reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

No wiem kochana i naprawdę się staram, ale wiesz po 2 czy 3 dniach po 14h w pracy człowiek ma ochotę się wyspać, albo czasem wieczorem napić się piwka, albo czasem obejrzeć coś fajnego w TV i wtedy dupa... :(

reklama
Sandra wiem o czym mowisz,ale ja po 3 miesiacach prob nawet nie pomyslalmo nie powodzeniu. Bo zdrowa para stara sie srednio rok. Dopiero po 3 miesiacach zaczelam interesowac sie NPR wykresami sluzem itd. Takze na razie jestes na poczatku,teraz nie masz co sie lamac. Jeszcze naie raz przyjda ciezkie dni.

Ale mysle ze zadna nie bedzie musiala ich doswiadczac.

A co do pomiarow. Wazne zeby bylo 3 godziny nie ustannego snu,wiadomo alkohol czy jakis wyjazd zmaian klimatu pogody tez ma wplyw na temperature. Ale napwno nei ejdno piwko czy film do pozna. A jesli chcesz sie wyspac to ustaw sobie budzik na dana godzine pomiaru obudz sie nawet na szpiku wloz sobie termometr tam gdzie mierzysz zmierz,odloz idz spac. ja tak robie mam termometr ktory pika po zmierzeniu. Budze sie rano wkladam pod jezyk on zapika wylaczam odruchowo i ide spac dalej nawet oczu nie otwieram. Potem jak wstaje sprawdzam i notuje.

Ja nawet na dol do kibelka w nocy chodze siku z zamknietymi oczyma. :-D

Happy az ide zobaczyc co nasmarowalas. Z tym cyklem to Nuuuska dobre na poczatku nie zczalam potem czytam drugi raz i faktycznie dobrze sobie to policzyla.

Nuusia pożyjemy zobaczymy, w sumie na nic się na razie nie nastawiam, wiesz to dopiero pierwszy cykl z tempką, pewnie w następnym będę bardziej systematyczna :)
Pati ja wiem, że nie ma co narzekać, ale ja chyba po prostu przemęczona jestem, bo w tym miesiącu mam do przepracowanie ponad 230h tak więc powoli odechciewa mi się wszystkiego :( przepraszam i obiecuję poprawę
Ale jej dogadałyście nie ma co :cool:

Ostatnia edycja:
O i to jest dobre okreslenie. Systematycznosc. Ja np nie umiem okreslac szyjki i chyba nigdy tego nie zakumam, sluz latwiej ale tez nie zaznaczam bo nie chce mi sie ciagle sprawdzac a nie zawsze jest go tyle na wkladce. Wie posilkuje sie tempka i jeszcze mnie nie zawiodla. Ale jako formy antykoncepcji nie polecam. I sama bym tez sie nie zdecydowala.

Cos czuje ze nowa kolezanka na anty sie nie pojawi. Nuuuska jej pojechala to zwatpi.

Pati, Nusia bardzo wam dziękuję za ustawienie do pionu :tak::tak: Obiecuję poprawę, a jak coś nie wahajcie się i krzyczcie na mnie ile wlezie :-D
Miałam dziś ciężki dzień i to chyba dlatego
Jesteście kochane :*
I lov you !!!! :tak:

a wracając do apatki, to widziałyście jak zaznaczyła, że to jej pierwszy post?

Ostatnia edycja:
230 h :szok: no to nie zle... wcale sie nie dziwie ze masz dosc

Not o usiadz przed tv herbatke sobie zrob moze jakas kapiel relaksacyjna i do wyrka. Poseksic sie bo widze ze i u ciebie owulka tuz tuz.

Siedzę właśnie z mrożoną kawką w ręku, oglądam tv ( HP akurat leci) a seksić się chyba nie będę bo nie mam z kim :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Maniek dopiero po 23 wraca z pracy,
no 230h mi wychodzi w tym miesiącu, a pracuje albo po 12 albo po 14h, od 6-20 lub 7-19 to zależy, wczoraj i dziś miałam 14h, jutro wolne, niedziela,poniedziałek i wtorek po 12h, środa wolna - ale rano jadę na badanie krwi ( ja progesteron, ojciec badania do diabetologa), czwartek 12h, piątek 14h, weekend wolny a dalej nie pamiętam już

eeeee no to jak m wroci do wyra za nogi i ogien w szopie,od lezenia plackiem bobaska nie bedzie:-D:-D:-D

A tak na powaznie to widze ze ty zaraz owu bedziesz miec albo to dzis bo juz polowa cyklu,a jak jutro bedzie skok? Trzeba szanse podwajac.

Uciekam,dobrej nocki.

reklama
Do góry