do domu na nas pojechała czort wie gdzie a u nas pojawiła sie po godzinie. I już nawet nie wspomniała o budowie ani o niczym przy mnie. Pojechali wieczorem (mieli być jeszcze dziś) bo jak J wrócił z roboty i wróciliśmy z zakupów próbowała znów sie wpierniczać to jej J powiedział : będzie mama budowała to sobie będzie robiła jak sama zechce a to nasz dom i my chcemy taki. I sie obraziła zabrała rzeczy i pojechała i mam świety spokój. Potem J mi powiedział co i jak było na budowie i że ją ostrzegł że jak mi będzie truć to da jej zakaz przyjazdu do nas.

reklama
anisen hahahaha :laugh2:boszzze urok posiadania teściowej . A Twój J. to jej jedyny syn?
Bo jak czytam co piszesz to tak jakbym widziala moja wlasna tesciowa. Ł. ma siostrę, ale wiadomo, on jako pierwszy się urodzil, jedyny syn wiec zawsze wychuchany przez mamusie, wypieszczony, no i czasem mamy tak samo, zwłaszcza jak kupowaliśmy cos do mieszkania. Pamietam jak z Nia pojechaliśmy kiedyś do Jysk-a po komode do Oli do pokoju. Matko, ile się nasluchalam, ze ona taka nie porzadna,ze się rozpadnie. Jednym uchem mi wpadlo - drugim mi wypadlo, i mowie do Ł. - Bierz ja i chodzmy. Tak samo wiecznie musi skomentować to, ze my większość rzeczy jakie mamy w domu zamawiamy na Allegro, bo jak to tak można. No wiec ja jej tylko odpowiadam - Można, zapewniam ze można. Niestety nie mamy tyle czasu żeby jezdzic po sklepach a ze allegro wspolpracuje z wieloma sklepami i to nie tylko na Slasku, to mamy szeroki wybor. No bo taka prawda, dla Niej nie można czegos kupic jak się nie widzi, a my meble do salonu, dywan, polowe Oli pokoju mamy wlasnie z allegro :wściekła/y::wściekła/y:

Do góry