reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Wlasnie nie wiem czy dzisiejsza jest zaburzona bo wlasnie wstalam bo zrobilam sobie drzemke i wyszedl mi podobny wynik, dzis juz czuje sie lepiej ale do pracy nie poszlam, tzn pojechalam, zalatwilam zastepstwo i wrocilam do domu.
Do tego wczoraj po poludniu zaczely mnie bolec jajniki az w pol zginalo, wiec moze zobaczymy co bedzie

reklama
Sylka na staraczkach styczniowych 2013 o nicku MADINKA juz sie dziewczyny zwietrzyly chyba ze cos nie tak bo dlaczego poszla akurat na styczniowki a nie na lipcowki?
I ten styl...

No ja wlasnie staralam sie rozkminic od czego to i dochodze do wniosku ze byl to udar sloneczny, bo ja dosc podatna jestem mialam juz ze 3 czy 4 razy i to wlasnie taka goraczka jednodniowa, dzis caly dzien w lozku leze

anisen kurka, patrz to ja nie wiedziałam ze Ty slub bierzesz :-)!!! ajjj super !! :tak:

sandra ja bym ja mimo wszystko zaznaczyla jako zaburzona, bo szczerze ile wykresow widziałam, od na prawde roznych dziewczyn, nie wiem czy taki skok jest w ogole możliwy, bo to na prawde zbyt wysoko poleciało jak na zwykly skok po owu :blink:takie moje zdanie.

sylka super ze już niedługo kolejna wizytka :-)będzie nowy zdjeciuch ? :happy2:

Anisen, to gratuluje!;)a ksiadz nie krecil nosem, ze juz dzieciata jestes? Tak z ciekawosci pytam ;)
Sandra, udar to chyva powazna sprawa!moze do lekarza powinnas isc?
U nas juz drugi dzien nie pada i slonce swieci, szybko pranie wynioslsm na taras ;)

Swoja droga odnośnie styczniowek 2013 - napisałam już do jednej z Nich wiadomość z info odnośnie ich "nowej" koleżanki :happy2:

sandra no wlasnie bo tak teraz mysle, jak udar słoneczny ? Przeciez udar słoneczny zagraza bezpośrednio zdrowiu i zyciu osoby która go doswiadczyla. Jestes pewna ze to to ?

reklama
Biore kościelny bo cywilny mamy już od prawie 4 lat :) i teraz dopiero kościelny. będzie go mi udzielał ksiądż który u mniw w szkole uczy, wspaniały. Nie dosyć ze nie miał nic przeciwko, ucieszył sie ze bierzemy kościelny to jeszcze pogratulował trzeciego :))
Daliśy radę ale dzieci nam tak dawały popalić ze za tydzień szukam kogoś na 3 godziny do opieki nad malcami

Do góry